Danics Dóra nyerte az X-Faktort
2013. december 16. 17:59
|
|
Butterflyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 439 Csatolások: 0 Azonosító: 213885 offline
|
MEGÉRDEMELTE!!!Dórának hatalmas hangja van.Nagyon jól tud énekelni.Tehetséges, mint Ákos.Dóra sokkal jobban megérdemelte a győzelmet, mint a BTW.Szerintem nagyon jó énekes.Néhányan már röhejesek vagytok!Vegyétek már észre magatokat!Én is szeretem a BTW-t de amit ti műveltek.Már már görcsösen ragaszkodtok hozzájuk.Persze nekik is jó hangjuk van, de Dóra közelébe sem érnek.+ ha a Bytheway nyer az a többi versenyzővel szemben igazságtalan mert ők már egyszer kiestek.Ilyen alapon mindenkit visszavehettek volna...Dóra volt a legjobb(Ákos mellett)!Gratulálok Dóra!!!
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. december 16. 18:05
|
|
cajszi lilivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.02. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 214617 offline
|
gratulálok neki
2013. december 16. 18:08
|
|
RebekaGrant.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.13. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 216733 offline
|
Örülök, hogy ő nyert. Bocsi ByTheWay rajongók, de szerintem NEKI KELLETT.
2013. december 16. 18:13
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Mekkora egy beképzelt majom ez a nő,, és pont ez nyerte? Horrible
2013. december 16. 18:18
Én az idei mezőnyből nem nagyon drukkoltam senkinek, nem volt egyik versenyző sem akkora kedvencem, mint anno Wolf Kati, Antal Tímea vagy Muri Enikő. De végül is örülök, hogy 4 éve most először egy lány nyert, bár őszintén szólva Dórát messze nem tartom olyan jónak, mint az előbb felsorolt énekesnőket. Ha már egy lány nyert, nem pont ő az, akit én választottam volna. A hangja nem rossz, de néha olyan rekedtes, kellemetlen és száraz, hogy megfájdul tőle a fülem.
Nekem mindegy volt, hogy ki nyeri, nem sajnálom Dórától a győzelmet.
Szerintem a maguk nevében a ByTheWay sem rossz, bár eléggé kizárt dolog, hogy egy ilyen versenyt egy csapat nyerjen. Nekem ők szimpatikusabbak, mint Dóra, de az is nagy dolog, hogy másodikok lettek.
És ugyebár Tünde kiesett a finálé előtt, amit én nem sajnálok különösebben, mert nem volt szimpatikus, hogy állandóan a múltjával jött. Jó hangja van, nem tagadom, és végül már nem is tűnt olyan ellenszenvesnek, mint először. Lehet, hogy végeredményben szimpatikusabb, mint Dóra.
De nekem mindegy volt, hogy ki nyer, Dórának, a ByTheWay-nek és Tündének is gratulálni kell.
Szerintem a maguk nevében a ByTheWay sem rossz, bár eléggé kizárt dolog, hogy egy ilyen versenyt egy csapat nyerjen. Nekem ők szimpatikusabbak, mint Dóra, de az is nagy dolog, hogy másodikok lettek.
És ugyebár Tünde kiesett a finálé előtt, amit én nem sajnálok különösebben, mert nem volt szimpatikus, hogy állandóan a múltjával jött. Jó hangja van, nem tagadom, és végül már nem is tűnt olyan ellenszenvesnek, mint először. Lehet, hogy végeredményben szimpatikusabb, mint Dóra.
De nekem mindegy volt, hogy ki nyer, Dórának, a ByTheWay-nek és Tündének is gratulálni kell.
CandUs
2013. december 16. 18:24
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
gratula neki, bár a bytheway-nek szurkoltam.
)
2013. december 16. 18:28
Igazából már az elején lehetett arra következtetni, hogy Dóra fogja megnyerni... Én személy szerint nem örülök több okból is.
Oké azt elismerem, hogy jó hangja van meg minden, de angol dalt nem igazán tud énekelni. A magyart azt viszont tökéletesen előadja. Ezért a külföldit nem erőltetném Dórika, nem lesz úgy se jobb
A másik meg az, hogy szerintem egy picit nagyra van magával... Igazán leszállhatna már a magas lóról. De a Geszti is. Az egyetlen mentor aki unszimpatikus.
Ám én nem szomorkodok mert bízom abban hogy a fiúk még a zeneiparban maradnak sokáig és sikeresebbek lesznek mint Dórika. Nem feltétlenül kell elsőnek lenni ahhoz hogy befutottabb legyél mint az első.
TOVÁBBI SOK SIKEREKET BYTHEWAY ! ! !
#wayerfeeling
Oké azt elismerem, hogy jó hangja van meg minden, de angol dalt nem igazán tud énekelni. A magyart azt viszont tökéletesen előadja. Ezért a külföldit nem erőltetném Dórika, nem lesz úgy se jobb
Ám én nem szomorkodok mert bízom abban hogy a fiúk még a zeneiparban maradnak sokáig és sikeresebbek lesznek mint Dórika. Nem feltétlenül kell elsőnek lenni ahhoz hogy befutottabb legyél mint az első.
TOVÁBBI SOK SIKEREKET BYTHEWAY ! ! !
#wayerfeeling
2013. december 16. 18:36
|
|
tomko1123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 168 Csatolások: 0 Azonosító: 125138 offline
|
Én P.Lilinek drukkoltam ahogy ő kiesett igazából nem is néztem az xfactort de a döntőt megnéztem és akkor dórának szurkoltam a bythewaj ez én szemembe már rég kiesett csapat volt
2013. december 16. 18:36
|
|
virii549visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.17. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 211995 offline
|
Annyira sokan a Bytheway-nek szurkoltak(Bytheway így Bytheway úgy) na én pont nem azok közé tartozok! Örülök,hogy a Danics Dóra nyerte meg az X-faktort! Gratulálok neki! Jobban megérdemli mint a BTW!
Szandiiii
2013. december 16. 18:46
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Én ugyan nem követtem végig az idei X-faktort azzal, hogy minden szombaton leültem a képernyő elé, és végigizgultam a műsort, de ha már így alakult, örülök, hogy kettejük közül nem a ByTheWay nyert. Félreértés ne essék, semmi bajom nincs a fiúkkal, de miután kiestek, és még visszahívták őket, Bozsek Márk kiszállása után, az már egy kicsit furcsa volt nekem, még így is. Pláne még ha meg is nyerték volna, na az már több, mint igazságtalanság lett volna az előttük kiesőkkel szemben.
Lehet itt szidni Danics Dórát, hogy így szar, úgy szar, meg hogy a BTW-nek kellett volna nyernie, de ez azért részben elvakult rajongás is. Négy fiatal, jóképű fiú, akik nem mellesleg értenek is az énekléshez... kinek ismerős a helyzet egy másik országból, egy másik bandával kapcsolatban, akikért milliók rajonganak? (megjegyzem, értelmetlenül) Körülöttük természetesen nem fog akkora rajongótábor kialakulni, de azért még így is sokra vihetik, lehet, hogy többre is, mint Danics Dóra. Volt már példa arra, hogy nem a győztes aratta le végül a babérokat.
Lehet itt szidni Danics Dórát, hogy így szar, úgy szar, meg hogy a BTW-nek kellett volna nyernie, de ez azért részben elvakult rajongás is. Négy fiatal, jóképű fiú, akik nem mellesleg értenek is az énekléshez... kinek ismerős a helyzet egy másik országból, egy másik bandával kapcsolatban, akikért milliók rajonganak? (megjegyzem, értelmetlenül) Körülöttük természetesen nem fog akkora rajongótábor kialakulni, de azért még így is sokra vihetik, lehet, hogy többre is, mint Danics Dóra. Volt már példa arra, hogy nem a győztes aratta le végül a babérokat.
2013. december 16. 18:48
|
|
larrystylinson4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.13. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 216734 offline
|
szerintem is a Bájdövéj egy erőltetett 1D volt... aranyos fiúk voltak, de a tehetségük nem igazán ütötte azt a szintet, amit Dórié
megérdemelten nyert!
Szandiiii
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.