Mellesleg most mondta, hogy ő a manipulátorok királynője, honnan tudjátok, hogy az igaz, hogy már nem iszik/szippant stb?
Kokaint csempészett Demi Lovato!
2013. december 15. 11:32
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Hogy is szoktátok mondani? Ja igen, így: "Na ő egy igazi példakép, akire tényleg fel lehet nézni, nem úgy, mint a Miley félékre."
Aki a saját anyját átveri, attól nem kell semmit várni. Egyébként történésmentes lehet szerencsétlennek a magánélete. Egyszer történt vele egy "nagy dolog", és még évek múlva is csak erről tud beszélni. De azért kicsit hiányérzetem van. Arról most miért nem beszélt, hogy öngyilok volt és vagdosta magát? Pedig ezt is előszeretettel szokta hangsúlyozni...
Mellesleg most mondta, hogy ő a manipulátorok királynője, honnan tudjátok, hogy az igaz, hogy már nem iszik/szippant stb?
2013. december 15. 11:32
|
|
belluska1200visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.21. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 198304 offline
|
Ez durva. De jó hogy abbahagytq
2013. december 15. 11:33
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Ez már vicc... Deminek egyszer kéne mindent kitálalni, nem folytonosan felemlegetni a múltat, mert ez már szánalmas. Ahogy az is, hogy a szintén étkezési zavarral küzdő anyja annyira vak volt, hogy nem vett belőle komolyan semmit se észre, vagy ha mégis, inkább homokba dugta a fejét.
The Mom of The Year.
The Mom of The Year.
2013. december 15. 11:41
|
|
Adul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 541 Csatolások: 1 Azonosító: 178786 offline
|
Szeretem Demit, de mi lenne, ha már elásná ezt az állandó vallomásözönt... kezd unalmas lenni, hogy mindig a régmúltja a téma, hogy ilyen drogot fogyasztott, olyan depressziós volt. Nem az a lényeg, hogy abbahagyta? Legyen mindenki boldog...
2013. december 15. 11:55
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Már megint ez!
-.-""
2013. december 15. 11:56
Figyeljetek, szerintem akit nem érdekel Demi, az ne jöjjön ide szidni. Abban igazatok van, hogy folyton csak a múltjáról beszél, meg hogy ő mekkora hős, de én örülök neki személy szerint, mert hatalmas erőt ad. És aki pedig azt gondolja, hogy ezek miatt nem való példaképnek, az azt sem tudja mit beszél. Pont azért való annak, mert mindezt beismeri, felismerte a problémát, elfogadta a segítséget és legyőzte az összes betegséget. Leszokott a drogról és az alkoholról. Megcsinálta. És nem az példaértékű, hogy hazudik az anyjának, hanem hogy mindezek után talpra állt. Azt pedig hozzátenném, hogy egy függő rohadtul nem ura a cselekedeteinek, csak a drogok/az alkohol élteti, semmi más.
2013. december 15. 11:57
|
|
RebekaGrant.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.13. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 216733 offline
|
Nem hiszem, hogy bántani kéne Demit. Nem vagyok Lovatic meg ilyesmi, de ilyen sajnos bárkivel történhet, és nem mindenkinek sikerül tizenévesen így kilábalni belőle. És ha folyamatosan tálal ki? Senkinek nem lenne egyszerű odaállni és egy interjúban elmondani az egészet...
2013. december 15. 12:09
|
|
Butterflyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 439 Csatolások: 0 Azonosító: 213885 offline
|
Szerencsére le tudta kűzdeni ezeket a dolgokat.Elég durva...
2013. december 15. 12:13
|
|
maitee99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.12. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 197724 offline
|
jajj komolyan.... méghogy mindig erről beszél -.-" most beszélt erről először! és nem hiszem, hogy ezt olyan szívesen mondogatná... valószínűleg a riportereket/újságírókat ez érdekli. és igenis fel lehet rá nézni! és legyen is büszke magára... nem tudom azoknak, akik ilyen utálkozó komikat írtak hogy esne, ha bántanák őket és fel tudnának-e állni az ilyen helyzetekből, mint amikből Deminek kellett. az anyukájáról pedig: mint megemlítették itt is ő nem akarta elhinni, hogy a lánya drogozik. mikor már 100%-osan megbizonyosodott róla, hogy így van segített rajta... és a stay strong szerintem a világ egyik legszebb dolga volt!! nem tudom egyes embereknek mi baja azzal, hogy Demi erőt akar adni az olyan tinédzsereknek, mint ő volt..
