35 évre ítélték a pedofil frontembert
2013. december 18. 22:50
Nagyon meglepett, bevallom. Nem igazán ástam bele az Ő zenei munkásságába, csupán pár számot hallottam tőlük, és nem is annyira tetszettek, de azért erre életemben nem gondoltam volna. Rendkívül ellenzem ezt az egészet, így fel is dühített rendesen, amit olvastam. Ennek fényében teljes mértékben megérdemli a börtönbüntetést, remélem, az ott eltöltött évek során majd tanul belőle, és az emberi jogokat is helyre teszi a fejében.
2013. december 18. 23:35
|
|
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5273 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline
|
Úristen beteg ez a ember meg érdemli a 35 évet bár mondjuk amit a előző komentelő mondott az lenne a helyes fel kéne kötni az ilyet vagy nem is tudom mert az ilyen nem ember aki gyereket molesztál! -.-' szánalmas
2013. december 19. 01:09
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Lucyan @ 2013.12.18. 19:18)
Van olyan rokonom, aki börtönben volt őr, és ő is megmondta, hogy az, aki nemi erőszak, pedofília, gyermekbántalmazás vagy más hasonló miatt kerül oda 10 éven belül meghal,mivel vagy megölik a börtönben, vagy beleőrül. Higgyétek el, tárt karokkal várják őt a börtönben, a zuhanyzóban pedig majd nagyon kell vigyáznia. És ez nem szarkasztikus poén. Szerintem egy ügy újratárgyalása teljes mértékben felesleges, ha beismeri, és megbábást sem tanusít... 35 év számomra bőven elég, mivel tudom, utána jön az 5-10 év feltételes szabadlábrahelyezés, többezer óra közmunka, stb. Az anyáknak csak gratulálni tudok, végre megpecsételték az emberiségbe vetett kevés hitem felesleges mivoltát.
Nem mondom, hogy nincs igazad, azt sem, hogy nem érdemli meg, csupán elgondolkoztam, hogy szándékos előre megfontolt emberölésért sem kapna ennyit. Teszem azt, ha ugyanez a 11 hónapos gyerek lenne az áldozat, akkor sem kapna ennyit. Ilyen tekintetben véleményem szerint nincs meg a kellő arány a tett és a büntetés között.
1 felhasználónak tetszik:
LaDySmIth
2013. december 19. 06:07
|
|
Katy perry2004új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.06. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 216406 offline
|
Szerintem nagyon megérdemli beteg ez az ember...
2013. december 19. 07:38
Undorító. Megérdemli, hogy ott dögöljön meg, már elnézést. Az ilyen beteg embernek nincs helye a külvilágban. Rohadjon meg a börtönben. Az ilyen embernek nem tudok jobbat kívánni.
2013. december 19. 09:22
|
|
Bloodrage12izé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.24. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 2491 Azonosító: 214009 offline
|
Aki ilyet tesz, az börtönbe való. Arról pedig a cellatársak gondoskodnak, hogy egy boldog napja ne legyen.
2013. december 19. 10:19
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
megérdemli ez a pedofil!
2013. december 19. 11:06
|
|
Hope Hylandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.19. Hozzászólás: 349 Csatolások: 1 Azonosító: 215530 offline
|
megerdemli!! nagyon is megerdemli!
2013. december 19. 11:06
|
|
Hope Hylandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.19. Hozzászólás: 349 Csatolások: 1 Azonosító: 215530 offline
|
kellet neki pedoskodni!
2013. december 19. 11:28
|
|
BarbiFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.18. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 217032 offline
|
Idézet (x Maite_Sandra x @ 2013.12.19. 07:38)
Undorító. Megérdemli, hogy ott dögöljön meg, már elnézést. Az ilyen beteg embernek nincs helye a külvilágban. Rohadjon meg a börtönben. Az ilyen embernek nem tudok jobbat kívánni.
Egyet értek veled
2013. december 19. 13:44
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Idézet (Lucyan @ 2013.12.18. 19:18)
Van olyan rokonom, aki börtönben volt őr, és ő is megmondta, hogy az, aki nemi erőszak, pedofília, gyermekbántalmazás vagy más hasonló miatt kerül oda 10 éven belül meghal,mivel vagy megölik a börtönben, vagy beleőrül. Higgyétek el, tárt karokkal várják őt a börtönben, a zuhanyzóban pedig majd nagyon kell vigyáznia. És ez nem szarkasztikus poén. Szerintem egy ügy újratárgyalása teljes mértékben felesleges, ha beismeri, és megbábást sem tanusít...
Csak azt mondaná meg valaki, hogy a többi börtöntölteléknek miért van joga ítélkezni mások felett. Nem a piti tolvajokra gondolok, akik játékpisztollyal, remegő lábakkal mennek kisbolti eladót ijesztgetni, hanem azokra az erőszaktevőkre, akik közé Ian is kerül. Aki egyszer kezet emel egy élő, akár cselekvőképes akár nem, de ártatlan emberre (vagy akár állatra, én őket is pusztakézzel folytanám meg), az nekem ne prédikáljon arról, hogy mit érdemel a pedofil és mit nem. Miért kerültek a sittre, hm? Hacsak nem tévedésből ítélték el, inkább gondolkodjon el saját magán, és ne másokat szemeljen ki. Az összes ugyanolyan nyomorult féreg, egyik sem több vagy kevesebb a másiknál.
2013. december 19. 14:43
|
|
Muffingirl2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.18. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 217028 offline
|
Gusztustalan állat!
2013. december 19. 18:20
|
|
SuperJuniorfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 207 Csatolások: 95 Azonosító: 202501 offline
|
Fúú én rohadtúl utálom a Pedofilokat bár életfogytiglant nem adnék mert azérz mégse rontotta meg vagy ölte meg a gyereket. Mert van olyan pedofil aki megrontja szegény gyereket aztán meg is öli. Na azt tuti rögtön életfogytiglant kapna tőlem.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.