Idézet (kovacsviki999 @ 2013.12.16. 15:18)
nagyon jóó, már nagyon várom ♥
az utálkozó embereknek meg:
1. ha nem szereted, b*szdmeg mindek írsz kommentet
2.minek írod le mindenfélének? attól jobban érzed magad?
3. neki legalább van hangja és mivan, hogyha néha plébekel? gondolozz el azon, hogy hány sztár énekelt úgy
4.ha eljutsz olyan énekesi pályára, majd szólj, kiváncsi lennék hányan vennék meg a cd-et
5.segített a szegényebb emberekek? te megtennéd ezt, ha híres lennél? vagy csak magadra gondolnál?
6. láttad már férfival valaha? miért lenne ő b*zi? pl. selena is a barátnője volt és még más nőnemű ember
7. ha utálod, lépj be egy csoportba és ott szidjad mindefélének, ne itt
8.van akik szeretik, ne rontsd el kedvüket, mindenkinek más a zenei ízlése
9.gonolkozz el azon, hogy te valaha lehet-e olyan híres mint ő
1. hogy felnyissam a hozzád hasonló emberek szemét.
2. mert szólászszabadság van, az én pici szivemnek meg jó érzés, ha kiírom magamból a véleményemet. ha zavar átgörgetsz rajta, ilyen egyszerű.
3. hány sztár? sok, ráadásul számtalanszor. hány igazi, tehetséges énekes? párszor, amikor a szervezők ostobasága miatt, illetve a különféle televíziós műsorok miatt nem megoldható az élő koncert.
4. az nem énekesi pálya, ahol a lemezen csak a javítást hallani, a koncerteken meg a playback megy.
5. nem vagyok híres, mégis megteszem. mik vannak.
6. kezdjem el sorolni azokat a homoszexuális embereket, akiknek voltak alibi barátnői, mielőtt felvállalták volna a másságukat?
7. annyira nem unatkozom, hogy efféle csoportok után keresgéljek, nekem van életem.
8. persze más elronthatja az én kedvem, ha épp az én kedvencem szapulja?
9. gondolkozz el azon, hogy mennyire lehet unalmas ez a tipikus, elfogult rajongói maszlag.
...van még?
vicces, hogy a cikk első mondata szerint Bieberke csak a rajongóinak él, ehhez képest ha épp a rajongóiról is szó esik egy-egy róla szóló cikkben, csak arról lehet olvasni, hogy mifféle módon alázta meg őket.
azt nem értem, hogy ki nyomja ezt a túlértékelt kölyköt, de kezd szörnyen unalmassá válni, hogy ő is, és a többi hozzáhasonló folyamatosan dobja ki a minősíthetetlen lemezeit, amihez ugye semmi köze nincs azon kívül, hogy felszenvedi a dalokat a lemezre, amin a szakemberek dolgoznak, hogy eladható legyen. legalább ha már annyira rajonganak érte, tenne bármit, írna meg egy dalszöveget, vagy kivenné a részét a munkálatokból, de persze biebernek a munka derogál, hiszen akkor nem élhetné ki polgárpukkasztó hajlamait.
komolyan minél több cikk jelenik meg róla, annál jobban irritál ő is, és a képe is. efféle erős undort szerintem én még nem éreztem ember iránt...