Starity

Danics Dóra nyerte az X-Faktort

21 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. december 16. 16:59 #181
- törölt felhasználó -    
A BTW szerintem sokkal jobb volt,és most nem akarom alázni,de szerintem csak ordítani tud. :c
2013. december 16. 17:00 #182
Klauuu33
Klauuu33
új tag

StátuszEverything will be okay in the end. If it's not okay, Then it's not the end.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5
Csatolások: 0
Azonosító: 216702
A ByTheWay egy fantasztikusan jó csapat és megérdemelték volna a győzelmet! <3
2013. december 16. 17:01 #183
Fanci15
Fanci15
visszatérő vendég

StátuszKe$ha Forever!!
Hozzászólás: 300
Csatolások: 52
Azonosító: 216343
én nem szeretem az x-faktort. na és akkor? ha nyert gratu, a többinek sajnálom. ennyi :/
2013. december 16. 17:02 #184
Bulove
Bulove
visszatérő vendég

StátuszRihanna4ever <3
Hozzászólás: 174
Azonosító: 214700
A BTW rajongóknak csak ilyenkor esik le hogy szavazni kellett volna? Nem baj, egy újjabb tehetségtelen x-faktor győztes.
2013. december 16. 17:07 #185
belieber
belieber
Tumblr girl*

Státuszmy tumblr: http://semmisembiztoscsakavaltozas.tumblr.com/
Hozzászólás: 2101
Csatolások: 18
Azonosító: 175940
minden ""wayer"" kiirja hogy jajj ti nyeritek meg meg de jok vagytok...meg nyerte volna a btw ha szavaznatok is es nem csak irnatok hogy megfogjak nyerni...
amugy dori gratulalok
2013. december 16. 17:09 #186
- törölt felhasználó -    
Egyet értek Klauuu33.
2013. december 16. 17:15 #187
rózika0319
rózika0319

StátuszMost nekem tetszik a bemutatkozásom és ez a fontos
Hozzászólás: 744
Azonosító: 186416
Am ti már szavaztattok? Tudod ezzel mennyire át vernek?Nem tudom hogy te(aki azt mondja hogy szavazni kelett voln)szavaztál-e mert én nem nem is fogok! Az már más kérdés hogy melyiket bírom .Nem?? Vagy te egész éjjel szavaztál? ezzel csak pénzt vesztesz !!!Én is a BTW-nek szurkoltam kár hogy nem ők nyerték meg! Nagyon sajnálom Olit aki hát nem értittek na szóval szegény marad !Dóri teljes szível és örömmel nem tudok gratulálni mert az utolsó produkciókat nézve pocsék volt!De hát úgy ízlések és pofonok nem?
2013. december 16. 17:16 #188
- törölt felhasználó -    
inkább Bytheway, mint Dóra!!!!!!
2013. december 16. 17:17 #189
- törölt felhasználó -    
Gratulálok azért Dórinak, még ha bunda is volt a verseny! Mivel biztos, hogy az volt! Egész adás alatt látszott, hogy Gesztin és Dórán semmi izgatottság stb.. Majd előbb megjelent egy cikk azzal a címmel, hogy Dóra nyert mielőtt kihírdették volna.. Akkora bunda volt, hogy leírhatatlan!!
A szememben a fiúk a legnagyobb győztesek, és örülök, hogy egyáltalán eddig eljutottak, sokkal jobban megérdemelték volna a győzelmet mint Dóra! De úgy érzem semmit sem vesztettek! A kocsit és a pénzt ugyan Dóra nyerte, de a legösszetartóbb rajongókat a ByTheWay ami szerintem sokkal jelentősebb mint egy nyamvadt utazás, vagy a pénz.. wink.gif
..és én már előre látom, hogy amíg Dóra eltűnik a süllyesztőben, addig a fiúk a toppon lesznek, nekik legalább van közös jövőjük! smileeee.gif heart.gif
#wayerlove #proudwayer #bythewayforever
2013. december 16. 17:18 #190
izus2000
izus2000
új tag
Hozzászólás: 8
Azonosító: 216938
PHAN:Már nem azért de nem az nyeri meg az x-faktort akinek híres mondjuk az egyik szüleje LÁSD: Vastag Cs. Kocsis t. és Oláh G. Semelyik se volt híres az egyik szüleje SŐT még ők maguk se mielőtt az x-faktorba jelentkeztek. ÉS AMÚGY MELLESLERG A DÓRI TAVALY IS JELENTKEZETT AZ X-FAKTORBA ÉS NEM NYERTE MEG PEDIG AKKOR IS HÍRES HUMORISTA VOLT AZA ANYJA. Mielött okoskodni próbál valamivel valaki nézzen utánna jobban a dolognak :-). MEG NEM ÉRTEM MIT NYÁVOGTOK, HOGY NEM A BTW NYERT,HA AZT SZERETTÉTEK VOLNA, HOGY ŐK NYERJENEK AKKOR MIÉRT NEM SZAVAZTATOK RÁ??? ÉS AHHOZ KÉPEST, HOGY OLYAN SOKAN SZERETIK A BTW MÉGIS A DÓRI NAGY FŐLÉNNYEL NYERT. A BTW-NEK NAGYON HAMIS HANGJA VAN, NEM IS VOLTAK ÖSSZHANGBAN ÉS ÖSSZVISSZ A CSAPATBÓL 1 EMBERNEK VOLT NORMÁLIS HANGJA. SZEGÉNY ABBA-T SAJNÁLTAM MERT AZT A SZÁMOT AMIT TŐLÜK ÉNEKELT A BTW NAGYON ROSSZUL ÉNEKELTÉK ÉS SZŐRNYEN HAMISAN. NAGYON MEGSZÉGYENÍTETTÉK AZ ABBA-T!!!! ÉN SZERETEM ÉS TISZTELEM AZ ABBA-T ÉS NEM HITTEM EL, HOGY A SZÁMUKAT EL LEHET, RONTANI ÉS A BTW BEBIZONYÍTOTTA!! Amúgy szerintem Krasznainak kellett volna megnyerni mert nagyon szépen és profin énekelt de Danicsot is szerettemm mert nagyon lágyan tudott énekelni szóval ôrültem, hogy ő nyerte meg.
2013. december 16. 17:18 #191
- törölt felhasználó -    
Gratulálok neki, megérdemelte a győzelmet. smileeee.gif
2013. december 16. 17:20 #192
belluska1200
belluska1200
visszatérő vendég

Státusz#Márker
Hozzászólás: 405
Azonosító: 198304
örülök hogy ő nyert.. szerintem sokkal jobb volt,mint a BTW,de a BTW is jó... thumbsup.gif
2013. december 16. 17:21 #193
- törölt felhasználó -    
Nem nézem ezt a szennyet, mert semmi értelmét nem látom, úgy sem azok jutnak be, akik igazán tehetségesek, tisztelet a kivételeknek. Azonban amennyit hallottam, az épp elég volt ahhoz, hogy kijelentsem, Dóra fényévekkel jobb, mint az a By The Way. Ők azért jutottak el idáig, mert olcsó 1D hasonmások. Persze semmi bajom velük, nem ismerem őket, de nekem ez a véleményem.
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2013. december 16. 17:23 #194
rebeka444
rebeka444
visszatérő vendég

Státuszbelieve in yourself and don't care about haters ~Perrie Edwards
Hozzászólás: 163
Azonosító: 206205
Na Dórika büszke lehet az anyjára!!!
El tudom képzelni ,hogy anyucika rohangált tegnap a színházakba és a fellépésekre és mindenkit arra buzdított ,hogy szavazzatok Dórikára!!
Dóra annyira nem tud más műfajban remekelni ,mert mikor énekelte Katy Perry számát,hát hagy mag után némi csiszolgatást!!
Igaz a BYTHEWAY néha kicsit hamis volt,de nekik nehezebb mert mindenkire kell figyelni!!
Arról nem beszélve ,hogy Dóra olyan öntelten istenítette magát ,ugrált vagy 10 percig,míg a BYTHEWAY ott tapsolt neki!!A másik Geszti egy annyira sunyi,beképzelt ,csak a saját mentoráltjait istenítette!!Nagyon megváltoztatta rossz irányba Dórit meg a Gesztit!!
Az ,hogy Geszti minden volt x-faktorosnak az oldalára kiírja,hogy szavazz Dórára!!!hát ez hányinger keltő!!
Nekem a BTW a nyertes!!
Amúgy is nem az ilyen 80 éveseknek és édesanyának énekelő csajt fogják keresni a lemez kiadók,ha nem akire buknak a fiatal csajok és pasik ,te hát az akiből sztárt lehet csinálni és sikeres lesz ,ők azok:BTW,MDC,ÁKOS,ÁDÁM,PÉTERFFY LILI,BATÁNOVICS LILI,MÁRK.
Attól függetlenül ,hogy Dóra nyert nem hiszem ,hogy ő lesz a befutó!!
Gratulálok a BTW-nek és Bach Szílviának!!!!
(BOCSI A DÓRA RAJONOKKAL SZEMBEN!!!!!!!!!!)
2013. december 16. 17:25 #195
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
Gratulálok Neki! Sokkal jobban megérdemelte a győzelmet, mint a By The Way. Dórának igen is van hangja, és nem is akármilyen. Az is igaz, hogy még mindig nem tanult meg eléggé bánni vele, de ha ezután folyamatosan jár énektanárhoz, akkor ez még korrigálható. Akik meg olyan véleményeket írnak róla, hogy "nem szeretem", meg "nem szimpi" azok lemerem fogadni, hogy csak a külseje miatt gondolják ezt. Tényleg nem egy szépség szegény, elég fura arcszerkezettel áldották meg az égiek. De ez most komolyan mérvadó? Tud énekelni, és ez a lényeg. Ha egy Palvin Barbara kaliberű, isteni szépségű lány lenne tuti mindenki oda vissza lenne Tőle. pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2013. december 16. 17:27 #196
Celine Caledon
Celine Caledon
visszatérő vendég
Hozzászólás: 102
Csatolások: 1
Azonosító: 215507
Idézet (rebeka444 @ 2013.12.16. 17:23)
Na Dórika büszke lehet az anyjára!!!
El tudom képzelni ,hogy anyucika rohangált tegnap a színházakba és a fellépésekre és mindenkit arra buzdított ,hogy szavazzatok Dórikára!!
Dóra annyira nem tud más műfajban remekelni ,mert mikor énekelte Katy  Perry számát,hát hagy mag után némi csiszolgatást!!
Igaz a BYTHEWAY néha kicsit hamis volt,de nekik nehezebb mert mindenkire kell figyelni!!
Arról nem beszélve ,hogy Dóra olyan öntelten istenítette magát ,ugrált vagy 10 percig,míg a BYTHEWAY ott tapsolt neki!!A másik Geszti egy annyira sunyi,beképzelt ,csak a saját mentoráltjait  istenítette!!Nagyon megváltoztatta rossz irányba Dórit meg a Gesztit!!
Az ,hogy Geszti minden volt x-faktorosnak az oldalára kiírja,hogy szavazz Dórára!!!hát ez hányinger keltő!!
Nekem a BTW a nyertes!!
Amúgy is nem az ilyen 80 éveseknek és édesanyának énekelő csajt fogják keresni a lemez kiadók,ha nem akire buknak a fiatal csajok és pasik ,te hát az akiből sztárt lehet csinálni és sikeres lesz ,ők azok:BTW,MDC,ÁKOS,ÁDÁM,PÉTERFFY LILI,BATÁNOVICS LILI,MÁRK.
Attól függetlenül ,hogy Dóra nyert nem hiszem ,hogy ő lesz a befutó!!
Gratulálok a BTW-nek és Bach Szílviának!!
(BOCSI A DÓRA RAJONOKKAL SZEMBEN!!)

Én nem nézek X-faktort,de amit hallottam ezekből az emberekből hangilag ,az bőven elég volt hogy annyit mondjak nektek hogy ezek egyelők a nullával.
Nézzetek inkább Voicet
2013. december 16. 17:28 #197
rebeka444
rebeka444
visszatérő vendég

AZT MEG UGYE NEM KÉPZELTE AZ RTL,HOGY BEVESSZÜK EZEKET AZ IDIÓTA SZÁZALÉKOKAT !!!PERSZE 10 PERCENKÉNT OLYAN SZÁZALÉKOK JÖTTEK AMI LEHETETLEN !!!
2013. december 16. 17:30 #198
rebeka444
rebeka444
visszatérő vendég

http://starity.hu/profil/215507-celine-caledon/
TE NEM EZZEL A NÉVVEL JELENTKEZTÉL AZ RTL KÖZÖSSÉGI OLDALÁRA??biggrin.gif
AMÚGY JOBBAN MEGÉRI,EZÉRT ÜLNEK HÁTTAL ,HOGY MÉG VÉLETLENÜL SE LEGYEN AZ,HOGY A KÜLSEJE MIATT MEGY HAZA VAGY TOVÁBB!!!
2013. december 16. 17:32 #199
Harrylove
Harrylove
új tag

StátuszEverything happens for a reason- Demi Lovato
Hozzászólás: 36
Azonosító: 199820
A BYTHEWAY-NEK KELLETT VOLNA MEGNYERNIE. MOST MÁR ÉN IS ELHISZEM, HOGY EZ A VERSENY ELŐRE MEG VAN ÍRVA.......
2013. december 16. 17:33 #200
SmilerVivii
SmilerVivii
visszatérő vendég

Státusz~~~~~ ♥♥♥ NO MUSIC, NO LIFE ♥♥♥ ~~~~~
Hozzászólás: 117
Azonosító: 196571
ezért csak az angol és az amerikai x-factor-t nézem... rühellem a magyar x-faktort sleep.gif
21 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok