Danics Dóra nyerte az X-Faktort
2013. december 16. 16:59
A BTW szerintem sokkal jobb volt,és most nem akarom alázni,de szerintem csak ordítani tud. :c
2013. december 16. 17:07
|
|
belieberTumblr girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 2101 Csatolások: 18 Azonosító: 175940 offline
|
minden ""wayer"" kiirja hogy jajj ti nyeritek meg meg de jok vagytok...meg nyerte volna a btw ha szavaznatok is es nem csak irnatok hogy megfogjak nyerni...
amugy dori gratulalok
amugy dori gratulalok
2013. december 16. 17:15
|
|
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline
|
Am ti már szavaztattok? Tudod ezzel mennyire át vernek?Nem tudom hogy te(aki azt mondja hogy szavazni kelett voln)szavaztál-e mert én nem nem is fogok! Az már más kérdés hogy melyiket bírom .Nem?? Vagy te egész éjjel szavaztál? ezzel csak pénzt vesztesz !!!Én is a BTW-nek szurkoltam kár hogy nem ők nyerték meg! Nagyon sajnálom Olit aki hát nem értittek na szóval szegény marad !Dóri teljes szível és örömmel nem tudok gratulálni mert az utolsó produkciókat nézve pocsék volt!De hát úgy ízlések és pofonok nem?
2013. december 16. 17:17
Gratulálok azért Dórinak, még ha bunda is volt a verseny! Mivel biztos, hogy az volt! Egész adás alatt látszott, hogy Gesztin és Dórán semmi izgatottság stb.. Majd előbb megjelent egy cikk azzal a címmel, hogy Dóra nyert mielőtt kihírdették volna.. Akkora bunda volt, hogy leírhatatlan!!
A szememben a fiúk a legnagyobb győztesek, és örülök, hogy egyáltalán eddig eljutottak, sokkal jobban megérdemelték volna a győzelmet mint Dóra! De úgy érzem semmit sem vesztettek! A kocsit és a pénzt ugyan Dóra nyerte, de a legösszetartóbb rajongókat a ByTheWay ami szerintem sokkal jelentősebb mint egy nyamvadt utazás, vagy a pénz..
..és én már előre látom, hogy amíg Dóra eltűnik a süllyesztőben, addig a fiúk a toppon lesznek, nekik legalább van közös jövőjük!
#wayerlove #proudwayer #bythewayforever
A szememben a fiúk a legnagyobb győztesek, és örülök, hogy egyáltalán eddig eljutottak, sokkal jobban megérdemelték volna a győzelmet mint Dóra! De úgy érzem semmit sem vesztettek! A kocsit és a pénzt ugyan Dóra nyerte, de a legösszetartóbb rajongókat a ByTheWay ami szerintem sokkal jelentősebb mint egy nyamvadt utazás, vagy a pénz..
..és én már előre látom, hogy amíg Dóra eltűnik a süllyesztőben, addig a fiúk a toppon lesznek, nekik legalább van közös jövőjük!
#wayerlove #proudwayer #bythewayforever
2013. december 16. 17:18
|
|
izus2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.16. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 216938 offline
|
PHAN:Már nem azért de nem az nyeri meg az x-faktort akinek híres mondjuk az egyik szüleje LÁSD: Vastag Cs. Kocsis t. és Oláh G. Semelyik se volt híres az egyik szüleje SŐT még ők maguk se mielőtt az x-faktorba jelentkeztek. ÉS AMÚGY MELLESLERG A DÓRI TAVALY IS JELENTKEZETT AZ X-FAKTORBA ÉS NEM NYERTE MEG PEDIG AKKOR IS HÍRES HUMORISTA VOLT AZA ANYJA. Mielött okoskodni próbál valamivel valaki nézzen utánna jobban a dolognak :-). MEG NEM ÉRTEM MIT NYÁVOGTOK, HOGY NEM A BTW NYERT,HA AZT SZERETTÉTEK VOLNA, HOGY ŐK NYERJENEK AKKOR MIÉRT NEM SZAVAZTATOK RÁ??? ÉS AHHOZ KÉPEST, HOGY OLYAN SOKAN SZERETIK A BTW MÉGIS A DÓRI NAGY FŐLÉNNYEL NYERT. A BTW-NEK NAGYON HAMIS HANGJA VAN, NEM IS VOLTAK ÖSSZHANGBAN ÉS ÖSSZVISSZ A CSAPATBÓL 1 EMBERNEK VOLT NORMÁLIS HANGJA. SZEGÉNY ABBA-T SAJNÁLTAM MERT AZT A SZÁMOT AMIT TŐLÜK ÉNEKELT A BTW NAGYON ROSSZUL ÉNEKELTÉK ÉS SZŐRNYEN HAMISAN. NAGYON MEGSZÉGYENÍTETTÉK AZ ABBA-T!!!! ÉN SZERETEM ÉS TISZTELEM AZ ABBA-T ÉS NEM HITTEM EL, HOGY A SZÁMUKAT EL LEHET, RONTANI ÉS A BTW BEBIZONYÍTOTTA!! Amúgy szerintem Krasznainak kellett volna megnyerni mert nagyon szépen és profin énekelt de Danicsot is szerettemm mert nagyon lágyan tudott énekelni szóval ôrültem, hogy ő nyerte meg.
2013. december 16. 17:20
|
|
belluska1200visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.21. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 198304 offline
|
örülök hogy ő nyert.. szerintem sokkal jobb volt,mint a BTW,de a BTW is jó...
2013. december 16. 17:21
Nem nézem ezt a szennyet, mert semmi értelmét nem látom, úgy sem azok jutnak be, akik igazán tehetségesek, tisztelet a kivételeknek. Azonban amennyit hallottam, az épp elég volt ahhoz, hogy kijelentsem, Dóra fényévekkel jobb, mint az a By The Way. Ők azért jutottak el idáig, mert olcsó 1D hasonmások. Persze semmi bajom velük, nem ismerem őket, de nekem ez a véleményem.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. december 16. 17:23
|
|
rebeka444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 206205 offline
|
Na Dórika büszke lehet az anyjára!!!
El tudom képzelni ,hogy anyucika rohangált tegnap a színházakba és a fellépésekre és mindenkit arra buzdított ,hogy szavazzatok Dórikára!!
Dóra annyira nem tud más műfajban remekelni ,mert mikor énekelte Katy Perry számát,hát hagy mag után némi csiszolgatást!!
Igaz a BYTHEWAY néha kicsit hamis volt,de nekik nehezebb mert mindenkire kell figyelni!!
Arról nem beszélve ,hogy Dóra olyan öntelten istenítette magát ,ugrált vagy 10 percig,míg a BYTHEWAY ott tapsolt neki!!A másik Geszti egy annyira sunyi,beképzelt ,csak a saját mentoráltjait istenítette!!Nagyon megváltoztatta rossz irányba Dórit meg a Gesztit!!
Az ,hogy Geszti minden volt x-faktorosnak az oldalára kiírja,hogy szavazz Dórára!!!hát ez hányinger keltő!!
Nekem a BTW a nyertes!!
Amúgy is nem az ilyen 80 éveseknek és édesanyának énekelő csajt fogják keresni a lemez kiadók,ha nem akire buknak a fiatal csajok és pasik ,te hát az akiből sztárt lehet csinálni és sikeres lesz ,ők azok:BTW,MDC,ÁKOS,ÁDÁM,PÉTERFFY LILI,BATÁNOVICS LILI,MÁRK.
Attól függetlenül ,hogy Dóra nyert nem hiszem ,hogy ő lesz a befutó!!
Gratulálok a BTW-nek és Bach Szílviának!!!!
(BOCSI A DÓRA RAJONOKKAL SZEMBEN!!!!!!!!!!)
El tudom képzelni ,hogy anyucika rohangált tegnap a színházakba és a fellépésekre és mindenkit arra buzdított ,hogy szavazzatok Dórikára!!
Dóra annyira nem tud más műfajban remekelni ,mert mikor énekelte Katy Perry számát,hát hagy mag után némi csiszolgatást!!
Igaz a BYTHEWAY néha kicsit hamis volt,de nekik nehezebb mert mindenkire kell figyelni!!
Arról nem beszélve ,hogy Dóra olyan öntelten istenítette magát ,ugrált vagy 10 percig,míg a BYTHEWAY ott tapsolt neki!!A másik Geszti egy annyira sunyi,beképzelt ,csak a saját mentoráltjait istenítette!!Nagyon megváltoztatta rossz irányba Dórit meg a Gesztit!!
Az ,hogy Geszti minden volt x-faktorosnak az oldalára kiírja,hogy szavazz Dórára!!!hát ez hányinger keltő!!
Nekem a BTW a nyertes!!
Amúgy is nem az ilyen 80 éveseknek és édesanyának énekelő csajt fogják keresni a lemez kiadók,ha nem akire buknak a fiatal csajok és pasik ,te hát az akiből sztárt lehet csinálni és sikeres lesz ,ők azok:BTW,MDC,ÁKOS,ÁDÁM,PÉTERFFY LILI,BATÁNOVICS LILI,MÁRK.
Gratulálok a BTW-nek és Bach Szílviának!!!!
(BOCSI A DÓRA RAJONOKKAL SZEMBEN!!!!!!!!!!)
2013. december 16. 17:25
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Gratulálok Neki! Sokkal jobban megérdemelte a győzelmet, mint a By The Way. Dórának igen is van hangja, és nem is akármilyen. Az is igaz, hogy még mindig nem tanult meg eléggé bánni vele, de ha ezután folyamatosan jár énektanárhoz, akkor ez még korrigálható. Akik meg olyan véleményeket írnak róla, hogy "nem szeretem", meg "nem szimpi" azok lemerem fogadni, hogy csak a külseje miatt gondolják ezt. Tényleg nem egy szépség szegény, elég fura arcszerkezettel áldották meg az égiek. De ez most komolyan mérvadó? Tud énekelni, és ez a lényeg. Ha egy Palvin Barbara kaliberű, isteni szépségű lány lenne tuti mindenki oda vissza lenne Tőle.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. december 16. 17:27
|
|
Celine Caledonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.18. Hozzászólás: 102 Csatolások: 1 Azonosító: 215507 offline
|
Idézet (rebeka444 @ 2013.12.16. 17:23)
Na Dórika büszke lehet az anyjára!!!
Nekem a BTW a nyertes!!
Gratulálok a BTW-nek és Bach Szílviának!!
(BOCSI A DÓRA RAJONOKKAL SZEMBEN!!)
Nekem a BTW a nyertes!!
Gratulálok a BTW-nek és Bach Szílviának!!
(BOCSI A DÓRA RAJONOKKAL SZEMBEN!!)
Én nem nézek X-faktort,de amit hallottam ezekből az emberekből hangilag ,az bőven elég volt hogy annyit mondjak nektek hogy ezek egyelők a nullával.
Nézzetek inkább Voicet
2013. december 16. 17:30
|
|
rebeka444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 206205 offline
|
http://starity.hu/profil/215507-celine-caledon/
TE NEM EZZEL A NÉVVEL JELENTKEZTÉL AZ RTL KÖZÖSSÉGI OLDALÁRA??
AMÚGY JOBBAN MEGÉRI,EZÉRT ÜLNEK HÁTTAL ,HOGY MÉG VÉLETLENÜL SE LEGYEN AZ,HOGY A KÜLSEJE MIATT MEGY HAZA VAGY TOVÁBB!!!
TE NEM EZZEL A NÉVVEL JELENTKEZTÉL AZ RTL KÖZÖSSÉGI OLDALÁRA??
AMÚGY JOBBAN MEGÉRI,EZÉRT ÜLNEK HÁTTAL ,HOGY MÉG VÉLETLENÜL SE LEGYEN AZ,HOGY A KÜLSEJE MIATT MEGY HAZA VAGY TOVÁBB!!!
2013. december 16. 17:33
|
|
SmilerViviivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 196571 offline
|
ezért csak az angol és az amerikai x-factor-t nézem... rühellem a magyar x-faktort
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.