Lorde szereti a különös ruhákat, és mint kiderült, a fehérneműket is, vagy éppen azt, ha semmi nincs rajta.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lorde szeret meztelenkedni
2013. december 19. 17:57
Eleinte még egészen szimpatikusnak gondoltam, pár dalát is egyedinek tartom. A hangja élőben is üt. De szép fokozatosan kezdtem rájönni, hogy milyen is a személyisége. Sikerült eltaszítania magától elég rendesen.
2013. december 19. 17:58
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
Hány éves is? 17? 18? Akkor hogy lehet szexpozitivista? Maradjon a inkább a tankönyveknél meg a sulinál, és ne a seggét rázza meztelenül. Milyen fasza példakép. Pont mint Miley...
2013. december 19. 17:59
Szerintem többször volt a címlapon a tehetségével mint a beszólásaival. Ha jól tudom eddig csak Selenának "szólt be", és az sem nevezhető durvának.
2013. december 19. 18:03
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Na szép mondhatom. Még ő hord le másokat pedig ugyanolyan hülye
2013. december 19. 18:04
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Ez a csajszi szánalmas... Azt hiszi, hogy ha mindenkit kioszt, és az utca emberét megdöbbentő megdöbbentő kijelentéseket tesz, majd ő lesz a frankó. Csakhogy nagyon nem frankó, hogy 17 éves létére olyan kiélt feje van, mint egy 40 éves drogos kurvának...
2013. december 19. 18:09
|
|
Alexaa44visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 336 Csatolások: 148 Azonosító: 200911 offline
|
és még egy csaj aki a legalja de unalmas ez de legalább jó a hangja csak nem kéne minden dalát úgy énekelni mintha a másik pillanatban meghalna valaki. Ennek is csak nagy a száj ki szereti a zenéjét vagy őt magát? kész apszurdum nem is értem
2013. december 19. 18:10
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Gratulálok, megy errefelé az agymosás rendesen úgy látom. A "beszólások" fele kamunak bizonyultak. Nem rég arról cikkeztek, hogy Lorde ott volt Taylor Swift szülinapján. Kérdezem Én; Ha valaki megbánt Titeket, azt meghívjátok a szülinapi bulitokra? Nem hiszem. Erre még Taylor sem képes.
Így válik közutálat tárgyává egy olyan személy, aki véleményem szerint nem érdemli meg. És hogy nem a tehetségével kerül címlapokra?
WTF? Egyáltalán hallotta Őt énekelni aki ezt állítja? Már ne is haragudjatok, de ezek a műbalhék nem Lorde miatt vannak, hanem mert sok unatkozó Selena-fan van, és a világhálón keresztül megpróbálják Lorde-t bemocskolni, hogy minél több hatere legyen. Sosem a bulvármédia alapján kell megítélni valakit. És most nem csak Lorde-ra értem ezen kijelentésemet^^
Így válik közutálat tárgyává egy olyan személy, aki véleményem szerint nem érdemli meg. És hogy nem a tehetségével kerül címlapokra?
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2013. december 19. 18:16
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Beképzelt lány és unalmas az interjú is hiszen én nem vagyok kíváncsi rá fehérneműben sem nem hogy még meztelenül.
Fenékrázás nem mindenkinek illik a stílusához,jó mozgás és érzékiség is kell
hozzá.
Mert ha ezek a dolgok hiányoznak akkor a fenékrázó közömbősé válik sokan esnek bele ebbe a hibába!!
Fenékrázás nem mindenkinek illik a stílusához,jó mozgás és érzékiség is kell
hozzá.
Mert ha ezek a dolgok hiányoznak akkor a fenékrázó közömbősé válik sokan esnek bele ebbe a hibába!!
2013. december 19. 18:18
Az első bekezdés már sántít: Selena nem előadó, csak egy megcsinált sztárocska.
Lordet viszont nem értem: először beszólt a sztároknak, utána meg ezt mondja? Elég érdekes. Mint ahogy az is, hogy ilyen mondatok hangzanak el egy alig 17 éves lány szájából. Jó, hogy nem játssza meg magát, de akkor is.
Lordet viszont nem értem: először beszólt a sztároknak, utána meg ezt mondja? Elég érdekes. Mint ahogy az is, hogy ilyen mondatok hangzanak el egy alig 17 éves lány szájából. Jó, hogy nem játssza meg magát, de akkor is.
2013. december 19. 18:22
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Én sem gondoltam volna róla.... Van ilyen.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.