Starity

Lorde szeret meztelenkedni

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. december 19. 20:52 #61
vikike0614
vikike0614

StátuszWeak people revenge. Strong people forgive. Intelligent people ignore.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 950
Csatolások: 88
Azonosító: 138487
Lordét én egy kicsit ellenszenves lánynak tartom.. a kinézetére értve pedig kétségtelen ,hogy tényleg idősebbnek nézki a koránál..
2013. december 19. 21:30 #62
meyah_
meyah_
• bite for fun •

StátuszHa bejelölsz, üzenetben indokold meg miért! Ha nem teszed, felkérésed törlöm!
Hozzászólás: 5305
Csatolások: 2
Azonosító: 131197
Nagyon ellenszenves nő, hogy lefikáz másokat, de mégis valami van benne.
2013. december 19. 21:30 #63
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Csatolások: 0
Azonosító: 163123
Mért kell mindig ilyen negatívnak beállítani őt? Már ezer év eltelt azóta, hogy Taylor-nak beszólt, sőt, azóta már jóba is lettek. De persze ezt nem kell beleírni a cikkbe...
2013. december 19. 22:37 #64
Peacefan
Peacefan
visszatérő vendég
Hozzászólás: 351
Azonosító: 204688
Nekem sem szimpatikus,mert el van szállva magától...
2013. december 19. 23:02 #65
Appalache
Appalache
Hozzászólás: 505
Csatolások: 15
Azonosító: 149552
Idézet (compromise @ 2013.12.19. 18:29)
Inkább ne tegye, könyörgöm. KÉP

Komolyan? Megítéled, azért, ahogy kinéz? Egy strandon miért takargatná magát, ugyan? Milyen jó ember lehetsz, tényleg...
A többieknek pedig, elég álszentek vagytok, ráadásul szerintem el sem olvastátok a cikket, mert pont azt írja, hogy a seggrázást ő nem csinálná, kihagyja, mert nem tesz hozzá semmit a zenéjéhez, inkább elvenne belőle. Semmi szégyen nincs abban, ha valakinek egészséges testtudata van. Mászkálhat meztelenül, inkább tisztelem és irigylem, hogy bátor, és elfogadja magát, én iszonyat szégyellős vagyok például. De ezért megítélni valakit baromi felszínes dolog.
3 felhasználónak tetszik: janet7, Pöttömke, VampireBella
2013. december 19. 23:11 #66
Janie
Janie
dreamer ^^

StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
Beszólt Taylornak, de azért ott volt a szülinapján... hogy is van ez? biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Lucky5
2013. december 20. 02:26 #67
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (Ms.Princess @ 2013.12.19. 20:22)
Ekkora kétszínűséget.. Ő a nagy feminista, aki mindenkinek beszól, de közben meg a meztelenkedést és az önmutogatást szereti? Egy kis paradoxont érzek ebben...

_nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
Akkor szerintem olvass utána a feminizmusnak. Miért baj, ha egy nő nem szégyelli a testét és a szexualitását? Tudom, most jön, hogy csak 17 éves. De ez nem elég, mert azok, akik így gondolkodnak, mint itt sokatok, azok minden korban lévőről így gondolkodnak.

