Hát... most teljes mértékben egyetértek a cikk írójával a "legrosszabb fotókat" illetően. A kiskutyáson máig nevetni támad kedvem, a GQ magazinoson egyszerűen lesokkolódtam, mikor először megláttam (a hülye pózok ötletgazdáját pedig jól kupán vágtam volna, a fotósról már nem is beszélve khmkhm...), a Japánban készültön meglepődtem, hogy valakik ilyen amatőr módon agyon-retusálták őket, miközben pár enyhe simítás is elég lett volna, a Rolling Stones magazin fotóin meg... nos, a póz szerintem humoros, ötletes és egyedi, bár az igaz, hogy sokan ezekért a képekért melegezik őket a mai napig is (khm ostoba viselkedés khm).
A legjobb fotók kategória kiválasztottjaiba pedig nem lehet belekötni. Nyilván nekem még vannak kedvenceim, amik ide nem kerültek be, de tudom, hogy elsősorban az ismertebb photoshootokra hívták fel a figyelmet. Egyébként, közülük egyértelműen a Fabulous magazin fotói viszik a pálmát. Ez a komoly ábrázat az amúgy poénkodós srácoktól egyszerre nyűgöz le és nevetett meg. A fények és az arcra közelítés is pont jó. IMÁDOM!
ui.: Bocsi, csak ki kellett éljem a fotós mániámat.

D <3