Személy szerint örülök neki, hogy kiszáll, habár az idei évadban kifejezetten tetszettek a megnyilvánulásai és a csapatában lévő lányokat is jól kezelte. Azonban úgy gondolom, hogy Deminek tényleg arra kellene fókuszálnia, ami a legjobban megy neki és az jelen helyzetben a zene. Ha komolyan nekivág szerintem igazi aranyat is ki tudna adna a kezéből, a sok tucat szám helyett.
Ami az X Factort illeti Miley szerepeltetése egyértelműen a nézővonzásról szólna nem a tényleges mentori szerepről. Lehet, hogy kimondja, amit gondol és nem köntörfalaz, de nem tett le még annyit, amiért tényleg komolyan tudnám venni a tanácsait. Egy tapasztaltabb zsűrire lenni szükség és arra, hogy Simon belássa, hogy ha valami szerinte eladható az még nem feltétlenül megy le ténylegesen az emberek torkán.
Demi Lovato kiszáll az X Factorból
2013. december 19. 23:30
2013. december 20. 06:53
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Miley nem lenne jóóó.Sajnálom,hogy kiszáll.
2013. december 20. 08:19
Hát remélem hogy Miley normális lesz.És visszatudja fogni magát.
2013. december 20. 11:26
|
|
Directioner Girl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 381 Csatolások: 0 Azonosító: 212889 offline
|
Miley ???? Sajnálom ,hogy Demi kiszál
De Simon Marad
2013. december 20. 12:49
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
Csak ne Mileyket tegyek a helyebe . mert ott is csak botranyolna.... meg csinalna a nagymeno pucer csajszit
2013. december 20. 13:07
|
|
Egy Rajongó Lány2új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.08. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 213127 offline
|
inkább selena kéne oda, vagy mondjuk jordin sparks.
2013. december 20. 13:42
Én annyira nem szeretem az x-faktort,de szerintem is Selena jobban illene oda,mint Miley!
2013. december 20. 13:53
|
|
luca_pretty-liar14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 210861 offline
|
Miley mi?
D
sajánol hogy Demi kilép :/
sajánol hogy Demi kilép :/
2013. december 20. 16:47
|
|
bogicaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.16. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 209481 offline
|
am mert állítólag miley tapasztalatlan meg nem tett le annyit az asztalra ezért nem jó mentornak hát már nem azért de többet vagy minimum ugyanannyit mint az a nyávogó selena meg demi
2013. december 20. 18:52
|
|
Réka_Stylistúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 198816 offline
|
Naaa,nee máár....Ez milyen már?Miley?Óhh...pedig úgy szerettem igaz,csak párszor néztem,de jó volt....Így már nem biztos hogy érdekel!
:/
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: