Demi Lovato már évekkel ezelőtt beismerte, hogy drog- és alkoholproblémákkal is küzdött, ám mostanáig sosem beszélt róla részletesen. Most viszont megtörte a csendet, és édesanyja, Dianna társaságában az Access Hollywood riporterének mesélt a sokkoló részletekről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kokaint csempészett Demi Lovato!
2013. december 15. 10:42
2013. december 15. 10:44
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Uristen..! Ez nagyon Szép dolog volt tőle hogy igy nyilvánosan elmondta..
2013. december 15. 10:45
|
|
Colorful Lifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 212304 offline
|
Úúúúúúúúúúú. Azért ezt nem gondoltam volna rólad Demikém. mázli, hogy most már nem használod ezeket.
2013. december 15. 10:49
Hátizé. A helyében nem jelentettem volna ki már rögtön az első bekezdésben, hogy milyen ügyesen manipulálja az embereket, mert már rögtön az első mondat elolvasása után pislogtam egyet, megráztam a fejemet, és felsóhajtottam magamban, hogy megint, megint a rossz időszakról kell beszélni. Persze, eddig még nem volt terítéken, hogy drogozott/ivott, úgyhogy ennek is eljötta az ideje. Vajon ugyanaddig fogja ismételgetni, mint a Stay Strongot? Tudom, azt írtam a legutóbbi interjújához, hogy nekem tulajdonképpen szimpatikus, de ezek után, hát... sosem értettem, tizenévesen mi a fenének kell belefolyni ilyenekbe? Miért kell szétdrogozni és inni az embernek az agyát, utána meg még sanyargatnia is saját magát? Röhejes. Komolyan mondom. El sem tudom képzelni, hányan lehetnek, akik hasonló helyzetben vannak, és ők sem mesélik el senkinek... másrészről... a saját anyja nem tudta megállapítani a gyerekéről, hogy hahó, valami nem kóser? Meg elhitte neki, hogy semmi problémája? A drogfüggő/alkohlista embereken azért illene észrevenni, hogy gondokkal küzdenek, nem?? Ja, meg hogy ő maga is étkezési zavarokkal küzdött.. Hm.
Nem is nagyon tudom, mit írjak. Azt, hogy most Demi ezzel a kijelentésével nem lett rokonszenvesebb? Hogy szerintem ez kicsit olyan... pénzhajhászás, figyelemfelkeltés volt?
Nem is nagyon tudom, mit írjak. Azt, hogy most Demi ezzel a kijelentésével nem lett rokonszenvesebb? Hogy szerintem ez kicsit olyan... pénzhajhászás, figyelemfelkeltés volt?
2013. december 15. 10:50
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
meyah_ egyetértek veled.
2013. december 15. 10:51
Ha ezt így bevallotta remélem nem vert át minket.
2013. december 15. 11:00
hát, én örülök, hogy meg-gyógyult
de azért, most ezek engem kicsit sokkoltak amiket bevallott
de a lényeg, hogy már jól van
vagy hát, ebbe viszont bármikor visszaeshet, de reméljük a legjobbakat
de azért, most ezek engem kicsit sokkoltak amiket bevallott
de a lényeg, hogy már jól van
vagy hát, ebbe viszont bármikor visszaeshet, de reméljük a legjobbakat
2013. december 15. 11:05
Láttam az interjút, a hamarosan megjelenő könyvéhez készült. Kár, hogy az interjúból kivágták azt a részt, amikor elszólta magát, hogy Selena is velük füvezett.
2013. december 15. 11:11
Elég durva, de a lényeg, hogy már nem használja ezeket.
2013. december 15. 11:11
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Más témája nincsen vagy ezt is a könyv reklámja miatt hozta fel? Számomra nem sokkoló, inkább meseszerű. Olyan ez mit az idős néni szindróma, a múltban élnek és arról beszélnek. Persze ők nem a sajnáljatok biznisz miatt. Továbbá az, hogy elismeri, hogy a manipuláció királynője csak számomra kérdőjelezi meg az őszinteségét? Az pedig, hogy az összes divatos szenvedélybetegséget és étkezési zavart beújította kicsit azért fura. Ezen a bikinis képen egészségesen néz ki, arányos és csinos. A mama meg a sok plasztika helyett maga figyelhette volna a gyermekét, de gondolom egyszerűbb volt turnéra küldeni, felfogadni mellé egy idegent, hogy őrizze.
2013. december 15. 11:26
Nagyon büszke vagyok rá, és az anyukájára is!! <3
2013. december 15. 11:28
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Ez mind szép és jó, hogy felépült belőle, de nincs más, amiről beszélhet? Mindenhol ezt hallom csak róla... Persze, tök rossz lehetett, meg becsülendő, hogy vége, de akkor legyen is vége, mert már kicsit sok.
2013. december 15. 11:30
|
|
Directioner Girl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 381 Csatolások: 0 Azonosító: 212889 offline
|
Demi nagyon durva életet élt de sikerült leküzdenie példakép és erről ilyen őszintén tud beszélni le a kalappal előtte
Nem is hisszük el mennyi problémával küzdött Gratulálok ,hogy sikerült mindent leküzdenie és meggyógyult
*-* (l)
Nem is hisszük el mennyi problémával küzdött Gratulálok ,hogy sikerült mindent leküzdenie és meggyógyult
2013. december 15. 11:31
Egyébként erről még sosem beszélt, szóval nem lehet azt mondani hogy "másról se tud beszélni"...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: