Pedig elég nagy meglepettséggel nyitottam meg a cikket,s olvastam el a cikket,úgy őszintén mondom..nem hiszem,hogy engem megrázott volna ez az ügy,ha igaz lett volna.
Justin Bieber visszavonul?
2013. december 18. 19:37
"senkinek nem kell a fiatal énekeshez fűződő érzelmeitől függően egy metrószerelvény elé ugrania vagy pezsgőt bontania" Hát ez kész
Pedig elég nagy meglepettséggel nyitottam meg a cikket,s olvastam el a cikket,úgy őszintén mondom..nem hiszem,hogy engem megrázott volna ez az ügy,ha igaz lett volna.
Talán csak a Twitteres legjobb barátosném miatt.
2013. december 18. 19:38
|
|
Bloodrage12izé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.24. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 2491 Azonosító: 214009 offline
|
Látom, nagy port kavart a cikk. Figyeljetek: Ennek a tökfilkó ripacsnak már két éve elegendő pénze volt ahhoz, hogy visszavonuljon, nem kell még tovább énekelnie, hála az istennek. Amilyen hazugnak ismerem, a fele sem igaz, szóval ez is csak azért volt jó, hogy halljunk róla.
2013. december 18. 19:43
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
"Utóbb azonban kiderült, hogy senkinek nem kell a fiatal énekeshez fűződő érzelmeitől függően egy metrószerelvény elé ugrania vagy pezsgőt bontania, hiszen a TMZ értesülése szerint Justin csak viccelt"
na most elemezzük kicsit ezt a három sort. Egy hater meglátja a cikket, pezsgőt bont, majd elolvassa, hogy csak viccelt, inkább a metró elé ugrik. VAGY egy rajongó elolvassa, metró elé vetné magát, de elolvassa, hogy csak vicc volt, máris pezsgőt bont. Akkor mégiscsak kicsit felesleges volt ez a túlzott poénkodás, vagy nem? Ja, és a "leteszi a lantot" nem ugyanazt jelenti, amit a cikkből gondolnánk. Ja, és egy bölibör sem tud helyesen írni??? Mondjuk ilovejustinbieber írta, hogy "siratc", aztán Mrs. Bieber19 írta... Ő már írt mindent, szóval nem is részletezem, csak annyit mondok, hogy vannak azok a 45 perces időtöltések, amiket a normálisabb emberek tanóráknak hívnak, kicsit ne Justinról álmodozzatok, és csak szünetben ébredjetek fel, hanem vegyétek ki a fületekből a fülhallgatót, és figyeljetek a tanárra.
na most elemezzük kicsit ezt a három sort. Egy hater meglátja a cikket, pezsgőt bont, majd elolvassa, hogy csak viccelt, inkább a metró elé ugrik. VAGY egy rajongó elolvassa, metró elé vetné magát, de elolvassa, hogy csak vicc volt, máris pezsgőt bont. Akkor mégiscsak kicsit felesleges volt ez a túlzott poénkodás, vagy nem? Ja, és a "leteszi a lantot" nem ugyanazt jelenti, amit a cikkből gondolnánk. Ja, és egy bölibör sem tud helyesen írni??? Mondjuk ilovejustinbieber írta, hogy "siratc", aztán Mrs. Bieber19 írta... Ő már írt mindent, szóval nem is részletezem, csak annyit mondok, hogy vannak azok a 45 perces időtöltések, amiket a normálisabb emberek tanóráknak hívnak, kicsit ne Justinról álmodozzatok, és csak szünetben ébredjetek fel, hanem vegyétek ki a fületekből a fülhallgatót, és figyeljetek a tanárra.
2013. december 18. 19:43
|
|
rozi12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 0 Azonosító: 199480 offline
|
"stand-up comedy esten vett részt, feltehetően még annak a hatása alatt állhatott."
Ez nagyon vicces.
Ezt félre téve viszont remélem, hogy nem gondolta komolyan, vagy ha igen, akkor tényleg jót fog tenni neki egy kis szünet
Ez nagyon vicces.
2013. december 18. 19:50
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Áá jól teszi
Pihikézzen egészen öregkoráig
2013. december 18. 19:52
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Ó, pedig már kezdtem örülni
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. december 18. 19:59
Az az igazság hogy ráférne egy kis pihenő hátha elgondolkodna kicsit a dolgain....
2013. december 18. 20:01
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
Elgondolkodhatna azalatt az idő alatt
2013. december 18. 20:12
mar ideje lenne kicsit visszavonulni mert azert eleg sok botrany van mar rola
2013. december 18. 20:19
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Jolie_77 @ 2013.12.18. 20:14)
Szórakoztató és szánalmas, hogy a hozzászólók 95%-a el sem olvasta a cikket. 
Ez is azt mutatja, hogy az intelligencia hányadosuk kemény 50-es környékén tengődik, de még lehet, hogy az alatt. Számomra mindig egyértelmű volt, hogy csak arról mondok véleményt amit elolvastam. Úgy látszik ők inverz világban élnek...
2013. december 18. 20:19
|
|
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline
|
Ahh, pedig már majdnem tényleg pezsgőt bontottam...
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.