2013. december 15. 12:14
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Gondolkozhatott volna előre...
De bár nem rajongok érte örülök, hogy sikerült leküzdenie
De bár nem rajongok érte örülök, hogy sikerült leküzdenie
2013. december 15. 12:14
|
Tiffany 95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.15. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 162151 offline
|
Először is, akiknek elegük van abból, hogy mindig ezt kell olvasniuk: Senki sem kényszerített szerintem, hogy elolvasd és különben is, nem ő az egyetlen, aki a problémájáról mesél és ez egyfajta oktatási célzattal van, hogy például te ne ess bele ebbe a hibába... Szerintem jó, hogy ezt csinálja, bár igaz, hogy egy jó ideje már nem tartozik a kedveltjeim közé, de azért még mindig azt mondom, hogy inkább ilyen dolgokat osszon meg az ember magáról, mint azt, hogy hány férfi volt az életében, mert ugye ez a másik divatos tevékenység mostanság.
2013. december 15. 12:23
|
|
Janka7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 210317 offline
|
Én nem vagyok Lovatic..De szeretem Demit..És nagyon örülök annak hogy ezeket a dolgokat legyőzte..Hiszen ez nem mutatott volna senkinek jó példát hogy Demi ezeket a szereket használja..
2013. december 15. 12:32
Istenem, annyira szeretem Demi-t!
Lovatic forever!
2013. december 15. 12:32
Jaajj, már látom előre micsoda viták lesznek a rajongók vs gyűlölködők között napokig...
Az interjúhoz hozzászólva. Ahogy Leona Lewis is írta Twitteren, ez egy nagyon bátor dolog volt tőle, hogy így kimert állni elmesélni. Tudtam, hogy durván benne volt a drog témában, mert nem egyszer nyilatkozta, hogyha tudnánk a részleteket, sokkot kapnánk, mert eddig még erről sosem mesélt. Úgy érezte, most jött el az idő, másrészt mert nem akarja, hogy valaki a múltjából megjelenjen és Ő adja elő a nyilvánosságnak, hisz már nem egyszer fordult ez vele elő.
Bele gondolni se merek, mi lett volna, ha nem kér segítséget, és nem sikerül kilábalnia belőle, bár ahogy korábban elmondta, egyetlen egy apró hiba és már is minden kezdődne elölről. Így vissza gondolva, tényleg rengeteg jel mutatott arra, hogy komoly gondjai vannak, főleg a Rocktábor 2 turné utolsó heteiben látszott rajta. Ezt három hónapos kezelés alatt nem lehet hipp-hopp kigyógyítani, főleg úgy, hogy ott leginkább az étkezési zavarával és az önbántalmazással foglalkoztak, ezért is lakott egy teljes évig (2012. március - 2013. március) az úgy nevezett 'józan házban' másik 12 lány társaságában, akik ugyanazzal küzdöttek, és folyamatosan szakemberek voltak velük.
Lehet az édesanyját is szidni, de én ugyanúgy rá is büszke vagyok, mert nem lehetett egyszerű helyzetben.
1. Megvoltak neki is a maga komoly gondjai.
2. Nem lehetett ott Demivel mindenhol, mert gondolnia kellett az akkor még csupán 8 éves lányára is, Madisonra.
3. Ki az a szülő, aki ne hinne a saját gyerekének, amikor azt látja, hogy minden rendben van. Később hiába jönnek a figyelmeztető jelek, nem akarja elhinni, mert ki szeretné, hogy a saját lányával ilyen dolgok történjenek? Amikor rájöttek, hogy mi folyik itt, mindent megtettek azért, hogy segítsenek rajta.
- "Ezen a ponton már nem engedhettem, hogy a húga körül legyen, azok a dolgok miatt amiket megtudtunk, és amik komolyan zajlottak. Példát kellett mutatnom Madisonnak... Meg kellett védenem, és ezt Demi is tudta. Így amikor azt mondtam neki: 'Visszaköltözök Texasba, és többé nem lehetsz a húgod körül.', rájött, hogy ez alkalommal komolyan gondolom, ekkor leültünk vele mindannyian beszélni, azt mondva: 'Itt az idő, változtatnod kell, vagy az utaink külön válnak, mert ha nem szeretnéd ezt a karriert, mond meg, mert mi sem akarjuk neked.' És ez volt az utolsó alkalom, ekkor történt meg a nagy fordulópont. Ezen a kemény éjszakán." - mesélte Dianna. (Deminek a most már 11 éves kishúga a mindene.)
Mindent összevetve, a szeretetem csak tovább erősödött iránta ezek után, és nagyon-nagyon büszke vagyok rá!
Az interjúhoz hozzászólva. Ahogy Leona Lewis is írta Twitteren, ez egy nagyon bátor dolog volt tőle, hogy így kimert állni elmesélni. Tudtam, hogy durván benne volt a drog témában, mert nem egyszer nyilatkozta, hogyha tudnánk a részleteket, sokkot kapnánk, mert eddig még erről sosem mesélt. Úgy érezte, most jött el az idő, másrészt mert nem akarja, hogy valaki a múltjából megjelenjen és Ő adja elő a nyilvánosságnak, hisz már nem egyszer fordult ez vele elő.
Bele gondolni se merek, mi lett volna, ha nem kér segítséget, és nem sikerül kilábalnia belőle, bár ahogy korábban elmondta, egyetlen egy apró hiba és már is minden kezdődne elölről. Így vissza gondolva, tényleg rengeteg jel mutatott arra, hogy komoly gondjai vannak, főleg a Rocktábor 2 turné utolsó heteiben látszott rajta. Ezt három hónapos kezelés alatt nem lehet hipp-hopp kigyógyítani, főleg úgy, hogy ott leginkább az étkezési zavarával és az önbántalmazással foglalkoztak, ezért is lakott egy teljes évig (2012. március - 2013. március) az úgy nevezett 'józan házban' másik 12 lány társaságában, akik ugyanazzal küzdöttek, és folyamatosan szakemberek voltak velük.
Lehet az édesanyját is szidni, de én ugyanúgy rá is büszke vagyok, mert nem lehetett egyszerű helyzetben.
2. Nem lehetett ott Demivel mindenhol, mert gondolnia kellett az akkor még csupán 8 éves lányára is, Madisonra.
3. Ki az a szülő, aki ne hinne a saját gyerekének, amikor azt látja, hogy minden rendben van. Később hiába jönnek a figyelmeztető jelek, nem akarja elhinni, mert ki szeretné, hogy a saját lányával ilyen dolgok történjenek? Amikor rájöttek, hogy mi folyik itt, mindent megtettek azért, hogy segítsenek rajta.
- "Ezen a ponton már nem engedhettem, hogy a húga körül legyen, azok a dolgok miatt amiket megtudtunk, és amik komolyan zajlottak. Példát kellett mutatnom Madisonnak... Meg kellett védenem, és ezt Demi is tudta. Így amikor azt mondtam neki: 'Visszaköltözök Texasba, és többé nem lehetsz a húgod körül.', rájött, hogy ez alkalommal komolyan gondolom, ekkor leültünk vele mindannyian beszélni, azt mondva: 'Itt az idő, változtatnod kell, vagy az utaink külön válnak, mert ha nem szeretnéd ezt a karriert, mond meg, mert mi sem akarjuk neked.' És ez volt az utolsó alkalom, ekkor történt meg a nagy fordulópont. Ezen a kemény éjszakán." - mesélte Dianna. (Deminek a most már 11 éves kishúga a mindene.)
Mindent összevetve, a szeretetem csak tovább erősödött iránta ezek után, és nagyon-nagyon büszke vagyok rá!
2013. december 15. 12:38
Innen szép nyerni
Nem gondoltam volna, hogy ilyen mélységekből állt talpra. Emlékszem, borzalmas volt az az időszaka, de ennyire??? És várhatóan élete végéig küzdenie kell az utóhatásokkal, de elég erős hozzá, hogy ezt megtegye
Nem gondoltam volna, hogy ilyen mélységekből állt talpra. Emlékszem, borzalmas volt az az időszaka, de ennyire??? És várhatóan élete végéig küzdenie kell az utóhatásokkal, de elég erős hozzá, hogy ezt megtegye
2013. december 15. 12:39
Idézet (Szandiii_1992 @ 2013.12.15. 12:32)
Jaajj, már látom előre micsoda viták lesznek a rajongók vs gyűlölködők között napokig...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

3 felhasználónak tetszik: