Danics Dóra nyerte az X-Faktort
2013. december 16. 15:27
|
|
Fanncsiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 151201 offline
|
Ja, még annyit, hogy igen, a ByTheWay mögött akkora rajongótábor áll, hogy versenyzőt ekkora fandom még soha a magyar XF történetében nem támogatott. Amennyit a Wayerek kampányoltak és szavaztak értük... már csak emiatt is furcsa ez az egész végkifejlet..
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2013. december 16. 15:28
|
|
Vivus2002visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 201 Csatolások: 1 Azonosító: 206329 offline
|
Fanncsii tényleg??? Hát rosszul láttad és Dóra egyáltalán nem egy kis felkapaszkodott ... hanem egy TEHETSÉG!!!ÉRTED???????SOKKAL NAGYOBB MINT A BTW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. december 16. 15:28
|
|
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline
|
Fanncsii én is észrevettem ezeket és egyetértek.Ráadásul az x-factor győztesei nagy részben mindig feledésbe merülnek ,de 2.-6. helyezet általában folytatja karrierjét!
2013. december 16. 15:29
Idézet (fanicsa @ 2013.12.16. 10:33)
(...) Szikora viszont annyira elbízta magát... " Ez a nap a ByTheWayért kelt fel" Majdnem megírtam neki, hogy nyugodott is le értük 
Nem kötekedni szeretnék, sőt még elvakult ByTheWay fan sem vagyok, de azért nem egészen ezt mondta
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2013. december 16. 15:29
Most szegény Dórát a ByTheWay rajongók utálni fogják.Én maximálisan meg vagyok elégedve az eredménnyel.A ByTheWay-es fiúkat is bírom,de Dórinak jobb hangja van.
2013. december 16. 15:30
|
|
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline
|
Vivus2002 bár én nem vagyok wayer vagy hogy is nevezik magukat a rajongók ,de én simán fogadnék veled ,hogy dórácska egy év múlva sőt egy fél év múlva már sehol sem lesz.
2013. december 16. 15:33
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Szép hangja van a Dórinak, de szerintem messze nem ő volt a legjobb....
2013. december 16. 15:35
|
|
Ágika21MézesMαckóღ |
|
Kedves "Vivus2002" ez meg az én véleményem és szerintem Fanncsii sem fog vátoztatni rajta csak mert neked nem tetszik. Igen kimertem írni és csak ,hogy tud a BTWnek 40000-rel több rajongója van ,mint Dórinak
2013. december 16. 15:36
|
|
Yokonyannúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 200967 offline
|
Lehetett tudni hogy vele fogják megnyeretni...:'D
Mondjuk az idei fosfaktor nem volt nagy eresztés, és Dórinak nincs rossz hangja csak egy idő után idegesített már hogy szinte "vágott" a hangja és szétment már tőle a fejem.
BTW-s srácokat én is szeretem bár be kell valljam azért ők se voltak annyira fúdejók, de ha azt nézzük biztos hogy többen szavaztak rájuk, bár mint azt tudjuk a szavazatok itt nem számítanak hanem hogy kit mennyire lehet eladni.
Kicsit sem volt gyanús hogy BTW kiesett mindenki fel volt háborodva, aztán hopp Bozsek pont úgy döntött hogy kilép és így visszamehetettek a srácok...
Amúgy ezt a logikát bírom hogy van akármilyen fiúcsapat és akkor az már fixen 1D koppintás. Minden 1D koppintás már...XD
Szóval szerintem még a hülye is látja hogy ez egy megrendezett szar, a fiú versenyzőket is hogy kidobták már hogy most mindenképp nő nyerjen. Namind1, attól függetlenül gratulálok Dóri győzelméhez, ha ezt lehet annak nevezni.
Mondjuk az idei fosfaktor nem volt nagy eresztés, és Dórinak nincs rossz hangja csak egy idő után idegesített már hogy szinte "vágott" a hangja és szétment már tőle a fejem.
BTW-s srácokat én is szeretem bár be kell valljam azért ők se voltak annyira fúdejók, de ha azt nézzük biztos hogy többen szavaztak rájuk, bár mint azt tudjuk a szavazatok itt nem számítanak hanem hogy kit mennyire lehet eladni.
Kicsit sem volt gyanús hogy BTW kiesett mindenki fel volt háborodva, aztán hopp Bozsek pont úgy döntött hogy kilép és így visszamehetettek a srácok...
Szóval szerintem még a hülye is látja hogy ez egy megrendezett szar, a fiú versenyzőket is hogy kidobták már hogy most mindenképp nő nyerjen. Namind1, attól függetlenül gratulálok Dóri győzelméhez, ha ezt lehet annak nevezni.
2013. december 16. 15:37
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
Most jöhetnek a BTW fanok "kedves" kommentjei..
amúgy én maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel,már ami a győztest illeti. annak a 4..öö fogjuk rá "srácnak" rohadtul nem volt hangja. (kivéve annak a ducinak.az jó volt)
2013. december 16. 15:39
|
|
Vivus2002visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 201 Csatolások: 1 Azonosító: 206329 offline
|
Ja és hallottátok mit írtam????Az, hogy ha Bozsek Márk nem lépett volna ki a versenyből akkor a BTW nem lett volna bent a döntőben!!!(csak úgy mondom "wayerek")
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.