Justin Bieber visszavonul?
2013. december 22. 10:43
olyan borzalmas, és egyben félelmetes volt megnézni ezt a videót. szerintem Justin nem vonul vissza csak bevolt szívva és azért mondott ilye. a napszemüvek, ez a beszéd... mind azt mutatja hogy bevolt szívva, s ez olyan borzasztó.
2013. december 22. 11:18
DRÁÁÁÁÁGGÁÁÁÁÁÁM!!!!!!!!NEMVONU VISSZAAMEGRGT ISMEREMÉS BEZSÉLTEM VELEHOGYNNEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KAPJÁTOKBEJUSTIKNUTÁLÓKKK!!!!!!!!
2013. december 22. 11:43
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Pedig már készültem a sok síkoltozó rajongóra meg a pezsgõbontásra.
Sajnálatos módon szerintem csak viccelt...pedig már azt hittem teljesül a szülinapi kívánságom.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. december 22. 11:44
|
|
demi01Cortez <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.31. Hozzászólás: 1643 Csatolások: 10 Azonosító: 207792 offline
|
KÖSZÖNÖM,KÖSZÖNÖM,KÖSZÖNÖM,KÖSZÖNÖM,KÖSZÖNÖM,KÖSZÖNÖM,KÖSZÖNÖM,KÖSZÖNÖM,KÖSZÖNÖM,KÖSZÖNÖM,KÖSZÖNÖM,KÖSZÖNÖM,KÖSZÖNÖM,KÖSZÖNÖM,KÖSZÖNÖM,KÖSZÖNÖM,KÖSZÖNÖM,KÖSZÖNÖM,KÖSZÖNÖM!!!! EZ EGY KARÁCSONYI AJÁNDÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. december 22. 12:27
|
|
Betty98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.17. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 206390 offline
|
ÓÓÓ JEE !!TÉNYLEG?? ISTENEM ,OLYAN BOLDOG...lennék ,ha nem lenne kamu...REMÉLEM MOST MÁR TÉNYLEG ABBA HAGYJA AZ "éneklést"!! EZ LENNE ÉLETEM LEGJOBB KARÁCSONYI AJÁNDÉKA
2013. december 22. 13:01
|
|
madame_lestrangevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 213332 offline
|
tényleg jó lenne ha visszavonulna. örömtáncot járnék ha nem kornyikálna többet.
2013. december 22. 13:04
|
|
Crona99♥Secret Diamond♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 444 Azonosító: 205192 offline
|
Nekem mindegy.
az As long as you love me már megjelent, nekem már mindegy, megváltozott, őrült lett. Ez az igazság, sajnálom. És ez nem csak Selena hibája.
2013. december 22. 13:35
|
|
Avery82visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.03. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 208152 offline
|
-.-" persze h visszavonul kb 2 napra...-.- most komolyan 19 évesen annyi pénzt keresett mint a szülei egész életükben és most csak úgy otthagyná?
na jó van csak kell neki is egy kis hírverés
2013. december 22. 14:51
Ahhoz be kellett volna futnia, hogy visszavonuljon.
2013. december 22. 15:06
Idézet (Mrs.Bieber19 @ 2013.12.18. 16:39)
Nem kepzeld el...amugy torodj a magad dolgaval !
A konyvolvasas nem az en muszakom !
EN CSAK JUSTINERT ELEK !
Amugy meg csak az ermeket akarom kigyujteni !
Nem akarok senki idegere menni !
#BELIEBER
A konyvolvasas nem az en muszakom !
EN CSAK JUSTINERT ELEK !
Amugy meg csak az ermeket akarom kigyujteni !
Nem akarok senki idegere menni !
#BELIEBER
Te egyáltalán iskolába jársz?Ha igen akkor miből tanultok?Ha verset kell mondani,hogy mondasz?Justin-ért élsz... Gratulálok!
On:
Már azt hittem,hogy tényleg visszafog vonulni,pedig már szaladtam volna pezsgőt venni
Szandiiii
2013. december 22. 15:11
Idézet
justinbieberfan
és akik ott alul nagyon bunkó gondolatokat irtatok és akik még utálják Justin-t : egy tanuljatok meg helyesen irni , először ismerjétek meg JB-t és akkor álítsatok róla gondolatokat, rossz a zenei stílusotok mert, igen is nagyon jó hangja van ami elég sokatoknak nincs meg és nem foktok soha a büdös életbe annyit elérni mint ő !!
és akik ott alul nagyon bunkó gondolatokat irtatok és akik még utálják Justin-t : egy tanuljatok meg helyesen irni , először ismerjétek meg JB-t és akkor álítsatok róla gondolatokat, rossz a zenei stílusotok mert, igen is nagyon jó hangja van ami elég sokatoknak nincs meg és nem foktok soha a büdös életbe annyit elérni mint ő !!
Pont egy ilyen mondja,aki az anyanyelvén nem tud helyesen írni,az szidja itt a többieket,hogy hogy írnak.És most nem kell a kifogás,hogy telefonnal van írva,és is szoktam telefonon Starity-n lenni,mégis képes vagyok normálisan írni.
Folyton ezzel a két dologgal jön az összes ostoba belieber:
"Nem is ismeritek!"
"Többet ért el,mint ti!"
Senki sem ismeri igazán buburkát.Csak a menedzsmentje által megszerkesztett műimidzsét,illetve az undorító képét meg a hányadék zenéjét ismerjük.Egy utáló ismerhet egy sztárt,főleg úgy,hogy bár nem tudni,miért,de ő folyik a csapból is.Na,ehhez mit szólsz?
Egy átlag embernek miért kéne tudni zenét írnia?Persze egy belieber ilyen baromságokkal tudja csak védeni kedves bíbőrt,de ez nem érv.Na most már az egy dolog,hogy a semmin kívül nem sokat ért el.Lettek "jajdecukibíbőr" "rajongói",a szemetét meg kiadták lemezen.Minden alkalommal,amikor meghallom egy kreálmányát a rádióban,azt gondolom,hogy elromlott a rádió.Mert a rádiónak (a híradón,a reklámokon meg a beszélgetős műsorokon kívül) zenét kellene játszania,és ez kérlek NEM ZENE.Pont.
És nem ítélek el különösebben egyetlen beliebert,sőt van egy belieber ismerősöm akit bírok,de rühellem,amikor a sok ízléstelen kislány osztja itt nekem az észt.(Úgy,hogy még mondatokba sem tudja foglalni azt a sok értelmes és szép dolgot,amit gondol.)
2013. december 22. 16:20
Amennyi pénze van, simán megtehetné, de szerintem nem fog, mert szereti, amit csinál.
2013. december 22. 16:26
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
remélem nem igaz csak viccelt.....a új albumát meg nagyon várom!
2013. december 22. 17:17
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Végre! Azt hittem hogy sosem megy el a zenei világból. Amit csinált nem mondható zenének. Csak amint lehet adja ki az albumát és tűnjön el innen.
Nina 10
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.