Danics Dóra nyerte az X-Faktort
2013. december 16. 15:41
|
|
Samanthavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 443 Csatolások: 0 Azonosító: 200812 offline
|
Hagyjátok már ezt a dumát, hogy milyen jò hangja van! Danics Dòranak nincs jò hangja! Képzeljétek el Wolf Kati mellett Dórá t . Dóra elbùjhat a sunyiba mellette. Az idei x faktor nagyon gyenge volt. Egy jó enekes nem volt csak Ákos na Ákosnak nagyon jo hangja volt és mèg is kiesett. Csapat sose fogja megnyerni itt Magyarorszgon.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2013. december 16. 15:43
|
|
Vivus2002visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 201 Csatolások: 1 Azonosító: 206329 offline
|
Hogy jön de Wolf Kati?Amúgy igen csapat nem fog nyerni törődjetek bele amúgy is 2. hely az nem rossz sőt nagyon is, hogy jó most miért vagytok ennyire felakadva Dórán?!
Szandiiii
2013. december 16. 15:46
|
Georgina16új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.03. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 197155 offline
|
Én nagyon sajnálom, hogy nem a fiúk nyertek, mert én nekik drukkoltam és szerintem sokkal meghatóbb volt az Ő győztes daluk, mint a Dóráé!
2013. december 16. 15:48
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 443 Csatolások: 0 Azonosító: 200812 offline
|
Idézet (Vivus2002 @ 2013.12.16. 15:43)
Hogy jön de Wolf Kati?Amúgy igen csapat nem fog nyerni törődjetek bele amúgy is 2. hely az nem rossz sőt nagyon is, hogy jó most miért vagytok ennyire felakadva Dórán?!
Úgy jön ide Wolf Kati vagy is szerintem elolvastad amit ìrtam és ebből folyòlag ìrtad! Hogy Katinak sokkal jobb hangja volt mint Dòrának és egy olyan ember nyerte meg a 2013 x faktort akinek alig van tehetsége mondjuk egyenlő a nullaval.
2013. december 16. 15:49
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Most mindenki sír, milyen nagy bunda volt, miközben inkább az volt, hogy egyáltalán az imádott béjdevéjetek visszajöhetett, mert ugye az sem volt véletlen. Jó lenne ha felfognátok, hogy úgy ahogy van az egész műsor úgy bunda, szavazásra ösztönöznek, hogy lehúzzák a pénzét az embereknek. Csalás és manipuláció. De ez még nem minden, a legszarabb énekeseket válogatták be mert egyik se volt jó, sajnos ez a hazai színvonal
Szandiiii
2013. december 16. 15:51
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
nagyon sajnálom hogy nem BTW nyert
nagyon szurkoltam nekik<3333333333 Oli
igazság szerint Dórát nem igazán szerettem de itt a fináléban megtetszett a hangja
gratulálok neki,de jó lett volna ha a By The Way nyeri!!!!
2013. december 16. 15:53
|
|
|
Idézet (Vivus2002 @ 2013.12.16. 15:49)
Oké én nem mondtam, hogy Dórának jobb hangja van mint Wolf Katinak?!
Most mit kell belém kötnöd ? Ha ennyire akarsz veszekedni akkor veszekejünk de úgy is te maradsz alúl.
2013. december 16. 15:55
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Biztos voltam benne, hogy ő fogja megnyerni, az egész széria alatt nyomatták ezerrel, csak tudnám miért. Engem kifejezetten irritál a hangja, van benne egy él, amitől olyan, mintha a falat kaparná valaki. Lassú számot pedig abszolúte nem tud előadni, mert modoros, nem tud érzelmeket közvetíteni. Anno ugyanez volt a bajom Muri Enikővel is.
Persze nem mondom, hogy a BTW-nek kellett volna megnyerni, mert ők szinte mindig hamisak voltak a szólórészeknél, talán Bence nem, de a többiek jócskán.
Csalódott vagyok, amiért az első női győztes ő. Ha csak összehasonlítom a régebbiekkel, egy Janicsák Veca vagy Antal Timi sokkal jobban megérdemelné az első helyet, mint ő, pedig az említett két nő sem a kedvencem.
Valahogy nem is számítottam rá, anno az első élő adásnál, hogy ő fogja megnyerni, azt hittem, hogy Lili - Ákos döntő lesz. Úgyhogy ez az X Faktor nekem most csalódás volt.
Persze nem mondom, hogy a BTW-nek kellett volna megnyerni, mert ők szinte mindig hamisak voltak a szólórészeknél, talán Bence nem, de a többiek jócskán.
Csalódott vagyok, amiért az első női győztes ő. Ha csak összehasonlítom a régebbiekkel, egy Janicsák Veca vagy Antal Timi sokkal jobban megérdemelné az első helyet, mint ő, pedig az említett két nő sem a kedvencem.
Valahogy nem is számítottam rá, anno az első élő adásnál, hogy ő fogja megnyerni, azt hittem, hogy Lili - Ákos döntő lesz. Úgyhogy ez az X Faktor nekem most csalódás volt.
CandUs
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.