Justin Bieber visszavonul?
2013. december 20. 19:22
|
|
sztárániavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 189013 offline
|
Nyugodtan visszavonulhatsz bíbör! A szolgálataidra tovább nincs szükség! Keress rendes munkát mert a drogozás és a szímpadon való ugrabugrálás és playback-elés nem az! Keress egy normális munkát és abból a pénzből segíts az embereken ha már úgyis olyan jószívű vagy! az életben először csinálnál olyat ami hasznos mert amit most csinálsz az csak rosszat tesz az emberiséggel (pl.: a szar dalaiddal a vinnyogó fülsüketítő hangoddal) most pedig jöhetnek a dühöngő rajongók válaszai:) amikre nem fogok válaszolni sem megnézni őket mert nem érdekelnek és a véleményem úgysem fog megváltozni!
ennyi!
2013. december 20. 21:56
Justin menedzsere, Scooter Braun, a tegnapelőtti Believe Movie premierjén megerősítette, hogy Justin egy kis időre visszavonul.
"CleverTV: Utolsó kérdés. Meg kell kérdeznem, hogy véget vessünk a kételyeknek, Justin egy évre visszavonul?
Scooter: Igen.
CleverTV: És mit fog tenni a visszavonulása alatt?
Scooter: Ő valószínűleg a stúdióban fogja tölteni az idejét. Négy dalt írt az elmúlt öt napban. A zene egy terápia számára. Az emberek azt hiszik, hogy ez csak munka. De azt hiszem, hogy egy újabb albumon fog dolgozni és természetesen az idő nagy részét magára, a családjára és a barátaira fogja szánni. És az utazásokra, ez lesz az első alkalom, hogy nem fogja őt megzavarni semmilyen szakmai felelősség."
"CleverTV: Utolsó kérdés. Meg kell kérdeznem, hogy véget vessünk a kételyeknek, Justin egy évre visszavonul?
Scooter: Igen.
CleverTV: És mit fog tenni a visszavonulása alatt?
Scooter: Ő valószínűleg a stúdióban fogja tölteni az idejét. Négy dalt írt az elmúlt öt napban. A zene egy terápia számára. Az emberek azt hiszik, hogy ez csak munka. De azt hiszem, hogy egy újabb albumon fog dolgozni és természetesen az idő nagy részét magára, a családjára és a barátaira fogja szánni. És az utazásokra, ez lesz az első alkalom, hogy nem fogja őt megzavarni semmilyen szakmai felelősség."
2013. december 20. 22:00
|
|
MiliDirectionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 272 Csatolások: 1 Azonosító: 212312 offline
|
Istenem!Köszönöm!!!!!!Már mióta erre vgytam!!!!!Nem kell hallgatnoom azt h "Justin így megy Justin úgy!Oh!Na csá bíbőr én nem írok sokat és nem foglak siratni max kiröhögni!Nem fogsz egyetlen egy pillanatig sem hiányozni!Na pá!
2013. december 21. 10:16
Bíbörke nyugodtan visszavonulhat! Semmi hangja jól tenné, ha "letenné a lantot". Egy percig sem hiányozna... Annyira vártam már erre!!!
all that matters, remélem igazad van
all that matters, remélem igazad van
2013. december 21. 11:26
|
|
Mizorechanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 197510 offline
|
A címet olvasva hoztam a pezsgőt!!!
Azért remélem komolyan gondolja... Mert amit csinál az távol áll a 'zene' kifejezéstől -.-
2013. december 21. 11:46
|
csenge1127új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.03. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 199420 offline
|
én imádom jb-t egyetértek nikee-vel és egyesek helyesírása durván durva!csak úgy mondom nem úgy kell írni hogy BÍBÖR!hanem úgy hogy BIEBER!!!!
2013. december 21. 11:47
|
csenge1127új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.03. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 199420 offline
|
bocs nem nikee hanem NIKAA
2013. december 21. 12:39
DEHOGY VONUL VISSZA!!!!!!!!!!!!!!!Imádom a számait
2013. december 21. 13:59
Ha egyszer valaki ennyire nem bír tenni valamit a zeneiparban,vagy bármelyik szakágon,annak vissza is kéne vonulnia.De sajnos nem fog,megint csak játssza itt a kis eszét ez a tenyérbemászó képű lúzer kisgyerek,de nem fog visszavonulni.
2013. december 21. 16:08
|
|
justinbieberfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.21. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 206732 offline
|
Remélemtényleg az amit mondanak a többiek ,hogy nem vonul vissza. Szeintem nagyon thetséges, helyes,jószívű és nem mer kimondani az érzéseit.Remélem egy ideig még nézhetem ahogy a koncerteket adja elő és én is elszeretnék egyre jutni , Arra kérlek Justin , hogy ne lépj visza és ird tovább a dalokat és add elő a szép hangoddal.De ha vissszavonulnál akkor is halgatni fogom a zenéid éd minden eggyes pecben fogok rád gondolni. I love you !!!!!! <3
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: