A legjobb és legrosszabb címlapfotók: One Direction
2013. december 20. 21:17
Szerintem az összes jó. Szerintem az első és az Anan a legjobbak.
2013. december 20. 21:22
|
|
bizsikeee222új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 193970 offline
|
grupi az utolsón
D
2013. december 20. 21:50
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
''Lebeg a fejük''XD
2013. december 20. 21:51
|
|
BarbiiKeszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 507 Csatolások: 0 Azonosító: 173424 offline
|
Én az összeset egyszerűen imádom!!!!.
)
2013. december 20. 22:32
|
|
Mogyorócskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 187662 offline
|
rossz címlapfotók ...bitch please..a One Directionnak nincs rossz címlapfotója....csak vkinek nem tetszik..ami az ő baja ..-.-
2013. december 20. 22:57
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Annak ellenére, hogy rühellem ezt az öt túl hájpolt majmot, a címlap fotóik egészen korrektek és esztétikusak. El vannak találva a pózok, a frizurák és az öltözet is. Talán egyedül a Wonderland nem tetszik, ami egyszerűen olyan, mint az én kezdetleges Photoshop munkáim. Az utolsóval meg szimplán csak annyi a gikszer, hogy burkoltan elmondják magukról azt, hogy kérem szépen, ők bizony nagyon szeretnek homokozni.
2013. december 20. 23:09
Személy szerint az utolsó címlapon mindig nevettem mikor megláttam, annyira viccesek ezek a pózok. De, az az ötlet, hogy így álljanak be, nem tudom tényleg, hogy kinek a fejéből pattant ki - nem lepődnék meg, ha ez az öt bolond találta volna ki.
Amúgy nekem személy szerint mindegyik címlap tetszik, még a Wonderland is, oké kicsit tényleg bizarr, hogy kiskutyák "mászkálnak rajtuk", amik amúgy cukik, de hát mindegy. A GQ-s képeket nagyon eltalálták, a srácok egy teljesen más oldalát sikerült így bemutatni, egy olyat, amit addig talán nem is láttunk nagyon. Mindegyik tetszik egyébként nagyon. ♥
2013. december 21. 07:41
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Attól eltekintve, hogy nem a kedvencem, szerintem nagyon jó kis címlapfotók készültek róluk.
Vannak valóban olyanok, amelyek eléggé rosszak lettek, szóval nem kell azzal jönni, hogy róluk nem készülhet rossz címlapfotó.
Vannak valóban olyanok, amelyek eléggé rosszak lettek, szóval nem kell azzal jönni, hogy róluk nem készülhet rossz címlapfotó.
2013. december 21. 11:34
Kettőtől eltekintve (Wonderland Rolling Stone) mind nagyon klassz és ízléses.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: