Danics Dóra nyerte az X-Faktort
2013. december 16. 21:43
Én nagyon egyiknek se szurkoltam,mert mindkét döntős szimpi volt,én örültem hogy Dóra nyerte meg!
2013. december 16. 22:12
|
|
zso55visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 311 Csatolások: 0 Azonosító: 154422 offline
|
A srácoknak kellett volna nyerniük, nem mintha Dóra nem érdemelné meg, de valahogy a ByTheWay közelebb áll a szívemhez és nagyon szurkoltam nekik. Gratulálok Dórának!
2013. december 17. 02:28
|
|
The Fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.02. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 166404 offline
|
Én nem néztem ezt a szennyet.
1 felhasználónak tetszik:
Celine Caledon
2013. december 17. 06:25
|
|
Birdeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 216756 offline
|
Ez a csapat eleve érdemtelenül volt ott, hiszen egyszer már kiesett (és ha jól emlékszem, a nézők küldték őket haza, ráadásul). Ez olyan, mint a potyautas Csobot Fendél esete.
Én végig Dórának szurkoltam (és sajnos már ki is nőttem abból a korból, hogy ilyen mezei fiúcsapatért rajongjak), de gyanús, hogy kicsit meg lett megrendezve a dolog.
Én végig Dórának szurkoltam (és sajnos már ki is nőttem abból a korból, hogy ilyen mezei fiúcsapatért rajongjak), de gyanús, hogy kicsit meg lett megrendezve a dolog.
Szandiiii
2013. december 17. 08:38
|
|
nono0613új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.14. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 215303 offline
|
ti csak irigyek vagytok...dórinak már képzett hangja van nem úgy mint a by the way-nek,meg zene néljkül poharakkal énekelni?ez hülyeség...dóri sose csinálna ilyen hülyeséget...mindenki a by the way-t sajnálja,peduig dóri sokkal jobb...gratulálok!
2013. december 17. 09:36
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Jó hangja van a lánynak de nem rajongók érte ez az x-FAKTOR volt idáig a legrosszabb!!!
A mentorok is rátettek mert csak Geszti Péter érdemelte meg a mentor székben a helyet.
Remélem már nem lesz több évad.
A mentorok is rátettek mert csak Geszti Péter érdemelte meg a mentor székben a helyet.
Remélem már nem lesz több évad.
2013. december 17. 10:40
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
kb. annyira nyert megérdemelten,mint Vastag Csaba
Már hetekkel ezelőtt ki kellett volna esnie.Alföldi is megmondta,hogy szombaton neki kellett volna mennie.De hát az RTL ezt nem hagyta.Megismétlődött ugyanaz a történet,mint az első szériában: a döntő előtt kiejtették azt,akinek meg kellett volna nyernie,Ákost,és megnyerették azzal,aki a legeladhatóbb.Akinek egy csepp hallása van,az tudja,hogy az idei mezőnyben egyételműen Ákosnak volt a legjobb hangja,és neki kellett volna megnyernie.Egyébként én nem értem mit esznek ezen a Danics Dórán,ritka antipatikus egy nő,és a hangja sem egy nagy valami.
CandUs
2013. december 17. 10:41
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Ja,és NEM VAGYOK SEM BYTHEWAY SEM KRASZNAI TÜNDE RAJONGÓ,mielőtt még nekem esnétek
2013. december 17. 10:43
|
|
Wirág87 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 1052 Csatolások: 319 Azonosító: 207192 offline
|
Erre csak annyit mondok , hogy ez az egész meg van rendezve . Már a műsor kezdete előtt hangoztatták , hogy vajon idén egy nő nyeri e meg . Tudni lehetett . És pont Dóra aki nem párbajozott egyszer sem . Sokkal jobb hangok és előadók voltak . De hát ez van ... kíváncsi vagyok meddig fogunk hallani róla .
2013. december 17. 12:02
|
ETOKCúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.06. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 48598 offline
|
Aranyosak a fiúk, de hogy nekik kellett volna megnyerni?!?!? Vicc. Elég csak a "Győztes dalát" megnézni...unalmasan és hamisan énekelték (pedig kedvelem Őket). Fortyogjatok csak a saját levetekben. Akkor is Dóri nyert és megérdemelten.
<3 <3
Szandiiii
2013. december 17. 13:24
|
|
Nikcy0211visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.13. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 203660 offline
|
Sokkal jobb lett volna ha a bytheway nyeri :s :3 vagy ha már mindenképp lány akkor nem esett volna ki a Krasznai... neki volt a legfkulönlegesebb hangja
2013. december 17. 13:51
|
|
Celine Caledonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.18. Hozzászólás: 102 Csatolások: 1 Azonosító: 215507 offline
|
Idézet (JustAnOrdinaryGirl @ 2013.12.16. 20:05)
Az X-Faktor idén megmutathatta, hogy mennyire nem kell igazi tehetség ahhoz, hogy nyerjen az ember.
A szombati adásban már tudtam, hogy Tünde kiesik.Bárki bármit mondhat rá,nem is kell, hogy tetszedjen a hangja, de azt NEM lehet mondani, hogy nem tud énekelni.Az egészet neki kellett volna megnyernie és ennek a rikácsoló varjúnak meg haza kellett volna mennie szombat este. Egyálatlán nem érdemelte meg hogy ott legyen és ráadásul még meg is nyerje. A Bytheway-t sem kedveltem nagyon, de százszor inkább ők nyertek volna, mint ez a beképzelt,öntelt és unalmas repedt fazék hangú nő.
Annyira el volt/van szállva magától, hogy az már fáj.Közben meg úgy énekelt, hogy megszégyenített egy Adele dalt és még Katy Perry-t is alulmúlta.
De hát ugye mindneki tudja, hogy bunda volt, és előre megírt kis forgatókönyv alapján ment az egész.
Bár ha már bunda, akkor legalább egy tényleg tehetséges versenyző nyerje már meg a tehetségkutatót!!
Még egy ilyen jó és különlgees hangú énekes, mint Tünde még nem is volt nincs is és nem is lesz, legalábbis Magyarországon egy tehetségkutatóban sem.
Amúgy nem is értem, hogy miért hívják tehetségkutatónak, hisz mindenki nyer csak épp a tehetség nem.
A szombati adásban már tudtam, hogy Tünde kiesik.Bárki bármit mondhat rá,nem is kell, hogy tetszedjen a hangja, de azt NEM lehet mondani, hogy nem tud énekelni.Az egészet neki kellett volna megnyernie és ennek a rikácsoló varjúnak meg haza kellett volna mennie szombat este. Egyálatlán nem érdemelte meg hogy ott legyen és ráadásul még meg is nyerje. A Bytheway-t sem kedveltem nagyon, de százszor inkább ők nyertek volna, mint ez a beképzelt,öntelt és unalmas repedt fazék hangú nő.
Annyira el volt/van szállva magától, hogy az már fáj.Közben meg úgy énekelt, hogy megszégyenített egy Adele dalt és még Katy Perry-t is alulmúlta.
De hát ugye mindneki tudja, hogy bunda volt, és előre megírt kis forgatókönyv alapján ment az egész.
Bár ha már bunda, akkor legalább egy tényleg tehetséges versenyző nyerje már meg a tehetségkutatót!!
Még egy ilyen jó és különlgees hangú énekes, mint Tünde még nem is volt nincs is és nem is lesz, legalábbis Magyarországon egy tehetségkutatóban sem.
Amúgy nem is értem, hogy miért hívják tehetségkutatónak, hisz mindenki nyer csak épp a tehetség nem.
Azzal vitatkoznék hogy itt vannak tehetségek..mert nincsenek.
X-faktor egy nulla
CandUs
2013. december 17. 14:39
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
Vicces, hogy van, aki elhiszi, hogy a szavazatok döntenek.
Amúgy meg erről annyit, hogy csak van tehetsége, ha az RTL őt találta a legeladhatóbbnak. Vegyük elő Király L. Norbi esetét. A hangja egy nagy nulla volt, mégis a 3. lett tavaly előtt. Show-t azt tudott csinálni, mást nem nagyon - mondjuk személy szerint nekem egyik előadása sem tetszett. Dórának szerintem jó hanga van és legalább olyan megérdemelten győzött, mint a BYTHEWAY nyert volna.
Csak úgy megjegyezném, hogy Kocsis Tibornak sokkal jobb hangja volt, mint Vastag Csabának, mert bármit el tudott énekelni - ugyanúgy, mint Dóra.
Kevés olyan széria van, ahol olyan nyer, akinek valóban van hangja.
Csak úgy megjegyezném, hogy Kocsis Tibornak sokkal jobb hangja volt, mint Vastag Csabának, mert bármit el tudott énekelni - ugyanúgy, mint Dóra.
Kevés olyan széria van, ahol olyan nyer, akinek valóban van hangja.
CandUs
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.