A Dal: megvan a 30 magyar elődöntős
2013. december 14. 07:42
|
|
Katy perry2004új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.06. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 216406 offline
|
Én már nagyon várom biztos jók lesznek!!
2013. december 14. 09:18
|
|
DorykaaaCrystal Sky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.29. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 53 Azonosító: 161375 offline
|
Én azért nem fogok Magyarnak drukkolni , mert magyar vagyok ... Természetesen ez függ attól , hogy melyik dal lesz ott Koppenhágában . Szerintem , ha ilyen tömegszámokat küldenek akkor nem lesz esélyünk akár milyen x factorban , megasztárban tűnt fel az illető.. De az biztos máj.10 pirossal bekarikázom
2013. december 14. 09:36
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Nagyon szeretném, ha végre egy igényes dal indulhatna a magyarok képviseletében Koppenhágába! Két évvel ezelőtt indult Fábián Juli, aki sajnos nem jutott be a döntőbe, pedig fantasztikus hangja van és mindig igényes dalokkal rukkol elő. De nem csak ő az egyetlen Magyarországon, aki fantasztikus zenét csinál, és sajnos azt kell mondanom, hogy az idei indulók között igen kevés ilyen van. Nem kedvelem azt a műfajt, amit például a Group'n'Swing képvisel, de ők valóban ZENÉT csinálnak és ez a verseny még mindig a valódi zenéről szól. Bárki nyeri is meg, sok sikert minden versenyzőnek!
2013. december 14. 09:43
Hajrá Linda és a Szécsi ikrek(Szécsi Saciékat valamiért kifelejtették,mert itt nem látom,de ha írták valaki szóljon)
2013. december 14. 09:54
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Már alig várom,sok embert ikserek inné ez jó.
2013. december 14. 10:04
|
|
Butterflyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 439 Csatolások: 0 Azonosító: 213885 offline
|
Húú én már alig várom
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: