Tavasszal új albummal jelentkeznek a finnek, és mellé érkezik az európai turné egy magyar állomással is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ismét hazánkba látogat a Sonata Arctica
2013. december 13. 21:36
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Hm,érdekes band.Egy-két számát halottam.De mivel Within Temptation koncertet kell előbb túlélnem, ezért csak azután tervezem -persze jegyártól függően- hogy elmegyek-e.De a cikkírónak köszönet a nagyon is hírértékű információért!
2013. december 13. 22:55
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Lehet,hogy elmegyek,kíváncsi vagyok rájuk!
2013. december 14. 07:59
Hihetetlen
Márciusban WT, áprilisban Amaranthe, a Fezenen Tarjus, és még most jönnek Tonyék is... nem is tudom, utoljára mikor volt ilyen Magyarországon. 2014 hatalmas év lesz
2013. december 14. 13:13
Mi olyan hihetetlen ebben? A skandináv nagykövetségek mindent megtesznek azért, hogy olyn előadókat hozzanak ide, akiket szeretnek itt az emberek...
Ettől függetlenül nem fogok elmenni, mert nem a kedvenceim...
2013. december 14. 14:21
Idézet (Gabby @ 2013.12.14. 13:13)
Mi olyan hihetetlen ebben? A skandináv nagykövetségek mindent megtesznek azért, hogy olyn előadókat hozzanak ide, akiket szeretnek itt az emberek...
Talán AZ benne a hihetetlen, hogy egyszerre jönnek négyen is, ugyan abban az évben, ráadásul fél éven belül. Tarja utoljára pl. 2010-ben volt itt. Lehet, hogy az a (mostmár) több, mint három év nem tűnik soknak, viszont egy olyan rajongónak, aki arra illetve az előbbi koncertjeire sem tudott eljutni, szerintem igen nagy dolog. Sorra jelentik be a nagy kedvenceim koncertjeit itthon, a tavaszi-nyári időszakra, ez volt annyira hihetetlen.
2013. december 14. 15:11
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 online
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.12.14. 07:59)
Hihetetlen
Márciusban WT, áprilisban Amaranthe, a Fezenen Tarjus, és még most jönnek Tonyék is... nem is tudom, utoljára mikor volt ilyen Magyarországon. 2014 hatalmas év lesz 
Nos igen nemtévedtem nagyot amikor azt mondam,hogy 2014 a metalosok éve lesz hiszen annyi jó koncert lesz,hogy szivem szerint mindre elmennék hiszen az összes kedvencem koncertet ad jövőre:Turisas,WT,Amaranthe,Tarja,Sonata és isten tudja kit dobnak még be,mit nem adnék ha ott lennék minden de ez több mint lehetetlen bár bízom a véletlenbe
2013. december 14. 20:59
|
|
kicsikokidragon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.29. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 234 Azonosító: 201100 offline
|
Idén valószínűleg koncertekre járok, nem iskolába. Négy olyan előadó jön az országba, akikre nem lesz példa az elkövetkezendő időszakban. Hála Istennek Tonyék gyakrabban jönnek mint Tarja, vagy a WT, de kitudja meddig lesz ekkora mázlink. Számomra is hihetetlen, ebben szerintem nincs semmi rossz.
2013. december 23. 16:10
|
|
Falling Awakevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 180 Csatolások: 25 Azonosító: 155291 offline
|
igeeeen és igeeeen és igeen <3 idén elég szép metál koncertekre kerül sor itthon..
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: