Justin Bieber visszavonul?
2013. december 22. 19:18
|
|
klau1212új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 206117 offline
|
Idézet (Crona99 @ 2013.12.22. 13:04)
Nekem mindegy.
az As long as you love me már megjelent, nekem már mindegy, megváltozott, őrült lett. Ez az igazság, sajnálom. És ez nem csak Selena hibája.
Hát én szeretem de amit mostanában művel az kicsit sok nekem is
2013. december 22. 19:41
Ez tök szuper!!!
Nem gondoltam hogy jönni fog egyszer egy hír Bieberről ami számomra jó és érdekel!!
Nem gondoltam hogy jönni fog egyszer egy hír Bieberről ami számomra jó és érdekel!!
2013. december 23. 07:37
|
|
iluvdemilovato1119új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.27. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 215948 offline
|
Akkor nem iszunk.... sajna....
2013. december 23. 09:35
nem értem hogy az utálók miért örülnek ennek.. magyarázza el valaki!!
aki nem szereti nem hallgatja.! aki szereti az had halgassa -.-" emberiség legalja
aki nem szereti nem hallgatja.! aki szereti az had halgassa -.-" emberiség legalja
2013. december 23. 11:43
|
|
belieber01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.18. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 196281 offline
|
utálok vihetitek vissza az "ünnepi italokat" mert nem vonulsz vissza ugyan ugy zenéket fog írni sutióba fogjárni mindig fogunk róla hallani szóval szívtátok
aki meg utálja nem hallgatja a zenéjét nem érdeklődik a cikkei után ahogy ti mondjátok le szarjátok de akkor miért nem azt csináljátok miért foglalkoztok vele?, szánalmasak vagytok mind egytől egyig én ki nem állhatom az 5 buziból állo 1D-et de nem halgatom a zenéiket nem érdekel a cikkei leszarom foglakoztatok a saját dolgaitokkal nyomorékok -.-"
2013. december 23. 11:44
|
|
F.Dorottyaúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.04.13. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 200082 offline
|
Justinnak csak pár számát tartom valamire.!Mint ember nem tartom semmire, egy beképzelt irritáló kis taknyos, aki azt hiszi, hogy minden lány csak őt akarja és, hogy ő az isten.Hát nem vannak vele egyidős SZTÁROK, akik tényleg sztárok és többre vitték, mint ő!!Ennyit a "nagy" bálványról.
2013. december 23. 11:47
|
|
Heni18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 754 Csatolások: 63 Azonosító: 133350 offline
|
De jó lenne, bár szerintem nincs akkora szerencsénk. Rea012, hogy miért örülünk annyira? A válasz egyszerú, mert mi ésszerűen tudunk gondolkodni, és nem rajongunk mindenféle sztárocska iránt. Magyarázd akkor azt meg nekem, hogy mi értelme a rajongásnak? Mert valakinek jó hangja (egyesek szerint), akkor már imádni kell? Szerintem lehet valakinek a munkásságát szeretni, példaértékűnek tartani, de nem rajongani érte, az túlzás, mert ők is átlag emberek. Most biztos a JB fanok azzal érvelnének, hogy milyen fiatalaon mennyit lettet az asztalra. Kérdem én, mégis mit? Ott van Birdy, fiatal, szerintem ezerszer tehetségesebb, mégsem beszélnek annyit róla, de talán nem is kell. JB, meg a 1D csak divatmajmok, akik a sok tizenés kislánykák zenei ízlését kiszolgálja. Tehetségnem inkább azokat nevezném, akiket minden korosztály elismer, és szeret. Most jöhetnek a lehurrogó vélemények.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2013. december 23. 17:18
KÉRLEK LÉPJÉL!!!!! ESKÜSZÖM H SZAMBÁT JÁROK CSAK LÉPJÉL VISSZA!!!! VAN ISTEN!!!! EZZZ AZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ♥
2013. december 23. 18:11
|
|
Redzsi5225visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 205238 offline
|
Izayoichan egyet értek
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.