oh how i wish... a pezsgőt pedig már előkészítettem a cím alapján
alright, nem leszek ilyen jégszívű, sok itt a "belieber" :DDDDD
Justin Bieber visszavonul?
2013. december 18. 23:00
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Pedig mér kezdtem örülni. Miért kell ilyen becsapó címet adni?
De majd egyszer amúgy is eljön mindennek az ideje.
2013. december 18. 23:41
|
|
Blaze13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 282 Csatolások: 0 Azonosító: 158846 offline
|
El sem szabadott volna kezdeni-e zenélni
Pedig kezdtem örülni, hogy esetleg inkább visszamegy tanulni általános 5. osztályba, ahol megrekedt az agyi szintje:D dehát nem teljesülhet minden álmom :/
Pedig kezdtem örülni, hogy esetleg inkább visszamegy tanulni általános 5. osztályba, ahol megrekedt az agyi szintje:D dehát nem teljesülhet minden álmom :/
2013. december 19. 00:20
Idézet (Blaze13 @ 2013.12.18. 23:41)
El sem szabadott volna kezdeni-e zenélni
Általános 5. osztály? Túl kedves vagy.
2013. december 19. 00:23
Pedig nyugodt szivvel visszavonulhatna, mert olyan szinten közutálat tárgya lett, hogy kár lenne tovább "szórakoztatnia" a népet. Másra sem hivja fel magára a figyelmet, mint a marhaságaival. Most, hogy kiad egy albumot, szinte fel se tűnik, mert nem maradandó. (Számomra nem az !) Azért kiváncsi leszek arra, hogy a BB-n miként teljesit, mert Beyoncé telibe tapossa a bő fél millás debütálásával.
2013. december 19. 00:32
Idézet (Levin @ 2013.12.19. 00:23)
Pedig nyugodt szivvel visszavonulhatna, mert olyan szinten közutálat tárgya lett, hogy kár lenne tovább "szórakoztatnia" a népet. Másra sem hivja fel magára a figyelmet, mint a marhaságaival. Most, hogy kiad egy albumot, szinte fel se tűnik, mert nem maradandó. (Számomra nem az !) Azért kiváncsi leszek arra, hogy a BB-n miként teljesit, mert Beyoncé telibe tapossa a bő fél millás debütálásával. 
Az a baj, hogy rengeteg tinikislány oda van érte. Én sokszor elgondolkoztam azon, hogy ezek a kislányok egyszer sem gondoltak bele, hogy a pár évvel idősebbek vajon miért nincsenek oda ezért a bunkó hülyegyerekért? Nem tudom felfogni miért nem veszik észre, hogy szinte csak az ő korosztályuk van oda érte. A legkisebbek a legbefolyásolhatóbbak-
2013. december 19. 01:52
|
|
The Fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.02. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 166404 offline
|
Először is: a zenélést nem tudja abba hagyni, mivel még el sem kezdte... nagyon távol van a zenétől az a trutymák, amit ő csinál. Másrészt azért örültem volna neki, ha nem folytatja ezt a baromságot.
2013. december 19. 06:12
|
|
Katy perry2004új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.06. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 216406 offline
|
Én őszintén utálom őt amit csinál már ha ezt zenének lehet nevezni Na az POCSÉK!!
2013. december 19. 06:53
|
Petra Bablakovúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.28. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 190596 offline
|
Haterek! Majd ha valaki eljutt idáig, mint Justin és rajta minden tökéletes lesz, na akkor azzal szívesen beszélgetek majd és higgyétek el, én is találok hibát, ha akarok, de ha így állnék hozzá, nem szeretnék senkit sem. Szerintem Justinnak jó hangja van, a többi annyira nem érdekel. Tinédzser, már pedig a tinik elég sok hülyeséget szoktak csinálni. Ha meg visszavonul, annak, aki pezsgőt bont, annak adok poharat és megtapsolom. A vikázásba mi magyarok nagyon jók vagyunk. Gratulálok!
2013. december 19. 07:01
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (Petra Bablakov @ 2013.12.19. 06:53)
Haterek! Majd ha valaki eljutt idáig, mint Justin és rajta minden tökéletes lesz, na akkor azzal szívesen beszélgetek majd és higgyétek el, én is találok hibát, ha akarok, de ha így állnék hozzá, nem szeretnék senkit sem. Szerintem Justinnak jó hangja van, a többi annyira nem érdekel. Tinédzser, már pedig a tinik elég sok hülyeséget szoktak csinálni. Ha meg visszavonul, annak, aki pezsgőt bont, annak adok poharat és megtapsolom. A vikázásba mi magyarok nagyon jók vagyunk. Gratulálok!
jaj, ez az "érd el, amit Justin" című nóta nem unalmas még? ideje lenne már más védőszöveget kitalálnotok, mert ez 1000 éve lejárt
egyébként az utolsó előtti mondatod teljesen felesleges, mikor a világ fele utálja ezt a kirakatbábut
2013. december 19. 07:39
Idézet (Szandi0820 @ 2013.12.19. 07:01)
jaj, ez az "érd el, amit Justin" című nóta nem unalmas még? ideje lenne már más védőszöveget kitalálnotok, mert ez 1000 éve lejárt
egyébként én szívesen elérem, amit Justinka, csak az a kár, hogy Magyarországon nincs itt Usher, hogy benyomjon az iparba
egyébként az utolsó előtti mondatod teljesen felesleges, mikor a világ fele utálja ezt a kirakatbábut
Erről beszéltem a múltkor, egy másik cikknél. Fogalomzavar. Meg vannak győződve arról, hogy sikeresnek lenni egyenlő azzal, hogy valaki híres és több millió rajongója van (Justin esetében utáló is akad szép számmal). Nem tudják felfogni, hogy úgy is lehet sikeres valaki, hogy csak a közvetlen környezete tud a létezéséről.
2013. december 19. 08:31
|
|
Vercsifercsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 216776 offline
|
Bárcsak komolyan gondolta volna!
2013. december 19. 08:43
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
ne már! kár lenne érte, igenis jó hangja van és a számai is nagyszerűek, ahhoz képest, hogy fiatal az egyik legigényesebb előadó. a botrányait leszámítva, hogy tervezi, ezentúl a baromságaiból él meg? -.-
2013. december 19. 10:19
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Ha nem csinálna semmit ezentúl, akkor is élete végéig elélne vígan... Amúgy ha vissza is vonul, akkor is max egy kis időre, aztán ha újra lesz kedve visszatér. De nem hinném, hogy pont most dobná be a törölközőt.
2013. december 19. 10:24
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
hát nagyon remélem
2013. december 19. 11:02
|
|
Hope Hylandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.19. Hozzászólás: 349 Csatolások: 1 Azonosító: 215530 offline
|
huuuuuuuu ez nagyon nagyon jo:)
2013. december 19. 11:02
|
|
Hope Hylandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.19. Hozzászólás: 349 Csatolások: 1 Azonosító: 215530 offline
|
pls pls mondjatok hogy ez igaz!!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: