Danics Dóra nyerte az X-Faktort
2013. december 16. 15:59
|
|
Samanthavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 443 Csatolások: 0 Azonosító: 200812 offline
|
Idézet (Vivus2002 @ 2013.12.16. 15:55)
Nem éppen :* tőlem veszekedjél azzal akivel akarsz :*
Nem éppen ? Tényleg ? Akkor ki szòlt be mindenkinek ezelőtt pár percel biztos én voltam
2013. december 16. 16:00
|
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline
|
Nem értem itt ezt a nagy felháborodást. Nem elég, hogy a BájDöVéj 2. lett? Örülhetnétek, hogy ez a négy tehetségtelen gyöngyszem (bár, csak 3, mert az egyikben van némi tehetség) idáig eljutott, mert ha nem lennének ennyire feltuningolva, akkor be sem kerültek volna az élősóba.
2013. december 16. 16:00
nagyon sajnálom hogy nem BTW nyert nagyon szurkoltam nekik<3333333333 Oli igazság szerint Dórát nem igazán szerettem.jó lett volna ha a By The Way nyeri!!!! heart.gif heart.gif
2013. december 16. 16:06
|
|
Mirrors#sremmlife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 18 Azonosító: 203041 offline
|
Meg is érdemelte.. Sokkal jobb hangja volt, mint bárki másnak a mezőnyben. A BTW azért koránt sincs olyan jó hanggal "megáldva", mint Dóra. Szóval gratulálok!
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. december 16. 16:07
Gratulálok Dórának, bár várható volt hogy ő nyeri, mivel a válogató óta hangoztatták, hogy "nő még nem nyert"...sajnálom a ByTheWay-t, kitartóan dolgoztak minden héten, szerintem jobban megérdemelték volna. Nem szeretem Dóra hangját, viszont szeretem mint embert, és nem fogom lehordani, mert nem neki szurkoltam. A ByTheWayt pedig nem fogják egyhamar elfelejteni, részben azért, mert a csoportban már majdnem 1000-en vagyunk, és mi így is szeretjük őket, akkor is ha nem ők győztek, részben pedig azért, mert nem kell nekik az x-faktor, hogy befussanak, innentől megy magától a dolog, valamilyen lemezkiadó biztosan felkeresi őket. Egy szónak is száz a vége, gratulálok Dóra!
2013. december 16. 16:08
|
|
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline
|
Sajnálom hogy nem a ByTheWay nyert, de azért gratulálok Dórának, ő is megérdemelte a győzelmet. Mellesleg szerintem az aki bejutott a top 3-ba annak már lesz jövője talán a magyar zeneiparban.
2013. december 16. 16:09
|
|
SelenaGfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 396 Csatolások: 0 Azonosító: 183370 offline
|
gratulálok neki megérdemelte :)nagyon jo hangja van
2013. december 16. 16:10
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
óriási gratula neki:DDD megérdemelte:) itt volt már az ideje hogy egy lány is megnyerje az X faktort:)
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. december 16. 16:11
|
|
Adul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 541 Csatolások: 1 Azonosító: 178786 offline
|
Istenem...
Már megint túl későn írok, és túl ideges vagyok a kultúrált megfogalmazáshoz. Mi a fenét sajnáltok abban, hogy nem a Bytheway (na látjátok, leírtam) nyert? Mindenkinek be kell ismernie, hogy Dóra sokkal tehetségesebb náluk. Mélységes egyetértésem Szandiiii-val, egyikük tud énekelni, a többi meg próbálja behozni a lemaradást vele szemben
Ahogy Geszti is megmondta, nagy kockázat, ha hagyják a szőke gyereket énekelni.
És mindenki felfogta, hogy ikszfaktor után is van élet? Három hónap múlva ezek is jönnek a lemezükkel, és elhiszitek, hogy többen veszik majd meg, mint Danics Dóráét?
Szóval írogassátok csak a szmájlikat a Szöszinek, az meg mutogassa csak nektek a kétkézből összebarkácsolt szívecskéjét. Szeret titeket, ti is Őt, oszt' ÁMEN.
Szóval írogassátok csak a szmájlikat a Szöszinek, az meg mutogassa csak nektek a kétkézből összebarkácsolt szívecskéjét. Szeret titeket, ti is Őt, oszt' ÁMEN.
2013. december 16. 16:16
|
|
nagy.dalmavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 142 Csatolások: 3 Azonosító: 202996 offline
|
Gratulálok én nem nézem de én is a BYTHEWAY-nek szurkoltam!
2013. december 16. 16:21
|
|
Phannvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.29. Hozzászólás: 224 Csatolások: 0 Azonosító: 207595 offline
|
Mélységesen csalódtam az XF-ben!
Miért engednek jelentkezni olyan embereket, akinek valamilyen rokon, vagy akár Ő maga híres.Bozsek Márk is pont ezért hagyta ott a műsort.És ezzel mit ért a BTW??Ugyanolyan híresek lennének.
Már, amikor Dóra duettpartnerét, Dés Lászlót megláttam, tudtam, hogy itt a BTW már nem nyerhet.Dés Lászlót szinte az egész ország ismeri és nagyon sok ismerőse van.Szinte Dóra tudta nélkül összefogott az ismerőseivel.Na, meg az anyja.Róla ne is beszéljünk...amit adott a humorával az embereknek.Biztos vagyok abban, hogy nem a véletlen műve, hogy Ő nyert.
A BTW...Ők pedig nem híresek.Egyszer voltak már az XF-ben és nem jutottak tovább.Egyszer kiestek, mert a nézők nem szavaztak rá eleget.Igaz, igaz, de gondoljatok bele, hogy Dóra is kiesett egyszer a mentorházban.
A BTW: nem "hírességekből" álló banda, a rokonaik se híresek és még is ennyire jók.
Huhúúú...érvelés 5-ös. xD
Miért engednek jelentkezni olyan embereket, akinek valamilyen rokon, vagy akár Ő maga híres.Bozsek Márk is pont ezért hagyta ott a műsort.És ezzel mit ért a BTW??Ugyanolyan híresek lennének.
Már, amikor Dóra duettpartnerét, Dés Lászlót megláttam, tudtam, hogy itt a BTW már nem nyerhet.Dés Lászlót szinte az egész ország ismeri és nagyon sok ismerőse van.Szinte Dóra tudta nélkül összefogott az ismerőseivel.Na, meg az anyja.Róla ne is beszéljünk...amit adott a humorával az embereknek.Biztos vagyok abban, hogy nem a véletlen műve, hogy Ő nyert.
A BTW...Ők pedig nem híresek.Egyszer voltak már az XF-ben és nem jutottak tovább.Egyszer kiestek, mert a nézők nem szavaztak rá eleget.Igaz, igaz, de gondoljatok bele, hogy Dóra is kiesett egyszer a mentorházban.
A BTW: nem "hírességekből" álló banda, a rokonaik se híresek és még is ennyire jók.
Huhúúú...érvelés 5-ös. xD
2013. december 16. 16:21
|
|
marichuy99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 182062 offline
|
A ByTheWaynek kellett volna megnyerni!!!
2013. december 16. 16:23
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Nem néztem a showt csak odakapcsoltam és ezt hallom DANICS DÓRA!
2013. december 16. 16:28
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
Ebből látszik, hogy bunda, és nem a szavazatok számítanak. Nem néztem, nem is vagyok se a Milkyway-nek se ennek a csajnak a rqjongója, dde LEHETETLEN hoy ő kapott több szavazatot, amit Facebookon láttam ....
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.