Sorozatszerepek, amiket más színészeknek szántak
2013. december 18. 18:34
|
|
SelenaForever99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 215755 offline
|
Nagyon jó cikk lett és a Jóbarátokkal kapcsoltban nagyon örülök hogy azokat választották akiket
2013. december 18. 19:24
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Jó cikk lett,a kedvencem a Szex és New York. Ezt nem is tudtam róla.
2013. december 18. 20:13
|
|
Debby brightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 204796 offline
|
Nagyon szeretem a walking Deadet
*.* minden nap azt lesem
2013. december 18. 20:51
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
Ami engem zavar az az, hogy mindenki mondja, hogy xy jobban alakítja yz karaktert, mint yx. Könyörgöm, még egyszer nem láttátok yx-et, miközben yx-et alakítja, vagy nem? (aki kicsit is ért a matekképletekhez, az érti az okfejtésemet)
1 felhasználónak tetszik:
Lindsay019
2013. december 18. 20:58
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Remek cikk lett!A Buffy,a vámpírok réme,és a Vámpírnaplók!Imádom ezt a két sorozatot!!
2013. december 18. 21:03
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
Nagyon jó cikk lett!
Ted Mosby nem is lenne az igazi, ha nem Josh játszaná, azt a szerepet neki találták ki!
Ted Mosby nem is lenne az igazi, ha nem Josh játszaná, azt a szerepet neki találták ki!
2013. december 18. 21:42
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Az utolsó Chandler szerepébe mindkettő karaktert el tudtam volna képzelni.TVD-ben Ninán én is meglepődtem,illetve a sorozatot láttam előbb,de mikor olvastam a könyveket mondom "WTF"-valami nem jó.
2013. december 18. 21:50
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
:OOOOOOOO húúúúh jézusom
jaj de jó, hogy végül ez lett a felosztás
Főleg a szex és new yorkban. Attól a Dala Delanitól kiráz a hideg, főleg a született feleségek óta!! Meg a másik amandától is!!
2013. december 18. 22:04
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
A Jóbarátokkal kapcsolatos dolgokat tudtam, de el sem tudnám képzelni máshogy a szereposztást. Számomra így tökéletes, de lehet, hogy csak azért, mert így szoktam meg...
Ami a Vámpírnaplókat illeti: én először a könyveket (
) olvastam, és nagyon meglepett, amikor elkezdtem nézni a sorozatot, és Elena barna hajú, barna szemű lány volt szőke hajú, kék szemű, tejfehér bőrű helyett... na mindegy, egyébként sincs semmi közös a sorozatban és a könyvekben (egy - két névtől eltekintve).
Ami a Vámpírnaplókat illeti: én először a könyveket (
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.