Starity

Danics Dóra nyerte az X-Faktort

21 oldal 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. december 17. 19:02 #321
Mrs. Bieber
Mrs. Bieber
visszatérő vendég

StátuszAz emberek nem figyelik, hogy tél van-e vagy nyár, ha boldogok.<3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 114
Csatolások: 0
Azonosító: 200980
SZÉGYEN.! -.-
eddig mindig azok a versenyzők nyertek, akiket szerettem. ennek itt vége. szerintem a bytheway sokkal jobb volt, bár nem vagyok 'wayer' de azért nekik jobb a hangjuk. bunda volt az egész. mint, mindig, már az elején kiválasztják, h ki nyerje meg. na de visszatérve dórára, én nem örültem annak, hogy ő nyert. harsány, visítós hangja van. ×_× kibírhatatatlan volt ezt hallgatni egész végig, csak azért, mert másnak szurkoltam. -.-
MDC, és Szabó Ádám volt a legjobb. smileeee.gif <3
2013. december 17. 19:27 #322
Hope Hyland
Hope Hyland
visszatérő vendég

StátuszAzthiszemszerelmesvagyok :3 -.-
Hozzászólás: 349
Csatolások: 1
Azonosító: 215530
Gratula Dora!smileeee.gif
2013. december 17. 19:27 #323
Hope Hyland
Hope Hyland
visszatérő vendég

StátuszAzthiszemszerelmesvagyok :3 -.-
Hozzászólás: 349
Csatolások: 1
Azonosító: 215530
Egyepkent tenyleg a ByTheWay kellet volna nyerjen!
2013. december 17. 19:42 #324
- törölt felhasználó -    
Szerintem teljes joggal nyert, és csak úgy szólok, hogy attól, hogy itt páran ócsároljátok, semmi nem fog megváltozni. pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2013. december 17. 19:51 #325
- törölt felhasználó -    
Gratulálok! nagyon ügyes volt! smileeee.gif
2013. december 17. 20:14 #326
Fanciii
Fanciii
visszatérő vendég

StátuszCsillagainkban a hiba.<3
Hozzászólás: 237
Azonosító: 135825
hát ezzel a döntéssel én most valahogy nagyon nem értek egyet.:S nem értem, hogy kaphatott több szavazatot egyszerűen. mindenhol csak azt lattam minden internetes szavazasnal, hogy a by the way vezet, facebookon is csak 30ezerrel van több rajongojuk(lájkuk) de sebaj. nem vagyok wayer vagy mi ilyen nagy rajongo. de nagyon sajnalom, hogy nem ők nyertek..borzasztoan megerdemelték volna..mindnégyüknek nagyon jo hangja vanés egyutt töéletesek:) és remek baratsag alakult ki közöttük, és a végén mikor Oliver a csaladjarol beszélt és sírvafakadt annyira megható volt..és aranyos:) Dóra valahogy soha nem mutatott semmi olyat magabol, hogy megkedveljem es szimpatukus legyen..és az is fontos!! borzasztoan sajnalom a btw-t:d szegenyek..attudom érezni..pont itt a legvégén elbukni lehet a legrosszabb.:S igazabol már akkor tudtam, hogy Dóra nyer mikor Istenes Bence azt mondta hogy: És most mondom annak a nevét, aki még pár hónappal ezelőtt csak EGY volt a rengeteg jelentkező közül." tehát ők nem EGY voltak. És mi az hogy a győzelem pillanatában Dóra nem feledkezett meg a btw-ről?? hát sajnos de, sőt mindenki más is..csak Dórát mutatták, jó oké, hogy ő nyert de megnem említették volna h és a legjobb együttes pedig a By The Way lett és nekik is egy tapsot.. sad.gif szegenyke cska ott alltak. ja és azert gondoljatok bele milyen könnyű volt már azt leírni h DÓRA, csak 4 karakter egy sms-be, míg BYTHEWAY-t 3szor leírták addig a Dórát 6szor..értitek. sokkal több karakter es ráadásul aki elrontotta..nem egybe írta..na meg aki rosszul írta véletlenül.. na hát mindegy. mostmár ez így alakult. nem mondom hogy Dóra nem érdemelte meg, mivel neki is van hangja azert nem is rossz, bevallom. Mindenestre remelem sokat hallhatunk még a BTW-ről is smileeee.gif és befutnak..vagyhogymondjam ha ez mr itt Mo.-on lehetséges.
2013. december 17. 20:16 #327
Fanciii
Fanciii
visszatérő vendég

StátuszCsillagainkban a hiba.<3
Hozzászólás: 237
Azonosító: 135825
ja és Geszti beképzeltségéről már nem si beszélek..undorító volt.
2013. december 17. 20:58 #328
BarbieFan
BarbieFan
asshole™
Hozzászólás: 6814
Csatolások: 315
Azonosító: 166047
Én sokkal jobban szeretem a BYTHEWAY-t, de ha ő nyert, akkor ő nyert.. Gratulálok.. smileeee.gif
2013. december 17. 21:16 #329
Florahh
Florahh
~ρяเи¢εss*~

StátuszMindent akarok én...♥♪
Hozzászólás: 4619
Csatolások: 71
Azonosító: 129076
Grat neki, egy részt sem láttam, de biztos, hogy jó volt biggrin.gif
2013. december 17. 21:25 #330
- törölt felhasználó -    
Végre egy női nyertes!!Danics Dóra Történelmet írt!!!Gratulálok!!
2013. december 17. 22:03 #331
Kikicica
Kikicica
Hozzászólás: 562
Azonosító: 188676
Nem nagyon néztem,de a BTW tudom,hogy sokkal jobb...de legalább vége ennek a borzalomnak biggrin.gif
2013. december 17. 22:05 #332
Duka2000
Duka2000
új tag
Hozzászólás: 25
Azonosító: 215857
Hát nem igazán érdemelte meg!!Nincs semmi hangja se és az a nyávogás meg színészkedés amit csinált folyton..na az már sok volt!!!Krasznai Tündének kellett volna nyernie!!Ő nem beképzelt és neki volt a legjobb hangja is!!!Na meg nem is színészkedett!!!Még mikor ő kiesett akkor a ByTheWay-nek szurkoltam,ők is jobban megérdemelték volna,mint Dóra!!!Szerintem ez is már teljes bunda!!!Mindenféleképpen Tünde nyert volna!!! http://1.1.1.2/bmi/starity.hu/images/emoticons/biggrin.gif
2013. december 18. 00:28 #333
- törölt felhasználó -    
Őszintén szólva én nem tudom sok ember miért van úgy kiakadva és mit várt, esetleg remélt.
Engem különösképpen nem érdekelt, hogy ki nyeri, de a véleményem, hogy felesleges is ezen rágódni, ugyanis az eddigi összes eféle tehetségkutató előre le volt szervezve. Mindig meg volt előre ki mikor esik ki, de az idei X Faktorban meg pláne, még a hülye is rájöhetett volna.
Amikor megtudtam, amikor először kiesett a ByTheWay, leesett az állam. Nem tudtam elhinni, hisz, annyi ember odavan értük (félreértések elkerülése végett: én nem), nem ejthették őket ki, hisz rengeteg nézőt hoznak. Sejtettem, hogy valami nincs rendben. Aztán megjelent a hír, hogy Bozsek Márk visszalépett.
Ugyan emberek. Őet szerződéek kötik, nem léphetnek csak úgy vissza kedvük szerint.
Meg lett szervezve az egész, kellett egy kis nézettségnövelő ötlet.
Visszajött a ByTheWay.
Amikor már csak hárman maradtak bent, akkor meg már teljesen nyílvánvaló volt, hogy ki nyeri.
Ha Tünde nyer az nagy felháborodást váltott volna ki a múltja miatt (én mondjuk nem ítélem el miatta), a ByTheWay meg hiába sok tini kedvence, egyszer már kiesett. Na, hát akkor ki az, ainek mondjuk azért nincs rossz hangja, abszolút tiszta a múltja, nő is (ugye a három pasi nyertes után legyen egy nő is) és a másik kettő lehetőség mellett még a legjobban elviselik az emberek? Danics Dóra, hát persze!
Szavazatok? Felesleges szavazni, mert nem számítjál nagyon. Ami meg már a röhej, amikor bemutatták a szavazatokat. Én nem néztem, de pár részt elkaptam, pl pont azt, mikor egyik pillanatban bemutatták, hogy a szavazás 50-50%-on áll. Ez meg már röhej volt tényleg. Hogyne, és az a vicces, hogy ezt sokan még bekajálják és szavaznak.
2013. december 18. 01:20 #334
Lucyan
Lucyan
Limited Edition

StátuszMindig minden jól végződik, mert ha valami rossz, akkor még nincs vége...
Hozzászólás: 1300
Csatolások: 44
Azonosító: 202701
Idézet (Mrs.Bieber19 @ 2013.12.17. 18:57)
Miert pont o ???
#BELIEBER EWER

Már annyi helyen láttam, ahogyan azt írod ki, hogy "ewer". Most valami új divat, hogy nem írunk helyesen? És speciel tökmindegy, hogy angolul, vagy magyarul, vagy akárhogy. Hidd el, annyira lehetsz beliber, amennyire csak akarsz, de (hacsak a kettő nem üti egymást) hülye ne legyél... Ez kicsit olyan, mint mikor a vagyokot w-vel írják... Fájdalmas nea.gif
2013. december 18. 06:38 #335
AvrilFanxxx
AvrilFanxxx

Státusz
Hozzászólás: 2659
Csatolások: 136
Azonosító: 212105
Bárki csak ne a bájdövéj!!!tongue.gif
2013. december 18. 10:32 #336
patko-petra
patko-petra
visszatérő vendég

StátuszThe Vampire Diaries
Hozzászólás: 471
Csatolások: 25
Azonosító: 200376
Örülök neki biggrin.gif
2013. december 18. 10:39 #337
sztáránia
sztáránia
visszatérő vendég

StátuszAz emberi hülyeség határtalan!
Hozzászólás: 199
Azonosító: 189013
Huuhhh legalább nem az a négytagú tragédia nyerte meg mart hogy a BTW-nek nincs hangja az tuti csak azért jutottak el idáig mert a sok kiscsaj 20000000 SMS-t küldött nekik mivel ,,jól néznek ki" amugy meg iszónyú gyenge hangjuk van dórának meg grat:)))))))) smileeee.gif biggrin.gif tongue.gif
2013. december 18. 12:14 #338
Lucyan
Lucyan
Limited Edition

StátuszMindig minden jól végződik, mert ha valami rossz, akkor még nincs vége...
Hozzászólás: 1300
Csatolások: 44
Azonosító: 202701
A BTW a magyar vándájreksön volt. És azzal, hogy nem nyerték meg, csak erősítik ezt a címet. Má' nem azé', de szerintetek hogyan jutottak tovább, ha nem a kismillió tinikislány SMS-ével... (?)
2013. december 18. 15:41 #339
czakoszabina
czakoszabina
új tag

StátuszA könny a lélek vére.
Hozzászólás: 61
Azonosító: 172041
A furcsa az volt, hogy a Szikora Robi az egész finálé alatt dicsérte a Dórit és egy rossz szava se volt rá, a Geszti meg ahol tudod beszólt a fiúknak, pedig tökéletes teljesitményt nyújtottak mint minden élő showba. Előre le volt már ez játsza, a By The Way már ki ejtették volna korábban is ahogy meg is tedték csak rájöttek, hogy sok pénzt hoznak a szavazatok miatt és ezért jutatták el őket a dőntőbe, az már más tészta, hogy megérdemelték volna, hogy megnyerjék. Nem láttam még négy ilyen tehetséges magyar együttest vagy akár énekest. Most lehet mondani, hogy magyar One Direction, de ha egy kicsit is átgondolnátok rájönétek, hogy teljesen egyedieg és "bytheway"-esek. Sokkal többre fogják vinni, mint eddig bármelyik X-Faktoros nyertes!! Majd meglátjuk ki fog nevetni a legvégén!
2013. december 18. 16:11 #340
VampireGirl
VampireGirl

Státusz"Beauty is not defined by the size of your jeans." - Jack Barakat
Hozzászólás: 889
Azonosító: 175684
En jobban orultem volna, ha a BTW nyert volna, bar ok se voltak olyan huuuu de jok. Egyebkent meg mindig ugy gondolom, hogy Akosnak kellett volna nyerni.
21 oldal 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok