|
- törölt felhasználó -
|
|
|
|
|
Őszintén szólva én nem tudom sok ember miért van úgy kiakadva és mit várt, esetleg remélt.
Engem különösképpen nem érdekelt, hogy ki nyeri, de a véleményem, hogy felesleges is ezen rágódni, ugyanis az eddigi összes eféle tehetségkutató előre le volt szervezve. Mindig meg volt előre ki mikor esik ki, de az idei X Faktorban meg pláne, még a hülye is rájöhetett volna.
Amikor megtudtam, amikor először kiesett a ByTheWay, leesett az állam. Nem tudtam elhinni, hisz, annyi ember odavan értük (félreértések elkerülése végett: én nem), nem ejthették őket ki, hisz rengeteg nézőt hoznak. Sejtettem, hogy valami nincs rendben. Aztán megjelent a hír, hogy Bozsek Márk visszalépett.
Ugyan emberek. Őet szerződéek kötik, nem léphetnek csak úgy vissza kedvük szerint.
Meg lett szervezve az egész, kellett egy kis nézettségnövelő ötlet.
Visszajött a ByTheWay.
Amikor már csak hárman maradtak bent, akkor meg már teljesen nyílvánvaló volt, hogy ki nyeri.
Ha Tünde nyer az nagy felháborodást váltott volna ki a múltja miatt (én mondjuk nem ítélem el miatta), a ByTheWay meg hiába sok tini kedvence, egyszer már kiesett. Na, hát akkor ki az, ainek mondjuk azért nincs rossz hangja, abszolút tiszta a múltja, nő is (ugye a három pasi nyertes után legyen egy nő is) és a másik kettő lehetőség mellett még a legjobban elviselik az emberek? Danics Dóra, hát persze!
Szavazatok? Felesleges szavazni, mert nem számítjál nagyon. Ami meg már a röhej, amikor bemutatták a szavazatokat. Én nem néztem, de pár részt elkaptam, pl pont azt, mikor egyik pillanatban bemutatták, hogy a szavazás 50-50%-on áll. Ez meg már röhej volt tényleg. Hogyne, és az a vicces, hogy ezt sokan még bekajálják és szavaznak.
0 felhasználónak tetszik: