Danics Dóra nyerte az X-Faktort
2013. december 16. 14:58
Hát szerintem a ByTheWay sokkal jobb volt mint a Dóra nem érdemelte meg a győzelmet
2013. december 16. 15:04
|
|
lilluci8×hungarianPrincess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 2275 Csatolások: 1 Azonosító: 196642 offline
|
Végre egy lány!
Ez egy olyan finálé volt hogy nekem nem számított ki nyeri,boldog leszek.Nagyon örüülök Dórinak!♥
Ez egy olyan finálé volt hogy nekem nem számított ki nyeri,boldog leszek.Nagyon örüülök Dórinak!♥
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. december 16. 15:09
|
|
k.renátavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 134717 offline
|
Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy hol lesznek 1-2 év múlva.Gyanítom ugyan ott ahol az ilyen műsorok versenyzőinek a többsége, SEHOL...
CandUs
2013. december 16. 15:14
|
|
Cukibogyó01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 126 Csatolások: 50 Azonosító: 203851 offline
|
Szerintem megérdemelte, mert nagyon ügyes volt, anyukámnak ő volt a kedvence az elejétől, tavaly is, szerintem megérdemelte, én örülök neki.!
Szandiiii
2013. december 16. 15:15
|
|
Melcsy24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 209 Csatolások: 0 Azonosító: 207488 offline
|
s.vivi tegnap este amikor kijelentették , hogy ő nyert én is furcsálltam , hisz a BTW-nek nagyon sok rajongója van és biztos vagyok benne , hogy ők többet kaptak. de hát a pénz az pénz...végül is m1 , hogy nem a By The Way nyert , hiszen ők már alapból felkapottabbak lettek mint Dóri. mindenképpen szerintem a zenei iparban fognak maradni.
2013. december 16. 15:20
Pöppet' fáj a szívem a ByTheWay miatt, de végre nem hímsoviniszta többé már ez a műsor. XD Azért gratulálok Dórinak!
2013. december 16. 15:21
|
|
Dorkaa8139visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.23. Hozzászólás: 151 Csatolások: 0 Azonosító: 212331 offline
|
hagyjatok mar a BTWt nem Dorat kene azert szidni mert o valoban tehetseges! Gratu:)<3
2013. december 16. 15:25
|
|
Fanncsiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 151201 offline
|
Azért azt elég viccesnek találtam, hogy amikor Dóra a legvégén, az eredményhirdetés után a Győztes dalát énekelte... nos.. szépen szólva.. mindenki lesz*rt őt, mindenki a négy sráchoz ment oda.
Persze, lehet mondani, hogy vigasztalni mentek, és lelket önteni beléjük meg stb., de emlékeim szerint tavaly Oláh Gergőt a dal közben is megrohamozták versenytársai, úgy örültek győzelmének, és senkit nem érdekelt, hogy énekel.
Ez csak egy apró észrevétel volt...
A másik. Amikor Liluék megkapták a borítékot, hát Lilu kedves szépen lelőtte a poént. Ugyanis amikor meglátták, hogy kinek a neve van a papíron, eléggé feltűnően odabiccentett Gesztinek. De ez is csak egy megfigyelés volt... ez a bunda részére vonatkozik.
Utószóként még annyit, hogy meglátjuk ki viszi majd többre, a négy srác, vagy ez a kis felkapaszkodott.. áh, nem is illetném őt több jelzővel, tiétek a pálya, BYTHEWAY! ♥ Sok sikert Fiúk.
A másik. Amikor Liluék megkapták a borítékot, hát Lilu kedves szépen lelőtte a poént. Ugyanis amikor meglátták, hogy kinek a neve van a papíron, eléggé feltűnően odabiccentett Gesztinek. De ez is csak egy megfigyelés volt... ez a bunda részére vonatkozik.
Utószóként még annyit, hogy meglátjuk ki viszi majd többre, a négy srác, vagy ez a kis felkapaszkodott.. áh, nem is illetném őt több jelzővel, tiétek a pálya, BYTHEWAY! ♥ Sok sikert Fiúk.
CandUs
2013. december 16. 15:25
|
|
Vivus2002visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 201 Csatolások: 1 Azonosító: 206329 offline
|
Istenem mindenki Dórit szidja azért mert megnyerte a versenyt!Igen lehet, hogy a kis tinicsajoknak a BTW volt a kedvencük de azért ne felejtsétek el, hogy ha Bozsek Márk nem lépett volna ki a versenyből AKKOR MÁR NEM LETT VOLNA OTT A DÖNTŐBEN A BYTHEWAY!!!Ezzel nem azt akarom mondani, hogy rossz hangjuk van de a Dórinak sokkal több a fiúkban sokkal több az akarat de Dóriban a TEHETSÉG!!!Szóval én nagyon örülök annak, hogy Dóri nyert!
Szandiiii
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.