Kim Kardashian visszanyerte alakját
2013. december 15. 21:39
Nem szültem ezért nem mondhatnék semmit, mert valószínű hogy ez nagy kihívás és ez az eredmény jónak számít de sztem még lenne mit leadni...bőven.
2013. december 15. 21:44
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
sokan úgy beszélnek róla mintha a szomszédukról beszélnének hogy nem törődik a gyerekével,könyörgöm az a gyermek nincs még fél éves hova vigye a tenger partra meg vásárolni
2013. december 16. 15:21
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
Én nem ismerem, nem tudom, milyen anya, milyen ember, ezért nem is mondok semmit ezzel kapcsolatban, de az biztos, hogy külsőre szépen lefogyott, főleg szülés után.
2013. december 21. 15:54
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
Csak az nem látja milyen csodásan néz ki aki nem akarja vagy irigy. Ezen a képen egyedül Kim fejét kellene lecserélni mert az borzasztó - mintha nem is ő lenne. De komolyan nézzétek meg, egyáltalán nincs hasa, nem vastagok a combjai, a csípője-feneke nőiesen kerek, a mellei meg nyilván nagyok hiszen nemrég szült.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: