Idézet (Beyla @ 2013.12.20. 14:59)
Belőlem maga a csaj vált ki ellenszenvet. Tulajdonképpen totál ellentétes dolgokat jelentett ki, többek között olyanokat, amik megbotránkoztatóak - nem ítéli el a vetkőzést, szexpozitivista, DE azért neki nincs erre szüksége, ő egy ártatlan kis szűzike lány.
És biztos én vagyok vaksika, de a fikázásain és az egetrengető megnyilvánulásain kívül, hát nem sokat olvastam róla. Ugyanaz, mint májli, demike vagy szalonna, akik a világot megváltó szónoklataikkal kerülnek bele a lapokba. Ugyanúgy utálom, mint az előbb említett személyeket, nem jobban. Gyűlölni meg nem gyűlölök senkit sem - egyrészt nem ismerem őt, másrészt pedig a gyűlölet az, amit én speciel senki iránt sem tudok érezni. Egyszerűen iszonyatosan antipatikus személy számomra. Valahol nagyon zavar, hogy ennyire hájpolják, holott vannak nála sokkal színesebb egyéniségek is, akik még tőle is sokkal egyedibb zenéket játszanak. Nem tudom mire veri a nyálát, mert a hatalmas zenéje szvsz lósz*rt sem ér. Nekem még a Royals sem jött be, pedig állítólag ostromolja a slágerlistákat. Hát nem tudom... dögunalmas egy dal annál unalmasabb hangszínnel megfűszerezve. A Grammy meg évről évre ad lefelé a színvonalból. Taylor Swiftnek négy Grammyje is van már. Akkor miről beszélünk? Már az a díjátadó is inkább a népszerűségről szól, mintsem az igazi tehetségek díjazásáról. Ha Taylor harminc évvel ezelőtt próbálkozott volna ezzel az egésszel, akkor nem csak, hogy Grammyre nem jelölték volna, de szólókarriert sem futott volna be. Ennyi. Ja, és még mielőtt jönnének a fejemet leharapó kommentek a véleményem miatt, előre jelzem, hogy nem vagyok sem szalonna gomez, sem Taylor Swift, de még Hayley Williams rajongó sem! Szimplán ez a véleményem. Nincs benne semmi extra, semmi vagancia, csak valami búval b*szott ábrázat hatalmas - állítólag - szókimondó p*fával. Én mindig amondó voltam, hogy először mindenki a saját háza tájékán sepregessen. Megjegyzem, amíg nem kezdett el tőle híresebb sztárokat fikázni, addig a kutya sem volt rá kíváncsi, mert én is így ismertem meg. Ennyit róla és a hatalmas tehetségéről.
Ehhez már nincs erőm, úgyhogy próbálom tényleg rövidre fogni. Én személy szerint a Royals és egyéb dalai kapcsán ismertem meg, azért is készítettem el itt a lapját, mert ígéretesnek találtam. Nem gondoltam volna én, hogy ez lesz belőle.
A Grammyt érdemes a helyén kezelni, már korábban is írtam. Viszont ilyen szinten elferdíteni sem kell a helyzetet. Olyan előadók, együttesek dominálták a főkategóriákat csak az elmúlt egy-két évben, mint Frank Ocean, Gotye, Adele, a Daft Punk, a Fun. vagy éppen a The Black Keys. Persze ha végighallgattad a lemezeiket, és olyan óriási szintesést érzel, lelked rajra, de szerintem ez még annyira nem vészes. Taylor Swifttel sem látok problémát, egy autentikus, tehetséges énekes-dalszövegírónő. Persze az olyanok miatt, mint a Call Me Maybe becsúszása, én sem tudok igazán adni a Grammyre, és ne értsd félre, védeni sem áll szándékomban, engem megint csak az alapok nélküli hőbörgés zavar.

0 felhasználónak tetszik: