35 évre ítélték a pedofil frontembert
2013. december 18. 18:52
Megérdemelte a 35 évet, viszont több is lehetne. De elég lesz neki a bánásmód, amit a rabtársai tanúsítanak majd felé, ugyanis ha jól tudom, még a sitten is utálják a pedofilokat. Azt meg, hogy 23 év múlva újratárgyaljak az ügyét hülyeségnek tartom. Veszélyes a társadalomra, kész. Mit kell ezen továbbtárgyalni?
El sem tudom képzelni milyen törést okozott a bántalmazott gyerekek életében. A két hölgynek pedig keveslem a kiszabott büntetést. Az az édesanya, aki a saját gyermekét ajánlja fel agyilag nem lehet tökéletesen ép.
2013. december 18. 19:18
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
Van olyan rokonom, aki börtönben volt őr, és ő is megmondta, hogy az, aki nemi erőszak, pedofília, gyermekbántalmazás vagy más hasonló miatt kerül oda 10 éven belül meghal,mivel vagy megölik a börtönben, vagy beleőrül. Higgyétek el, tárt karokkal várják őt a börtönben, a zuhanyzóban pedig majd nagyon kell vigyáznia. És ez nem szarkasztikus poén. Szerintem egy ügy újratárgyalása teljes mértékben felesleges, ha beismeri, és megbábást sem tanusít... 35 év számomra bőven elég, mivel tudom, utána jön az 5-10 év feltételes szabadlábrahelyezés, többezer óra közmunka, stb. Az anyáknak csak gratulálni tudok, végre megpecsételték az emberiségbe vetett kevés hitem felesleges mivoltát.
2013. december 18. 19:20
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
Idézet (Pocok @ 2013.12.18. 19:14)
35 év... Nem mondom, hogy nem kell elítélni, és büntetést kiszabni, de 35 év.:/ Én belehalnék.
De nem is te fogod leülni... Jó lesz az neki, pont tökéletes... Nyugdíjas korában már úgysem fog csinálni semmit.
2013. december 18. 19:22
Idézet
Skeeter
Megérdemelte a 35 évet, viszont több is lehetne. De elég lesz neki a bánásmód, amit a rabtársai tanúsítanak majd felé, ugyanis ha jól tudom, még a sitten is utálják a pedofilokat. Azt meg, hogy 23 év múlva újratárgyaljak az ügyét hülyeségnek tartom. Veszélyes a társadalomra, kész. Mit kell ezen továbbtárgyalni?
El sem tudom képzelni milyen törést okozott a bántalmazott gyerekek életében. A két hölgynek pedig keveslem a kiszabott büntetést. Az az édesanya, aki a saját gyermekét ajánlja fel agyilag nem lehet tökéletesen ép.
Számból vetted ki a szót!
Még annyit tennék hozzá,hogy borzasztó,hogy az ilyen beteg,szexfüggő nem gondolkozik csak megy a f*rka után.Szégyen,hogy van ilyen...és még mi lesz később?
2013. december 18. 19:33
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
Eléggé gáz, hogy a saját korosztálya nem igazán érdekelte.
2013. december 18. 19:34
Gratulálok neki.
Csak azt nem tudom felfogni, hogy mit élveznek ők ezen az egészen, meg azon, amit csinálnak. Megérdemli a börtönt, egyértemű.
2013. december 18. 19:34
Borzasztó. Borzasztó. Borzasztó. És még borzasztóbb, hogy a nők kevesebbet kapnak. Ugyanannyi járna, vagy még több, mert az a nő sem éppen egészséges, aki felajánlja a saját gyerekét ilyenre.
Én szeretem a Lostprophets zenéjét, és fel nem foghatom, Ian mikor jutott el abba a beteg állapotba, hogy ilyeneket csináljon, és egyáltalán, mi vihet egy embert arra, hogy kisbabákat erőszakoljon?! Szörnyű. Ha az ítélet hallatán remegni kezdett, akkor meg sem éri a 35 évét, még előtte idegösszeomlást kap. Bár. Magának köszönheti. Dühös vagyok rá, és csak sajnálom a többi Lostprophets tagot, remélem találnak egy kevésbé beteg énekest...
Én szeretem a Lostprophets zenéjét, és fel nem foghatom, Ian mikor jutott el abba a beteg állapotba, hogy ilyeneket csináljon, és egyáltalán, mi vihet egy embert arra, hogy kisbabákat erőszakoljon?! Szörnyű. Ha az ítélet hallatán remegni kezdett, akkor meg sem éri a 35 évét, még előtte idegösszeomlást kap. Bár. Magának köszönheti. Dühös vagyok rá, és csak sajnálom a többi Lostprophets tagot, remélem találnak egy kevésbé beteg énekest...
2013. december 18. 19:36
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Keveslem, de ha ki is jönne 35 év után már öreg lesz. Bízom benne, hogy a börtönben megkapja a magáét, az ilyen férgek nem érdemelnek mást. A társadalom szégyenei. A szüleit azért megnézném, mert biztosan nem véletlenül vált ilyen torz felnőtté ez a véglény.
2013. december 18. 19:38
|
|
Texyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 202532 offline
|
70 évesen szabadul, ha megéri. Mert nem valószínű.
Én azért többet adtam volna neki. Úgy hallottam hogy a nehézfiúk bent nem bírják a gyerekeket molesztáló/erőszakoló embereket.
Megérdemelte az a nő is, aki a saját kisbabáját ajánlotta föl neki, hogy molesztálja.
Mindig is elítéltem az ilyen embereket.
A börtönben rohadjon meg!
Én azért többet adtam volna neki. Úgy hallottam hogy a nehézfiúk bent nem bírják a gyerekeket molesztáló/erőszakoló embereket.
Megérdemelte az a nő is, aki a saját kisbabáját ajánlotta föl neki, hogy molesztálja.
Mindig is elítéltem az ilyen embereket.
A börtönben rohadjon meg!
2013. december 18. 19:40
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Az ilyen embereket a börtönbe még a gyilkosok is megvetik. nemcsodálom...
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: