Starity

35 évre ítélték a pedofil frontembert

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. december 19. 21:46 #101
Ncskcsk
Ncskcsk
~SHINee lover~

StátuszI hate tomatoes
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1943
Csatolások: 5
Azonosító: 147253
jézusom... pedig ki nem nézném belőle, hogy ennyire nincs rendben nála valami.
Mondjuk én még így is kicsit soknak találom a 35 éves börtönt... de lehet csak én vagyok túl vajszívű
2013. december 19. 21:52 #102
BarbiiKeszii
BarbiiKeszii
Hozzászólás: 507
Csatolások: 0
Azonosító: 173424
Megérdemelte...
2013. december 20. 12:51 #103
Mrs.Bieber19
Mrs.Bieber19

Státusz#Belieber szív...! #Belieber lélek..! #Belieber leszek , amíg csak élek..! ♥♥♥
Hozzászólás: 646
Azonosító: 209822
Micsoda szemetseg egy embertol ilyen ! tongue.gif
2013. december 20. 13:20 #104
MademoiselleChanel
MademoiselleChanel
új tag

StátuszLet it be
Hozzászólás: 57
Azonosító: 199894
szégyen, hogy vannak ilyen emberek közöttünk
2013. december 20. 13:50 #105
joly87
joly87
Shadowhunters

StátuszMindenkinek szép napot!!!
Hozzászólás: 1560
Csatolások: 361
Azonosító: 146147
megérdemli undórító elmebeteggggggggg
2013. december 20. 15:25 #106
CrainRock
CrainRock
visszatérő vendég

StátuszUnd wenn mir nachts die Sonne scheint ist niemand da der mit mir weint.
Hozzászólás: 124
Azonosító: 189653
Ez egy elmebeteg..és a 2 nő is..egy ártatlan kisbabát? Mi ez, Serbian Film, csak narkó nélkül??!
2013. december 20. 16:08 #107
KatherineGates
KatherineGates
visszatérő vendég

StátuszSpiccesen kóválygok a saját temetésemen. Milyen ironikus!
Hozzászólás: 182
Azonosító: 216048
Ahh, igazán szerettem a Lostprophets - et, de be kell valljam, undorító, amit Ian tett, egyszerűen nem tudom feldolgozni, hogyan lehetnek felnőtt embernek perverz gondolatai egy gyerekkel szemben. Szánalmas : )
2013. december 20. 16:36 #108
- törölt felhasználó -    
Azt nem írja a cikk, hogy vajon börtönben kell-e letöltenie ezt az időt?
2013. december 20. 16:37 #109
- törölt felhasználó -    
Igen, ott! Még csak az kéne, h házi őrizetben legyen...
És köszönöm, hogy elolvastad! meghajolo.gif

Idézet (Pipi @ 2013.12.20. 16:36)
Azt nem írja a cikk, hogy vajon börtönben kell-e letöltenie ezt az időt?
2013. december 20. 16:55 #110
LaDySmIth
LaDySmIth
wardinator

StátuszHow much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
Hozzászólás: 4416
Csatolások: 15107
Azonosító: 112374
Egyébként én még azt olvastam, hogy a 29 év kétharmadát ha leülte, kérvényezheti szabadlábra helyezését, ergo legkevesebb 16 év múlva, nem pedig 23 évvel később. És egy telefonhívást is intézett feltehetően egy rajongójához még múlt hónapban, amiben azt említette, hogy a további kihallgatások elkerülése végett ismerte el bűnösségét, de tekintve a bizonyítékokat, ez már csak érdekesség.
2013. december 20. 18:57 #111
- törölt felhasználó -    
Igen, annyit kapott először, de még hatot rátoltak valamiért. Egyébként ha ezt tudod, akkor nyilván annak is a tudatában vagy, hogy az a bizonyos telefon a rajongóval, ami november 26-án történt, azt mondta, nem érti, mit van ezen az ügyön mindenki felháborodva. Szerinted egy olyan ember, aki ilyen undorító dolgot tesz, mit érdemel? Virágcsokrot egy doboz bonbonnal? És teljesen mindegy most az, hogy egy gyilkosságot elkövetett ember mondd ilyet, vagy egy olyan, aki kisgyerekeket ront meg.

Idézet (LaDySmIth @ 2013.12.20. 16:55)
Egyébként én még azt olvastam, hogy a 29 év kétharmadát ha leülte, kérvényezheti szabadlábra helyezését, ergo legkevesebb 16 év múlva, nem pedig 23 évvel később. És egy telefonhívást is intézett feltehetően egy rajongójához még múlt hónapban, amiben azt említette, hogy a további kihallgatások elkerülése végett ismerte el bűnösségét, de tekintve a bizonyítékokat, ez már csak érdekesség.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. december 20. 19:09 #112
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (LaDySmIth @ 2013.12.20. 16:55)

Kérvényezheti, de nem fog szabadlábra kerülni. Mint ahogyan sokan írták előttem, nem fog sokáig élni, ha gyermekbántalmazóként kerül be a börtönbe. Amit meg leírtál azt nevezik vádalkunak. Ilyenkor egy szobában az ügyész, az ügyvéd és a vádlott összeül, s szembesítik a vádlottat a tényekkel. Ha elítélik és nem vall, akkor kap 50-60 évet, esetleg életfogytigot, de, ha bűnösnek vallja magát, akkor kiegyeznek egy sokkal enyhébb büntetésben. Nagy az esély, hogy emiatt bólintott rá arra, hogy bűnös és nem azért, mert a további kihallgatásokat el akarja kerülni.
2013. december 20. 20:13 #113
LaDySmIth
LaDySmIth
wardinator

Idézet (Chelsy @ 2013.12.20. 18:57)
Igen, annyit kapott először, de még hatot rátoltak valamiért. Egyébként ha ezt tudod, akkor nyilván annak is a tudatában vagy, hogy az a bizonyos telefon a rajongóval, ami november 26-án történt, azt mondta, nem érti, mit van ezen az ügyön mindenki felháborodva. Szerinted egy olyan ember, aki ilyen undorító dolgot tesz, mit érdemel? Virágcsokrot egy doboz bonbonnal? És teljesen mindegy most az, hogy egy gyilkosságot elkövetett ember mondd ilyet, vagy egy olyan, aki kisgyerekeket ront meg.

Most komolyan kérdem, miért kell egyből szapulni a másikat, ha valamit még hozzátesz a cikkhez, ami nincs benne leírva? Hol a cicafájába írtam, hogy nem érdemli meg a 35 évet? Mellesleg tudtam a többlet 6 évről is, ennek tudatában írtam a 29 év kétharmadát, csak hogy az okoskodást szétoszlassam, valamint nem azt emeltem ki, hogy 29 évet kapott, hanem azt, hogy 16 év múlva kérvényezhet, de imádom hogy félszemmel elolvastok valamit, és már vadul gépelitek a replikát (kinek nem inge..).

Másrészről, ToTo véleményét osztom, miszerint előre kitervelt emberölésért nem adnak ennyi évet, teljesen mindegy ki az áldozat, a gyilkosokat piff-paff kiengedik a börtönből, hadd vadásszanak tovább, de ha egy pedofilról van szó, hujuj, annál rondább ember a földön nincsen. Mindkét fajnak villamosszék járna, de mivel az sajnos nincs, legalább egyenértékű büntetés, megkülönböztetés nélkül. Ha tetszik, ha nem, az igazságszolgáltatásnak is csak a nevében van igazság.
2013. december 20. 22:03 #114
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (LaDySmIth @ 2013.12.20. 20:13)
... miszerint előre kitervelt emberölésért nem adnak ennyi évet, teljesen mindegy ki az áldozat, a gyilkosokat piff-paff kiengedik a börtönből, hadd vadásszanak tovább, de ha egy pedofilról van szó, hujuj, annál rondább ember a földön nincsen.

Attól függ mely ország törvényeit nézzük. Magyarországon mióta nincsen akasztás, azóta igen csak szaporodott a bűnűzők száma, és igen, sajnos kishazánkban nagyon, de nagyon könnyen meg lehet úszni egy-egy bűncselekményt, pláne, ha média által ismert ingyen élő protozoon vagy. Ám, ha az Egyesült Államokban követsz el gyilkosságot, akkor minimum kétszáz évre csuknak le, valahol meg még halálbüntetést is kapsz. Szerintem ehhez képest lósz*r ennek a féregnek az a 35 év, vagy én látom rosszul? Gondolom, a csávót Nagy Britanniában ítélték el, mert ahogyan látom onnan származik, és bár kerestem az itteni életrajzában azt, hogy él, de nincs róla infó.

Nekem az a személyes véleményem, hogy igen is nagyon meg kell büntetni az ilyeneket. Maradandó lelki sérülést okoznak, egy életre megnyomorítanak valakit, akinek állandóan rémálmai lesznek, félni fog, rettegni és nem tud olyan életet élni, mint te vagy én. Nem fog társaságba járni, bezárkózott lesz, magányos, depressziós, ha pedig bele is megy egy párkapcsolatba, akkor ezáltal nem kis problémája fog adódni a szexualitást illetően. Élni fog az egyén ugyan, de a lelkét megölik azzal, ahogyan az ilyen sz*rkupacok molesztálják. Szerintem a pedofil az rosszabb, mint a gyilkos, de mindenkinek saját dolga eldönteni, hogy hogyan is gondolja. Egy gyermek fel sem fogja teljesen agyilag, hogy őt éppen molesztálják, fogdossák és aktusra kényszerítik, csak azt, hogy rossz, kellemetlen és nagyon fáj. De hát én nagyon szívemen viselem a gyermekek sorsát, valószínűleg szakmai ártalom egyébként.
2013. december 21. 09:49 #115
LaDySmIth
LaDySmIth
wardinator

Idézet (Beyla @ 2013.12.20. 22:03)
Attól függ mely ország törvényeit nézzük. Magyarországon mióta nincsen akasztás, azóta igen csak szaporodott a bűnűzők száma, és igen, sajnos kishazánkban nagyon, de nagyon könnyen meg lehet úszni egy-egy bűncselekményt, pláne, ha média által ismert ingyen élő protozoon vagy. Ám, ha az Egyesült Államokban követsz el gyilkosságot, akkor minimum kétszáz évre csuknak le, valahol meg még halálbüntetést is kapsz. Szerintem ehhez képest lósz*r ennek a féregnek az a 35 év, vagy én látom rosszul? Gondolom, a csávót Nagy Britanniában ítélték el, mert ahogyan látom onnan származik, és bár kerestem az itteni életrajzában azt, hogy él, de nincs róla infó.
Nekem az a személyes véleményem, hogy igen is nagyon meg kell büntetni az ilyeneket. Maradandó lelki sérülést okoznak, egy életre megnyomorítanak valakit, akinek állandóan rémálmai lesznek, félni fog, rettegni és nem tud olyan életet élni, mint te vagy én. Nem fog társaságba járni, bezárkózott lesz, magányos, depressziós, ha pedig bele is megy egy párkapcsolatba, akkor ezáltal nem kis problémája fog adódni a szexualitást illetően. Élni fog az egyén ugyan, de a lelkét megölik azzal, ahogyan az ilyen sz*rkupacok molesztálják. Szerintem a pedofil az rosszabb, mint a gyilkos, de mindenkinek saját dolga eldönteni, hogy hogyan is gondolja. Egy gyermek fel sem fogja teljesen agyilag, hogy őt éppen molesztálják, fogdossák és aktusra kényszerítik, csak azt, hogy rossz, kellemetlen és nagyon fáj. De hát én nagyon szívemen viselem a gyermekek sorsát, valószínűleg szakmai ártalom egyébként.

Molesztálás nélkül is tud valaki szenvedni, hátrányban és nem teljes életet élni, depressziósan, nézzük csak például az egyre nagyobb visszhangot kapó bullyingot. Szerintem akit már gyerekkorában terrorizálnak akár az iskolatársai, akár mások, van aki óvodában is már megtapasztalja, az már nem fog olyan életet élni, mint aki világéletében nem kapott ilyesfajta bántalmazást senkitől. Irigylem őket.

Visszatérvén, igazad van abban, hogy kishazánkban ily enyhék a büntetések, de nem egyszer fordul elő más országokban is, hogy jó magaviselet miatt, vagy mert épp változtattak a törvényeken, korábban kiengedik a gennyládákat. És aki egyszer megtette azt a bizonyos dolgot, máskor is meg fogja. Az én szememet csak az bántja, hogy a többi fegyencnek áll feljebb ha hallanak egy pedofilról, és magasabb rangúnak érzik magukat, mert mondjuk ők pont nem gyerekeket bántottak. Álnok gazemberek, halál kéne mindegyikre.
2013. december 23. 20:02 #116
Izé12
Izé12
visszatérő vendég

StátuszIzé12 még nem állította be a státuszát mert ő aszonta'!
Hozzászólás: 470
Csatolások: 60
Azonosító: 188801
Kár érte mivel nagyon jó hangja van és tehetséges is. az is lehet (bár azért kétlem)hogy ha akart vona akkor megváltozott volna mert elsőre egy igazi érzésekkel teli rockernek látszik(sőt az) aki ha kicsit hülye is, ember. Én ugyanúgy szeretem a dalait mint eddig, Ian-t és a banda többi 5 tagját is és lesz ideje megjavulni a nyomor közepedte. a problémát csak magának köszönheti. És a legrosszabb az, hogy megváltozott és azért lett ilyen a régi, fiatal Ian sokkal másabb volt. De ez van. Valószínűleg ha gondolkozott volna akkor nem k.rta volna el az életét a karrierjét és minden mást.Ráadásul simán becsajozhatott volna mert ahhoz képest h 36 éves jól néz ki, csak éppen rendesen be mocskolta magát.
2013. december 23. 20:04 #117
Izé12
Izé12
visszatérő vendég

StátuszIzé12 még nem állította be a státuszát mert ő aszonta'!
Hozzászólás: 470
Csatolások: 60
Azonosító: 188801
Idézet (cs.vera45 @ 2013.12.18. 16:52)
tyhhhjúúúj! megérdemelte! csak a lostprophets rajongókat sajnálom...én konkrétan begolyóznék (rossz értelemben), ha a kedvenc bandám énekeséről kiderülne, hogy pedofil!

köszike a megértést lolhit.gif
2015. május 22. 14:03 #118
starity girl2000
starity girl2000
chill

StátuszDammit
Hozzászólás: 5150
Csatolások: 172
Azonosító: 185641
ez nagyon durva!
hosszú idő, de megérdemli.