Az X-Faktor két műsorvezetője újabb közös munkát kapott: Lilu és Istenes Bence a januárban induló ValóVilágot is együtt fogja vezetni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lilu és Istenes Bence fogja vezetni a ValóVilágot
2013. december 18. 14:21
|
|
Tini Stoessel Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 216795 offline
|
Szerintem jók lesznek,bár én nem nézem a Való Világot!
2013. december 18. 14:27
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Ne már, a nép intelligenciahányadosa így is folyamatosan redukálódik, nem értem, miért kell még ez is... Volt már elég évada, adtak az országnak elég nyomorékot, akiket a sok igényes embert tátott szájjal bámult. De nem, nem elég...
Remek, aztán meg csodálkozunk, hogy itt tart a világ, mikor csupa börtönviselt, kurválkodó, agresszív tahót mutogatnak a tévében.
Hogy én hogy utállak, RTL...
Remek, aztán meg csodálkozunk, hogy itt tart a világ, mikor csupa börtönviselt, kurválkodó, agresszív tahót mutogatnak a tévében.
Hogy én hogy utállak, RTL...
2013. december 18. 14:36
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Én sokakkal ellentétben nem fogok utálkozni. Sok sikert nekik. A ValóVilággal kapcsolatban meg annyit, hogy hiába szidjátok és tagadjátok, úgyis mindenki nézni fogja. Így szokott ez lenni. Így én bevallom: ha érdekes lesz, vagy lesz egy szimpatikus egyén, valószínűleg nézni fogom. Az előző előtti, az Alekoszos jó volt. Remélem olyan lesz ez a mostani is.
2013. december 18. 14:39
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Hogy mi?? Nemár,hogy a Ben lesz. A Balázs sokkal jobb!!
2013. december 18. 14:52
|
|
Camila_Cabellovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 212875 offline
|
Mennyire utálom ezt a harkály orrú Bencét
az x faktor alatt is végig ő mondott mindent főleg a végén bunkó volt Liluval is nah nem mintha annyira bírnám Lilut de akkor is ..mondjuk úgyse fogom nézni
2013. december 18. 14:56
Valóban elég unalmas, hogy újabb (hatodik) VV-t indítanak. Nem is azért, mert valójában csak egy szennyműsor, értelmetlen és hülyeség az egész, nem azért, mert népbutító, és mert kicsalják az emberekből a pénzt a szavazások során, nem. Leginkább azért, mert - ha nem is az összes - de elég sok VV-s meg különböző reality show-s emberke meg tudta/tudja csinálni ezzel a szerencséjét. Pl. ott volt VV Anikó, Olivér, Attila akiket rögtön alkalmaztak is a csatornánál, amint vége lett az adásnak. Most így kapásból ők jutottak az eszembe, de azért még vannak elegen, akik benne maradtak a médiában, és dolgoznak, holott nem is tanulták ki a szakmát. Szóval míg mások keményen kidolgozzák a belüket, addig ezek résztvesznek egy ilyen hülyeségben, utána meg, ha ügyesen meglovagolják a hullámokat, kapják a zsét, a munkát, ismertséget, miegymást.
2013. december 18. 16:04
Miért nem Balázs és Jani?
Így sokkal élvezetesebb lenne a műsor
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: