Danics Dóra nyerte az X-Faktort
2013. december 16. 18:57
|
|
mezsgyeLusááúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 208665 offline
|
Én Danics Dórának szurkoltam az eleje óta. A "BTW" se volt rossz, mert nekem például nagyon tetszett a poharas műsoruk, de Dórának jobb hangja van, mint nekik
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. december 16. 19:00
|
|
Timisivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 280 Csatolások: 45 Azonosító: 151271 offline
|
Nem igazán értem miért kell egy ilyen dologért ekkora port kavarni. És ha ő nyert kedves ByTheWay rajongók, akkor most mi lesz? Ugyanúgy megy tovább az élet. Úgy sem kaptatok volna a nyereményükből. Igen, elismerem, biztos, hogy jól esett volna, ha ők nyernek, viszont az mitől lett volna más? Attól még, hogy nem ők nyertek ugyanúgy lesz nekik is saját daluk, albumuk, videoklipjük, koncertjük, mint Dórának. Nem kell most ezért leharapni mindenki fejét. Ha tetszik, ha nem el kell fogadni azt a tényt, hogy mindenkinek nem tetszhet ugyanaz. (Akkor mi is lenne a világban?) Ezt el kell fogadni, és tiszteletben kell tartani. Nektek is rosszul esik, ha a ByTheWay-t csúfolják nem igaz? Akkor miért kell mindenhol azt olvasnom, hogy csak Dóráról írnak a kedves rajongók rosszakat?
Én most sem drukkoltam senkinek, mint ahogyan ezelőtt sem.(Az első adás óta, amikor Nikolas helyett Vastag Csaba nyerte meg, nem érdekel, hogy ki nyeri meg, meg maga az egész adás sem, mert látom itt nem nagyon a hang számít, hanem a kinézet.) Nem érdekelt túlzottan, hogy ki nyeri meg. Úgyis tudom, hogy ez nem folyásol be túl sokat a további életemben. Akkor meg minek öljem itt magam? Kapok érte valamit? Nem hinném. Az emberek inkább a munkájukba kéne ilyen nagy erőfeszítést tegyenek, nem ilyen szarságokba, már bocsánat.
Szóval engem nem érdekelt túlzottan, hogy ki nyeri meg, viszont azt el kell ismernem, hogy Dórának százszor jobb és tisztább hangja van. Ha nem hiszed hallgasd csak vissza a ByTheWay eddigi dalait. És most kérlek ne csak a kinézetükre figyelj, mert szerintem az vonta el a figyelmedet arról a bizonyos tényről, hogy ők Dóra nyomába se érnek. Igen bizony az egyetlen fiú, aki ér ott valamit az Bence. A többi egy kalap szart se ért. Bocsi. Gyenge a hangjuk. Nagyon. Nem mondom, hogy nem tudnának fejlődni, hogy később nem lesznek jobbak, de most kétség kívül Dóra volt a jobb. Ha tetszik, ha nem ez van. És azt mondod Dóra kornyikál? Kérlek egyszer vedd fel a saját hangod éneklés közbe és hallgasd vissza. Igen, kedves idegen na az a kornyikálás.
(Gigantikus pont.)
Én most sem drukkoltam senkinek, mint ahogyan ezelőtt sem.(Az első adás óta, amikor Nikolas helyett Vastag Csaba nyerte meg, nem érdekel, hogy ki nyeri meg, meg maga az egész adás sem, mert látom itt nem nagyon a hang számít, hanem a kinézet.) Nem érdekelt túlzottan, hogy ki nyeri meg. Úgyis tudom, hogy ez nem folyásol be túl sokat a további életemben. Akkor meg minek öljem itt magam? Kapok érte valamit? Nem hinném. Az emberek inkább a munkájukba kéne ilyen nagy erőfeszítést tegyenek, nem ilyen szarságokba, már bocsánat.
Szóval engem nem érdekelt túlzottan, hogy ki nyeri meg, viszont azt el kell ismernem, hogy Dórának százszor jobb és tisztább hangja van. Ha nem hiszed hallgasd csak vissza a ByTheWay eddigi dalait. És most kérlek ne csak a kinézetükre figyelj, mert szerintem az vonta el a figyelmedet arról a bizonyos tényről, hogy ők Dóra nyomába se érnek. Igen bizony az egyetlen fiú, aki ér ott valamit az Bence. A többi egy kalap szart se ért. Bocsi. Gyenge a hangjuk. Nagyon. Nem mondom, hogy nem tudnának fejlődni, hogy később nem lesznek jobbak, de most kétség kívül Dóra volt a jobb. Ha tetszik, ha nem ez van. És azt mondod Dóra kornyikál? Kérlek egyszer vedd fel a saját hangod éneklés közbe és hallgasd vissza. Igen, kedves idegen na az a kornyikálás.
(Gigantikus pont.)
2013. december 16. 19:02
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
nem hinném, hogy szükség lenne arra, hogy erősítsem egyik-másik tábort, sokat nem érnék vele ahogy elnézem.
de mindenesetre vicc, ami itt meg máshol is van:))))
de mindenesetre vicc, ami itt meg máshol is van:))))
2013. december 16. 19:09
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Nem mondom azt, hogy örülök a győzelmének, viszont azt sem, hogy kifejezetten elszomorítana a hír. Nem igazán követtem figyelemmel a X-Factor adásait, csupán az elején kukkantottam bele, és egyáltalán nem fogott meg a színvonal, mi több elkedvtelenített, miszerint ennyire alacsony a kereslet hazánkban. Dóra nem nyerte el a közvetlen szimpátiámat, ahogy különösebben egy versenyző sem. A barátnőm hatalmas ByTheWay rajongó, ő tegnap kisebb összeroppanást kapott, mert a fiúk másodikok lettek, holott szerény véleményem szerint az is eléggé szép eredmény. Én nem szeretném olyasfajta vitákba keveredni ki a tehetségesebb, hiszen szerintem egyik fél sem az túlságosan, valamint nem tudok róluk semmit, mindössze belehallgattam egy-két produkcióba barátnőm ajánlására. Nos, végső soron azt gondolom a srácok is be futnak majd, és Dóra is. Hacsak előbb-utóbb nem tűnnek el a süllyesztőben, mint Oláh Gergő, vagy sok más tehetségkutató által felfedezett énekespalánta...
CandUs
2013. december 16. 19:10
Én nem igen szerettem Dórát sose volt szimpi a BTW - nek szurkoltam
2013. december 16. 19:17
velem is ez van kedves "EgyTikee"
én személy szerit örülök Dórinak, jó a hangja. a Bythewyből legfeljebb csak Bencének jó a hangja, talán neki szólóként is menne.
szóval gratu Dórii
x
én személy szerit örülök Dórinak, jó a hangja. a Bythewyből legfeljebb csak Bencének jó a hangja, talán neki szólóként is menne.
szóval gratu Dórii
2013. december 16. 19:25
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Számomra ebben az évadban Csordás Ákos a hang. Dóri is jól énekelt a maga módján. Volt amikor szépen énekelt, volt amikor egyáltalán nem. Én a döntőben a ByTheWay-nek szurkoltam, de elfogadom, hogy nem nyertek. Kövezzetek meg, de hiába nem kedveltem Dórát, a győztes dalt sokkal szebben énekelte. Hangilag nem is volt baj a csajjal, de nekem a hangszíne egyáltalán nem tetszik. De azért gratulálok neki!
Hisztizni meg nem értem miért kell. Így se-úgy se fognak eltűnni a srácok, vagy a többi versenyző. Mondta valaha azt valaki, hogy csak az első csinálhat karriert? A többiek is ugyanúgy folytatni fogják. Az X - Faktor egy lehetőség, aki igazán akarja az akkor is karriert csinálhat, ha legelsőnek esett ki.
Hisztizni meg nem értem miért kell. Így se-úgy se fognak eltűnni a srácok, vagy a többi versenyző. Mondta valaha azt valaki, hogy csak az első csinálhat karriert? A többiek is ugyanúgy folytatni fogják. Az X - Faktor egy lehetőség, aki igazán akarja az akkor is karriert csinálhat, ha legelsőnek esett ki.
Szandiiii
2013. december 16. 19:33
|
|
MiliDirectionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 272 Csatolások: 1 Azonosító: 212312 offline
|
Gratulálok neki!
2013. december 16. 19:49
Látám végre lány nyerte Dorinak drukkoltam mert kieset a második esenyes a Tunde de orulok, hogy Dora nyert és nem a Bytheway (bocsika a bytheway rajongoknak)
2013. december 16. 19:55
|
|
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline
|
Nagyon sajnálom hogy ez a csaj nyert.Semmi eredetiség nem volt benne,összesen két féle stílusú számot tudott elénekelni.Nem véletlen,hogy tavaly be sem jutott.Egyfolytában minden arról szólt,hogy a ByTheWay-nek mekkora rajongótábora van,hát ennyit erről!!
2013. december 16. 19:55
|
|
luca_pretty-liar14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 210861 offline
|
Örültem hogy Dóra nyert..Már tavaly azt akartam hogy bekerüljön de a kis Adélka ment tovább -.- Ha a BTW nyert volna az meg olyan gáz lett volna hogy egyszer kiestek utána meg megnyerik..Bravo Dóra <3
2013. december 16. 20:02
|
|
Samanthavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 443 Csatolások: 0 Azonosító: 200812 offline
|
Idézet (Celine Caledon @ 2013.12.16. 16:55)
Wolf Kati??
bocs az meg ki?
bocs az meg ki?
Aki kijutott az Eurovízióra az az ember ! És sokkal jobb hangja van mint Dórának.
2013. december 16. 20:03
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Én szentig meg voltam győződve arról, hogy a BTW fog nyerni. Mivel viszonylag nagy rajongótáboruk van... de hát nem. Dórának szerintem nagyon jó hangja van, megérdemelte a győzelmet. Gratulálok neki.
2013. december 16. 20:03
|
|
one.diractionfan1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 193772 offline
|
Szerintem nem érdemelte meg, hogy nyerjen mert semmi vidámság, semmi eredetiség nem volt a produkcioiban. Minden úgy énekelt el mintha depresszios lett volna. A ByTheWay-ben több stilus van sokkal jobbak mint Dóra. ByTheWay forever <3
2013. december 16. 20:04
Gratulalok, Legalabb olyan nyert aki megerdemelte nem , mint a Bytheway, akik meg enekelni sme tudnak.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.