Nagyon egydimenziósan gondolkodnak itt egyesek. Vagy azért utáljátok, mert beszólt valamelyik kedvenceteknek, vagy dacból, mert mások különlegesnek tartják, nektek viszont nem tetszik. Nem hülye a csaj, nagyon is van esze és tudja mit beszél. Nem cáfolja meg magát a "beszólásaival" (vélemény, mindenkinek van, ugyanolyan joga van elmondani, mint egy névtelen fórumozónak). A feminizmus fogalmát és célját itt egyesek nagyon félreértelmezik, és ezért tartunk ott, ahol... Pedig tényleg nem bonyolult. Lorde abszolút értelmesen és nyitottan áll a dolgokhoz, és mondom mindezt úgy, hogy nem vagyok a rajongója, már többször leírtam. Egyszerűen röhejesnek tartom, hogy kiragadnak interjúkból valamit, írnak belőle egy cikket, akik meg utálják, azok úgyis meg fogják magyarázni, hogy miért egy rémes csaj, amiért ezt mondta. Bárkivel meg lehetne ezt csinálni nem csak vele, mert nem csak ő ad interjúkat és nem csak neki vannak gondolatai. Az meg, hogy szex-pozitivista nem csak a szexuális kapcsolatokra vonatkozik, és nem is azt jelenti, hogy ő 17 évesen fűvel-fával összefekszik. De tudjátok mit? Ahhoz sem lenne közötök, és azt is joga lenne megtenni, és amiatt sem lenne rosszabb ember. smileeee.gif Kicsit túl kéne már lépni a r.bancozáson, meg az ilyen primitív gondolkodásmódon, ez még csak nem is kor kérdése. Mindegy, elfogadom, hogy vannak, akik így állnak hozzá, csak akkor nektek is el kéne fogadni a másik oldalt és nem a saját elképzeléseteket (ami egyébként az egyenlőség ellen van, maximálisan) beállítani egyedüli helyes, elfogadható és követendő dolognak.
Az a kép meg, amin olyan jól elszórakoztatok...nem tudom, csak én nem látok benne semmi rosszat? Teljesen átlagos testalkata van, nem fehérneműmodell (és emiatt nincs joga megmutatni?), de nem vakultam meg tőle, tömegével látsz ilyet a strandon és nem kezded el osztani, jobb esetben. A feje meg kifejezetten cuki rajta biggrin.gif Egyébként ez is elképesztően röhejes, hogy ha valami általatok kedvelt sztárról, vagy átlag emberről van szó, akit meg akartok védeni, akkor jöttök azzal, hogy mennyire szörnyű, hogy a csúnya csúnya modellek miatt van önbizalomhiánya a fiatal lányoknak, meg miért szidjuk bárkinek a kinézetét, "csak mert nem egy r.banc", egyébként is senki sem tökéletes, stb., de ha egy olyan valakiről van szó, akit pont utáltok, akkor valahogy rögtön megváltozik a hozzáállásotok. unsure.gif Ahelyett, hogy támogatnátok, hogy jön valaki, aki nem a tökéletességet képviseli, hanem tökéletlen földi halandó.
2 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Appalache
2013. december 20. 03:19 #68
- törölt felhasználó -    
Idézet (Appalache @ 2013.12.19. 23:02)
Komolyan? Megítéled, azért, ahogy kinéz? Egy strandon miért takargatná magát, ugyan? Milyen jó ember lehetsz, tényleg...

Wow, három szóból alaposan megismertél.

Idézet (janet7 @ 2013.12.20. 02:26)
_nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif 
Akkor szerintem olvass utána a feminizmusnak. Miért baj, ha egy nő nem szégyelli a testét és a szexualitását? Tudom, most jön, hogy csak 17 éves. De ez nem elég, mert azok, akik így gondolkodnak, mint itt sokatok, azok minden korban lévőről így gondolkodnak.
Nagyon egydimenziósan gondolkodnak itt egyesek. Vagy azért utáljátok, mert beszólt valamelyik kedvenceteknek, vagy dacból, mert mások különlegesnek tartják, nektek viszont nem tetszik. Nem hülye a csaj, nagyon is van esze és tudja mit beszél. Nem cáfolja meg magát a "beszólásaival" (vélemény, mindenkinek van, ugyanolyan joga van elmondani, mint egy névtelen fórumozónak). A feminizmus fogalmát és célját itt egyesek nagyon félreértelmezik, és ezért tartunk ott, ahol... Pedig tényleg nem bonyolult. Lorde abszolút értelmesen és nyitottan áll a dolgokhoz, és mondom mindezt úgy, hogy nem vagyok a rajongója, már többször leírtam. Egyszerűen röhejesnek tartom, hogy kiragadnak interjúkból valamit, írnak belőle egy cikket, akik meg utálják, azok úgyis meg fogják magyarázni, hogy miért egy rémes csaj, amiért ezt mondta. Bárkivel meg lehetne ezt csinálni nem csak vele, mert nem csak ő ad interjúkat és nem csak neki vannak gondolatai. Az meg, hogy szex-pozitivista nem csak a szexuális kapcsolatokra vonatkozik, és nem is azt jelenti, hogy ő 17 évesen fűvel-fával összefekszik. De tudjátok mit? Ahhoz sem lenne közötök, és azt is joga lenne megtenni, és amiatt sem lenne rosszabb ember.  smileeee.gif Kicsit túl kéne már lépni a r.bancozáson, meg az ilyen primitív gondolkodásmódon, ez még csak nem is kor kérdése. Mindegy, elfogadom, hogy vannak, akik így állnak hozzá, csak akkor nektek is el kéne fogadni a másik oldalt és nem a saját elképzeléseteket (ami egyébként az egyenlőség ellen van, maximálisan) beállítani egyedüli helyes, elfogadható és követendő dolognak. 
Az a kép meg, amin olyan jól elszórakoztatok...nem tudom, csak én nem látok benne semmi rosszat? Teljesen átlagos testalkata van, nem fehérneműmodell (és emiatt nincs joga megmutatni?), de nem vakultam meg tőle, tömegével látsz ilyet a strandon és nem kezded el osztani, jobb esetben. A feje meg kifejezetten cuki rajta biggrin.gif Egyébként ez is elképesztően röhejes, hogy ha valami általatok kedvelt sztárról, vagy átlag emberről van szó, akit meg akartok védeni, akkor jöttök azzal, hogy mennyire szörnyű, hogy a csúnya csúnya modellek miatt van önbizalomhiánya a fiatal lányoknak, meg miért szidjuk bárkinek a kinézetét, "csak mert nem egy r.banc", egyébként is senki sem tökéletes, stb., de ha egy olyan valakiről van szó, akit pont utáltok, akkor valahogy rögtön megváltozik a hozzáállásotok.  unsure.gif Ahelyett, hogy támogatnátok, hogy jön valaki, aki nem a tökéletességet képviseli, hanem tökéletlen földi halandó.

Van igazság abban, amit leírtál, de Lorde-ban az emberek (szerintem) nem azt nem tolerálják, hogy nem egy világszépe leányzó (és szerencsétlen nem is tehet róla), hanem azt, hogy miután kijött a langyi slágere, mindenkit elküldött melegebb éghajlatra. Nem kedvencem Selena Gomez, Lana Del Rey kisasszonyért sem rajongok, Cher Lloydért és David Guettáért pedig végképp nem, de valljuk már be: milliószor többet tettek le az asztalra, mint ő. Lehet, hogy az én hiányosságom, de a figyelemfelkeltő/hírhajhász nyilatkozatai előtt az életben nem hallottam még a nevét, aztán jött, hogy ő már elmúlt 16 éves, akkor most oszthatja az észt, mert neki millió tapasztalata van mind a szakmában, mind az életben, holott a tojáshéj még pelenkázza a valagát. pardon.gif Ezzel gyűlölteti meg magát az emberekkel, hogy ekkora pofája van. És nem, ez nem őszinteség és szókimondóság, ahogy itt sokan beállítjátok, hanem egy olcsó reklám, hogy ő is itt van a poshadt zenei életben, figyeljenek fel rá is, mert a Royals sikere már nem tart túl sokáig. Tudjátok, csak az a baj, hogy rengeteg ilyen sztár van manapság, felesleges még egy.
Nyilván lehet mindenkinek véleménye, de elég szánalmas, hogy valaki csak ezzel tudja felhívni magára a figyelmet, miközben az elméleti "szakmája" nem is ez lenne. (a szakma szócska azért van idézőjelben, mert megkockáztatom, 17 évesen nincs iskolája)
Még egyszer megismétlem: a Royals szép volt, jó volt, nekem személy szerint nem tetszett, mert nem a stílusom, de millió embernek bejött, viszont ez csak egy múlandó siker. Kíváncsi vagyok, hogy ebben a műfajban mi újat tud még mutatni, mert egy idő után az egyformácska dalai baromira unalmasak lesznek. Egyébként az is érdekelne, hogy itt a nagyokosok közül ki az, aki már akkor is ismerte őt, mielőtt a sajtó rákapott volna a nyilatkozataira. unsure.gif Úgy veszem észre, igen sikeres a reklámkampánya.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. december 20. 11:44 #69
Florahh
Florahh
~ρяเи¢εss*~

StátuszMindent akarok én...♥♪
Hozzászólás: 4619
Csatolások: 71
Azonosító: 129076
ez a nő irritáló, de marhára. ._.
2013. december 20. 11:54 #70
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Vicces nézni azt, ahogyan erőlködik. biggrin.gif Ez a csaj mikor lesz már lejárt lemez? Bíbőr, szalonna és májli mellé persze dukál egy ilyen is. Kár, hogy a csajnak nagyobb a füstje, mint a lángja és szimplán csak egy Lana Del Rey klón egy kis fület sértő hangi adottsággal. Felőlem azt csinál, amit csak akar, de nagyon jól megoldották, hogy ez is valami sz*rsággal kerüljön a lapokba, ha már az általa agyon magasztalt tehetségével nem tud. Kijelent dolgokat, majd egyszerűen az egyik szavát veri agyon a másikkal. Paradoxon a kiscsaj. Ez sem tudja már, hogy mit mondjon csak azért, hogy az emberek róla csámcsogjanak. Én meg a helyében nem hangoztatnám azt, hogy szexpozitivista vagyok. Tizenhét évesen a matek és az irodalom könyvek felett kéne görnyednie, nem pedig arról dumálnia, hogy több f*szt fogott már életében, mint kilincset. Hátha ő erre büszke is, akkor gratulálok neki. Ha a továbbiakban nem áll elő ilyen nyilatkozatokkal és kifogy az ötletekből a sztárok fikázását illetően, akkor el fog tűnni az éterbe. Élvezze ki nyugodtan az öt perces hírnevét, mert egy fikarcnyival sem jobb és több a mai tinisztároknál.
2 felhasználónak tetszik: Lizania, MadHatter
2013. december 20. 12:03 #71
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Ez a csaj olyan szinten irritál már egy jó ideje, hogy arra szavakat sem tudok...Eleve úgy néz ki, mint egy zombi aki most jött vissza a halál után. Aztán a hangja annyira átlagos, hogy ennél még én is egyedibben tudok énekelni. A stílusa meg marhára nem jön be, unalmas és érdektelen dalai vannak, pont ezért próbája magára vonni a figyelmet a beszólásaival, mint amikor olyanokat szól le, mint Hayley Williams...Lana Del Rey-t látom benne fiatalabbi verzióban. De míg Lanának érdekes és jellegzetes a hangja, addig ennek a csajnak átlagos. Remélem mihamarabb eltűnik azzal a nagy kritizálóképességével együtt.
2013. december 20. 12:30 #72
Mrs.Bieber19
Mrs.Bieber19

Státusz#Belieber szív...! #Belieber lélek..! #Belieber leszek , amíg csak élek..! ♥♥♥
Hozzászólás: 646
Azonosító: 209822
Nem az en gondom ! De azert mar egy nagy ,,K" betusnek szamit ! rohog.gif
2013. december 20. 12:43 #73
Bijja0405
Bijja0405
TWD♥

StátuszThe Walking Dead ♥
Hozzászólás: 4107
Csatolások: 1549
Azonosító: 85950
Már most el van szállva magától...A royals száma tetszik egyeül,de ő nem szimpatikus...egyáltalán nem ohmy.gif
2013. december 20. 12:59 #74
- törölt felhasználó -    
És erre milyen büszke. dry.gif Csak gratulálni tudok a megnyilvánulásaihoz, hiszen ha már a dalaival nem, akkor majd a botrányos beszólásaival a köztudatban tartja magát, nagyon ügyes kislány. meghajolo.gif Remélem azért ő nem fog vetkőzni, mert nem szívesen nézném őt meztelenül. smileeee.gif
2013. december 20. 13:03 #75
Cannibal3
Cannibal3
Hozzászólás: 974
Azonosító: 141234
Idézet (Beyla @ 2013.12.20. 11:54)
Vicces nézni azt, ahogyan erőlködik. biggrin.gif Ez a csaj mikor lesz már lejárt lemez? Bíbőr, szalonna és májli mellé persze dukál egy ilyen is. Kár, hogy a csajnak nagyobb a füstje, mint a lángja és szimplán csak egy Lana Del Rey klón egy kis fület sértő hangi adottsággal. Felőlem azt csinál, amit csak akar, de nagyon jól megoldották, hogy ez is valami sz*rsággal kerüljön a lapokba, ha már az általa agyon magasztalt tehetségével nem tud. Kijelent dolgokat, majd egyszerűen az egyik szavát veri agyon a másikkal. Paradoxon a kiscsaj. Ez sem tudja már, hogy mit mondjon csak azért, hogy az emberek róla csámcsogjanak. Én meg a helyében nem hangoztatnám azt, hogy szexpozitivista vagyok. Tizenhét évesen a matek és az irodalom könyvek felett kéne görnyednie, nem pedig arról dumálnia, hogy több f*szt fogott már életében, mint kilincset. Hátha ő erre büszke is, akkor gratulálok neki. Ha a továbbiakban nem áll elő ilyen nyilatkozatokkal és kifogy az ötletekből a sztárok fikázását illetően, akkor el fog tűnni az éterbe. Élvezze ki nyugodtan az öt perces hírnevét, mert egy fikarcnyival sem jobb és több a mai tinisztároknál.

Nem szándékozom túl sok szót vesztegetni erre, mert felesleges, de szerintem még ezt a pár soros cikket sem sikerült elolvasni rendesen. Konkrétan annyit mond, hogy nem ítéli el, ha valaki ilyen módon tud érvényesülni, de neki erre nincsen szüksége, ő megvan ezek nélkül is, neki ehhez elég a zene. Vagy nem tudtok, de ami valószínűbb, hogy nem akartok szöveget értelmezni ez esetben, hisz teljesen mindegy mi áll benne, az a lényeg, hogy le lehessen húzni. Rejtély, hogy a kilincses dolgot miből sikerült leszűrni. Érdekes módon én például eddig leginkább a munkásságát taglaló, hosszabb hangvételű cikkekbe futottam bele, de biztosan én kerestem rossz helyen. Igen, van, hogy elmondja a véleményét, de az ilyen hírek felének általában nincs valós alapja. Lana Del Reyhez hasonlítani szintén nem túl okos dolog, ahogy ezt már korábban is kifejtették páran, nem egy és nem két énekesnő utazik ilyen és ehhez hasonló stílusban.

Nem tudom, és szerintem ti sem, hogy meddig marad a köztudatban. Lehet, hogy hosszútávon is sikeres lesz, lehet, hogy csak egy dala lesz felkapott szélesebb körökben, mint mondjuk Gotyének. Ez majd elválik idővel. A zenéje minőségéről mindenesetre nem ez fog árulkodni. Annyi biztos, hogy négy Grammyre jelölték már most, úgy tűnik, sokan látnak benne valamit. Az meg, hogy hogyan néz ki, hát Istenem…

Egyébként nekem sem különösebb kedvencem a csaj, egyszerűen érdekes jelenségnek gondolom egy egész jól összerakott debütáló albummal. Ez az indokolatlanul nagy gyűlölet iránta viszont több mint különös. laugh.gif
3 felhasználónak tetszik: janet7, Pöttömke, Appalache
2013. december 20. 13:36 #76
- törölt felhasználó -    
Nagyon szeretem Lordet, de ez nekem is sok!
2013. december 20. 13:52 #77
luca_pretty-liar14
luca_pretty-liar14
visszatérő vendég

Státuszdm me your birth chart
Hozzászólás: 365
Azonosító: 210861
ööööööhm. oks.
De a Royals-t imádom smileeee.gif
2013. december 20. 14:34 #78
Sissy00
Sissy00
visszatérő vendég

StátuszYou cannot be wise until you can tell how long you were silly.
Hozzászólás: 469
Csatolások: 156
Azonosító: 210177
na. már ez is kezdi. pff.-.-
2013. december 20. 14:45 #79
- törölt felhasználó -    
olvassátok el a cikket rendesen mert lorde egy szóval sem mondta hogy szeret meztelenkedni csak nem zavarja
2013. december 20. 14:54 #80
Petra483
Petra483
visszatérő vendég

StátuszBe careful of your thoughts; they may become words at any moments-Lara Gassen
Hozzászólás: 294
Azonosító: 215904
a csaj nem szimpatikus a száma se tetszik... bár mondjuk fogalmam sincs milyen számai vannak egyáltalán... igazából csak remélem legalább normális tud majd maradni és nem csinálja meg ő is ezt...
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Lorde Lorde 571.