A legjobb és legrosszabb címlapfotók: One Direction
2013. december 21. 17:59
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Szerintem csak az a kutyás lett rossz pedig nem vagyok egy one direction rajongó
2013. december 22. 07:56
Egyértelműen tökéletesek mindegyiken...nincs olyan kép róluk a ne lenne PER-FECT
2013. december 22. 09:56
|
|
vir66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 210903 offline
|
Minden 1D s cikknél rajongok és utálok kommenteit olvasom csak el (mertnem szeretem az 1D t). Egy élmény nézni ! A legjobb az egészben, hogy az aki utálja az 1D t mért olvassa el a cikket????? Én se olvasom el max. Azert olvasnam el hogy a baratnömnek közvetitsek róluk.
2013. december 22. 12:29
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
szerintem egyik se jo kivéve a Billboard-é
2013. december 22. 13:10
|
|
hazza08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.10. Hozzászólás: 674 Csatolások: 0 Azonosító: 197566 offline
|
Idézet (Beyla @ 2013.12.21. 16:00)
Az utolsó mondatodra reagálván pontosan így van, ahogyan mondod.
Kivételesen nem fikáztam őket, úgyhogy nem tudom mi a probléma, ám, ha a fiúk genitális tájaikat a másik férfi egyedek fenekéhez tolják, akkor igen csak kérdéses az illetők nemi indentitása szerintem. Ezzel nem írtam semmi rosszat sem, csak puszta észrevételeket és tényeket. A továbbiakban pedig értékelném, ha nem az én hozzászólásaimra reagálnál, hanem a cikkhez szólnál hozzá, hiszen a szösszenet nem rólam szól. 
Szerintem az észrevételeket meg a stb.-t a sztároknál azon belül a "Vélemény írok róla" mezőnél írjuk meg rendben?
2013. december 22. 13:24
Olyan édesek:33 Azért az utolsó bevirít:3 Én az összeset bírtam szerintem alapjában olyan nagy baj egyikkel sincs:D Ez biizonyítja,hogy mindig jól néznek ki:* Utálkozók,ne olvassák el,és tűnés!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: