Tavasszal új albummal jelentkeznek a finnek, és mellé érkezik az európai turné egy magyar állomással is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ismét hazánkba látogat a Sonata Arctica
2013. december 13. 21:36
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Hm,érdekes band.Egy-két számát halottam.De mivel Within Temptation koncertet kell előbb túlélnem, ezért csak azután tervezem -persze jegyártól függően- hogy elmegyek-e.De a cikkírónak köszönet a nagyon is hírértékű információért!
2013. december 13. 22:55
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Lehet,hogy elmegyek,kíváncsi vagyok rájuk!
2013. december 14. 07:59
Hihetetlen
Márciusban WT, áprilisban Amaranthe, a Fezenen Tarjus, és még most jönnek Tonyék is... nem is tudom, utoljára mikor volt ilyen Magyarországon. 2014 hatalmas év lesz
2013. december 14. 13:13
Mi olyan hihetetlen ebben? A skandináv nagykövetségek mindent megtesznek azért, hogy olyn előadókat hozzanak ide, akiket szeretnek itt az emberek...
Ettől függetlenül nem fogok elmenni, mert nem a kedvenceim...
2013. december 14. 14:21
Idézet (Gabby @ 2013.12.14. 13:13)
Mi olyan hihetetlen ebben? A skandináv nagykövetségek mindent megtesznek azért, hogy olyn előadókat hozzanak ide, akiket szeretnek itt az emberek...
Talán AZ benne a hihetetlen, hogy egyszerre jönnek négyen is, ugyan abban az évben, ráadásul fél éven belül. Tarja utoljára pl. 2010-ben volt itt. Lehet, hogy az a (mostmár) több, mint három év nem tűnik soknak, viszont egy olyan rajongónak, aki arra illetve az előbbi koncertjeire sem tudott eljutni, szerintem igen nagy dolog. Sorra jelentik be a nagy kedvenceim koncertjeit itthon, a tavaszi-nyári időszakra, ez volt annyira hihetetlen.
2013. december 14. 15:11
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.12.14. 07:59)
Hihetetlen
Márciusban WT, áprilisban Amaranthe, a Fezenen Tarjus, és még most jönnek Tonyék is... nem is tudom, utoljára mikor volt ilyen Magyarországon. 2014 hatalmas év lesz 
Nos igen nemtévedtem nagyot amikor azt mondam,hogy 2014 a metalosok éve lesz hiszen annyi jó koncert lesz,hogy szivem szerint mindre elmennék hiszen az összes kedvencem koncertet ad jövőre:Turisas,WT,Amaranthe,Tarja,Sonata és isten tudja kit dobnak még be,mit nem adnék ha ott lennék minden de ez több mint lehetetlen bár bízom a véletlenbe
2013. december 14. 20:59
|
|
kicsikokidragon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.29. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 234 Azonosító: 201100 offline
|
Idén valószínűleg koncertekre járok, nem iskolába. Négy olyan előadó jön az országba, akikre nem lesz példa az elkövetkezendő időszakban. Hála Istennek Tonyék gyakrabban jönnek mint Tarja, vagy a WT, de kitudja meddig lesz ekkora mázlink. Számomra is hihetetlen, ebben szerintem nincs semmi rossz.
2013. december 23. 16:10
|
|
Falling Awakevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 180 Csatolások: 25 Azonosító: 155291 offline
|
igeeeen és igeeeen és igeen <3 idén elég szép metál koncertekre kerül sor itthon..
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: