Lady Gaga és Christina Aguilera együtt léptek színpadra
2013. december 18. 16:08
Ők ketten? Na erre nem számítottam volna. Amúgy meg nagyon tetszett
2013. december 18. 16:35
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
Mindketot utalom , ezert nem erdekel mit csinalnak vagy milyen videoval allnak elo !
#BELIEBER
#BELIEBER
2013. december 18. 16:43
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Nagyon tetszik,jóóóóó.
2013. december 18. 18:50
Hát, sokan szidják a ruhákat, de nekem tetszettek, bár Gagának az a válltömés nem kellett volna.
Hát a fellépésről annyit, hogy Gaga jól nyitott, de mikor megjelent Xtina, semmi esélye nem volt. Nem csak a hangjával, de a puszta kisugárzásával is magára vonta a figyelmet, ahogyan azt kell!!
Hát persze, látszott, hogy Xtina nem most kezdte.
Szerintem élvezhető, jó fellépés volt, viszont remélem lejjebb már nem süllyed Xtina. Pitbull és Gaga nélkül is elég jól boldogult eddig is, semmi szükség, hogy beálljon a mai tucatsztárok közé.
Hát a fellépésről annyit, hogy Gaga jól nyitott, de mikor megjelent Xtina, semmi esélye nem volt. Nem csak a hangjával, de a puszta kisugárzásával is magára vonta a figyelmet, ahogyan azt kell!!
Szerintem élvezhető, jó fellépés volt, viszont remélem lejjebb már nem süllyed Xtina. Pitbull és Gaga nélkül is elég jól boldogult eddig is, semmi szükség, hogy beálljon a mai tucatsztárok közé.
2013. december 18. 18:53
|
|
Gyöngyös99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.07. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 195550 offline
|
Ezt vártam!
xoxo
2013. december 18. 19:20
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Nagyon jók együtt! <333
2013. december 18. 20:40
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
úgy-e csak viccelsz
látod te hogy mit írsz
eskü you make my day, ekkora baromságot életemben nem olvastam azt se tudom sírjak-e vagy nevessek ,annyit tudok tanácsolni hogy menny és mosass fület
Idézet (Szandikaa Beliber @ 2013.12.18. 20:32)
Annyira utállatosak, iritálóak, rondák!! Tehetségtelenek!!! Justin jobb!! Sohkkal!!
#Beliber4ever
Mrs.Biber19 tejesen igazad van!
#Beliber4ever
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2013. december 18. 20:52
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
Vicces, hogy a kis bilibörök itt verik magukat. Szégyen, hogy a mai generáció ennyire el van cs*szve.
A mai tehetséges emberek hátrányba szorulnak, mert az ilyen majomparádék a botrányokkal viszik a prímet. Szégyen.
Különben meg Béjbör koncertjei jobbak...
http://www.youtube.com/watch?v=9lSXhJ2ITQM
Botond96, én inkább sírva nevetek.
Gaga elképesztő volt, sokkal erőteljesebb hangja van, mint Christinának, ami tetszik.
A ruha és az előadás tökéletes volt.
Gaga
Különben meg Béjbör koncertjei jobbak...
http://www.youtube.com/watch?v=9lSXhJ2ITQM
Botond96, én inkább sírva nevetek.
Gaga elképesztő volt, sokkal erőteljesebb hangja van, mint Christinának, ami tetszik.
A ruha és az előadás tökéletes volt.
Gaga
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2013. december 18. 21:22
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234158 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (Szandikaa Beliber @ 2013.12.18. 20:32)
Annyira utállatosak, iritálóak, rondák!! Tehetségtelenek!!! Justin jobb!! Sohkkal!!
#Beliber4ever
#Beliber4ever
tudjátok, ezen kommenteteknél csak az a szánalmasabb, hogy két olyan sztárt szidtok és neveztek tehetségtelennek, akik már jóval Jusztina előtt a zeneiparban tevékenykedtek
anyám, ez valami iszonyatosan jó fellépés volt
bár én azt sosem hittem, hogy neheztelnek egymásra... szerintem inkább csak a rajongók és a sajtó összehasonlítgatásai miatt tűnt úgy
2013. december 18. 21:31
|
|
Mercy Lisavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 266 Csatolások: 3 Azonosító: 143373 offline
|
Szerintem isteniek együtt! Én imádtam! <3 Már csak egy közös szám az új albumra hiányzik!
2013. december 18. 21:38
Klassz fellépés volt szerintem is. A ruhákkal nekem semmi gondom - nem mintha azt figyeltem volna milyen hacukában jelentek meg. Szerintem kellene csinálniuk egy duettet, mert egész jól hangzik együtt a hangjuk.
Na és ami a hangjukat illeti, szerintem mind a ketten remek énekesnők, és ez hogy ki-kit énekelt le, másodkérdés. Chrisnek a hangja erőteljesebb, de Gagának a hangtechnikája jobb. Kicsit észrevehető volt, hogy Gaga azért próbált úgy rekeszteni és olyan hangtartományba térni, mint Chris, de az szinte lehetetlen, mivel jobban tud skálázni mint Gaga.
2013. december 18. 22:02
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Amúgy az a balhé kettejük között az agyhalott rajongók és a média kreálmánya is volt.
Meglepő módon tényleg jól összeillik a hangjuk, bár nekem Gaga most jobban tetszett. Christina egyébként bombaformában van, istenien néz ki.
2013. december 18. 22:06
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Egyébként meg szerintem rossz volt
Christina iszonyatosan erőlteti a hangját, régen nem volt ilyen, nagyon nem hangzik jól. Gaga néhány gesztusában meg MJ köszön vissza, és tényleg próbálkozik Christinásan rekeszteni, de esküszöm itt jobban hangzott tőle...A ruhák rémesek, a dal másodrangú. Biztos rémes teremtés vagyok, amiért nem vágódom hanyatt ettől a szuperprodukciótól, de akkor is ez a véleményem.
2013. december 18. 22:55
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Sosem gondoltam volna, hogy Gaga és Chris együtt énekel majd. Ma délelőtt láttam ezt a vidót, jók voltak, csak Gaga ruhája, valamint Christina haja nem tetszett, de egyébként tűrhető minden. Nekem az tűnt fel, hogy eddig nem bírták egymást, most pedig ilyen öribarik lettek egy-két nap alatt. Mindegy, ez a legkevesebb.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.