Hajjaj macskajaj - mit tegyünk, hogy elkerüljük a másnapot?
2013. december 24. 21:43
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
Szerintem az a legjobb módszer, ha kajálsz egyet rögtön, ahogy hazaértsz a buliból aztán pedig másnap elmész sétálni, vagy sportolni...attól függ! Hagyd, hogy megteljen a szervezeted oxigénnel, és sokkal jobb lesz!
2013. december 28. 21:08
|
|
timi5 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.13. Hozzászólás: 2701 Csatolások: 81 Azonosító: 211719 offline
|
én életemben nem ittam alkoholt,még konfin sem,csak odatettem a pohárhoz a számat,de ez van,mert egyszerűen gyűlölöm az alkoholszagát
ha már hajnalban fekszem le,meg sok csokit eszem,akkor legalább messziről elkerülöm a büdös cigit és alkoholt
egyiket sem fogom kipróbálni soha
különben is,egy jó bulihoz nem tartozik hozzá az alkohol,mert anélkül is lehet bulizni
ha már hajnalban fekszem le,meg sok csokit eszem,akkor legalább messziről elkerülöm a büdös cigit és alkoholt
egyiket sem fogom kipróbálni soha
különben is,egy jó bulihoz nem tartozik hozzá az alkohol,mert anélkül is lehet bulizni
2014. január 01. 15:15
|
|
KatherineGatesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 216048 offline
|
Oh, számomra másnap a húsleves a legpraktikusabb, egy tányér, és szinte nyoma sincs a másnaposságnak, haha.
2014. január 03. 00:12
Még soha nem ittam alkoholt
(micsoda jó kislány vagyok) de a 18.on úgy is kiprobálom (azért offos nem leszek )
2014. január 05. 17:32
|
Lényegtelenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.28. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 194909 offline
|
"mit tegyünk, hogy elkerüljük a másnapot?"
Lényegtelen, de szerintem a másnapot nem tudjuk elkerülni, legfeljebb a másnaposságot.
Lényegtelen, de szerintem a másnapot nem tudjuk elkerülni, legfeljebb a másnaposságot.
2014. január 06. 16:46
|
|
SelenatorAndLovaticúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.04. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 218526 offline
|
Alkohol nélkül is lehet bulizni
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: