Klippremier: Little Mix - Little Me
2013. december 22. 12:36
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Nagyon jóóóó lett.
2013. december 22. 12:53
Idézet (Midnight Memories @ 2013.12.19. 19:31)
A dalt eddig is imádtam,ez az egyik kedvenc dalom a Salute-ról,ennek a dalnak tényleg nagy mondanivalója van.A klip gyönyörű lett,megható lett az egész.Tetszik az egyszerűsége és az,hogy nagyon átélték ezt az egészet.A ráadás pedig az,hogy mind a négyen gyönyörűek a klipben! 
wááááá:*
nagyon imádom
perrie gyönyörű a klippben♥
2013. december 22. 16:06
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Istenem ez valami gyönyörű! Még most is hihetetlen hogy mit tudnak. Gyönyörű és fantasztikus. Perrie mint mindig gyönyörű . A többiekről pedig nem is beszélve.
2013. december 22. 17:12
Csodalatos a dal a klipp!
imadom! a Salute albumbol nekem ez a kedvenc dalom!
2013. december 24. 18:59
|
|
Tini Stoessel Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 216795 offline
|
Nagyon megható lett a klipp,én komilyan megkönnyeztem,és ez a szám megnyitotta a szemem a nőiességről és arról hogy örülj hogy az vagy aki.És ha majd,a közel jövőben megakad az önbizalmam akkor ezt fogom hallgatni!
2013. december 27. 13:38
|
|
Evike99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 155537 offline
|
Mrs.Bieber19!nem ertem miert mondod le Perrie-t -.-" mit tett neked?en elhiszem ha Directioner is vagy,hogy nem tetszik az,hogy Zayn elveszi..ismered egyaltalan Perrie-t?.NEM!!.es miaz,hogy sak Jade-nek,Jesy-nek es Leigh-Anne-nek gratulalsz?Perrie ugyan ugy a banda tagja!!Fogd fel!! Nagyon kedves,aranyos,gyonyoru,jo hangu,vicces,bolondos csajszi..ha kicsit ra keresnel..valtozna a velemenyed! Eleinte en sem szerettem,mert Zayn-el volt,aztan hallgattam oket,es kb 1honap utan mar semmi problemem nem volt vele,es imadom a Little Mix-et..egyebkent ha nem birod Perrie-t nem ertem miert vagy itt?vagy egesz LM vagy ne itt nyilvanitsd ki a nem tetszesed Perrie irant..
2013. december 28. 18:59
Igen. Ez a lánybanda tisztelni való. Feministák, intelligensek, szépek, egyediek, normálisan viselkednek a tagjai, nagyon szépen szól együtt a hangjuk, gratulálok!
2013. december 31. 20:01
|
|
Tini Stoessel Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 216795 offline
|
Én nagyon szeretem,őket és igen gyönyörű klipp,és a szám is nagyon-nagyon-nagyon-nagyon megható!! Én amikor először meghallottam ezt a dalt egyből elkezdtem sírni!!
2014. június 30. 10:46
Imádom! A dal is fantasztikus, és a klipp is nagyon jó lett.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: