Feltűnési viszketegsége lehet.
Péniszét mutogatja az ex-Disney-sztár (18+)
2013. december 17. 19:24
|
|
MrVelvetSkyAll Red Everything™ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 26 Azonosító: 210689 offline
|
Minden pasi sztárnak van minimum 1 ilyen képe szal nem értem a nagy felháborodást. a Mai picsák meg ilyen fb profilképet tesznek de az senkit nem zavar.
2013. december 17. 19:24
|
|
Kikiihprimadonna girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 4 Azonosító: 166302 offline
|
Vadmacska:
Talán azért, mert normális emberek nem használnak ilyen obszcén/trágár szavakat ilyen és egyéb nyilvános oldalakon.
Ó és én 12 évesen a szót nem ismertem, nemhogy még 'fókuszálást' kértem volna.
Talán azért, mert normális emberek nem használnak ilyen obszcén/trágár szavakat ilyen és egyéb nyilvános oldalakon.
Ó és én 12 évesen a szót nem ismertem, nemhogy még 'fókuszálást' kértem volna.
2013. december 17. 19:25
|
|
Bloodrage12izé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.24. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 2491 Azonosító: 214009 offline
|
Nem értem, miért kell ilyen szennyekkel terhelni az oldalt..
2013. december 17. 19:29
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Miért jó az embereknek, ha meztelenül fotózgatják magukat..?
2013. december 17. 19:32
Oksa.........ma már csak ez megy , komolyan mikor fognak a sztárok valaha ruhát hordani
2013. december 17. 19:37
Ez egy olyan hír, ami már meg sem lep. Az ilyenek már nem váltanak ki belőlem semmi reakciót. A saját "testrésze". Ha úgy érzi az egész világnak látnia kell, akkor mutogassa csak. -.-"
Azért tök gáááááááz! Így játszani a nagyfiút....-.-"
Azért tök gáááááááz! Így játszani a nagyfiút....-.-"
2013. december 17. 19:41
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Most hatalmasat csalódtam.....
Nem hittem volna róla, hogy ilyesmikre képes
Hol tatr ma a világ?
Nem hittem volna róla, hogy ilyesmikre képes
Hol tatr ma a világ?
2013. december 17. 19:43
|
|
Janka7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 210317 offline
|
Nem tudom ez a sztároknál egy új hepp?Tisztelet a kivételnek!! Most ez komolyan ezt mért kell csinálni? Hogy mindenki lássa hogy te milyen nagy fiú vagy? Meg amúgy is!?!? Hát én ezt pont Dylanból nem néztem volna ki..az annya büszke lehet a kisfiára!!Amúgy most mért kell egymást majmolni?Miley elkezte..azóta mindenki ezt csinálja..de mért????!!!! Fogadok hogy minden második sztárnak van ilyen képe!! Most ezt mért jó csinálni? hogy mindenki lássa a testedet hogy milyen izmosra kivan gyúrva? azt szerintem a parton vagy az edző terembe mutogassa a lányoknak..ne ország világnak!!!!!
2013. december 17. 19:45
|
|
vikinguyenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 349 Csatolások: 0 Azonosító: 199111 offline
|
Nem tudom miert volt jo ez...dylen helyes meg tok jo teste van nem tudom miert kellett a faszarol kepet kuldeni?!!
2013. december 17. 19:45
|
|
Mammonia |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 154193 offline
|
Idézet (Mrs.Bieber19 @ 2013.12.17. 18:48)
Hath nagyon csalodtam benne ... azt hiszem kitorlom a kedvenceim kozul ... Ez SZanalom !
#BELIEBER EWER
#BELIEBER EWER
Emiatt kitörlöd a kedvenceid közül,de Justin pedig bent van azok a dolgok után amit művelt?
Tényleg reális.
2013. december 17. 19:53
|
|
Rajongó1409visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 410 Csatolások: 0 Azonosító: 209297 offline
|
Az ő dolga. Az ő élete. Az ő cselekedete. Az ő lelkiismerete.
Ettől még ugyanaz aki volt, csak egy kicsit többet láthatunk belőle.
Egyébként rengeteg ember van a világban, aki mutogatja magát, csak nem celebek, ezért nem tudunk róla csak az illető meg a barátaik. Teljesen megértem hogy egy lány kedvéért csinálta.
Ettől még ugyanaz aki volt, csak egy kicsit többet láthatunk belőle.
Egyébként rengeteg ember van a világban, aki mutogatja magát, csak nem celebek, ezért nem tudunk róla csak az illető meg a barátaik. Teljesen megértem hogy egy lány kedvéért csinálta.
2013. december 17. 19:59
|
|
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 668 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline
|
Az ítélkezés egyből az nagyon megy, de volt aki el is olvasta a cikket?! Szegény srác az ex barátnőjének küldte a képeket, aki ezek után feltöltötte a netre! A lányt inkább nem minősítem! Amúgy meg ne hasonlítsuk már őt a többi Disney sztárhoz, teljesen visszavonultak, egyetemre járnak a tesójával és dolgoznak, rendes munkát végeznek!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: