Hogy tudtam, hogy valaki kihúzza ezt a kártyát. Miért kellett volna az Anyukájának könyörögni bármiért is? A lányának van hangja, igaz, hogy van, amit nem énekelt annyira szépen, de Dóri ezt egyedül érte el. Ennyi erővel az Anyukája már rég benyomhatta volna egy lemezcégnél, hogy adják ki a lemezét. Nem kellett volna az X-faktor. Egyszerűbb lett volna.
Idézet (rebeka444 @ 2013.12.16. 17:23)
Na Dórika büszke lehet az anyjára!!!
El tudom képzelni ,hogy anyucika rohangált tegnap a színházakba és a fellépésekre és mindenkit arra buzdított ,hogy szavazzatok Dórikára!!
Dóra annyira nem tud más műfajban remekelni ,mert mikor énekelte Katy Perry számát,hát hagy mag után némi csiszolgatást!!
Igaz a BYTHEWAY néha kicsit hamis volt,de nekik nehezebb mert mindenkire kell figyelni!!
Arról nem beszélve ,hogy Dóra olyan öntelten istenítette magát ,ugrált vagy 10 percig,míg a BYTHEWAY ott tapsolt neki!!A másik Geszti egy annyira sunyi,beképzelt ,csak a saját mentoráltjait istenítette!!Nagyon megváltoztatta rossz irányba Dórit meg a Gesztit!!
Az ,hogy Geszti minden volt x-faktorosnak az oldalára kiírja,hogy szavazz Dórára!!!hát ez hányinger keltő!!
Nekem a BTW a nyertes!!
Amúgy is nem az ilyen 80 éveseknek és édesanyának énekelő csajt fogják keresni a lemez kiadók,ha nem akire buknak a fiatal csajok és pasik ,te hát az akiből sztárt lehet csinálni és sikeres lesz ,ők azok:BTW,MDC,ÁKOS,ÁDÁM,PÉTERFFY LILI,BATÁNOVICS LILI,MÁRK.
Attól függetlenül ,hogy Dóra nyert nem hiszem ,hogy ő lesz a befutó!!
Gratulálok a BTW-nek és Bach Szílviának!!
(BOCSI A DÓRA RAJONOKKAL SZEMBEN!!)