Ezek voltak 2013 legnagyobb bevételű turnéi
2013. december 14. 16:11
|
|
Heni18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 754 Csatolások: 63 Azonosító: 133350 offline
|
Kittister ugye az hogy legangyobbak csak irónia volt? 1D és JB mint legnagyobbak, ez komoly? Nem értem miért lehet őket legnagyobbnak tartani? Mert vagy 2 éve zenélgetnek, mekkora karrier komolyan. Oké, hogy nyerik a dijakat, de nem azért mert olyan hű de nagy tehetségek lennének, hanem csak mert a sok tini odavan értük. Én még a 1D-t szeretem úgy ahogy, de ésszerüen is tudok gondolkodni, hogy tehetség és mi nem az. Ez a lista mewg azt mutatja, hogy kik azok, akikre igazán kíváncsiak az emberek és nem csak a tini korosztály. Még így is túl elől végeztek a 12 és 13. helyeken, holott Bruno Mars pl sokkalta tehetségesebb. De ez már privát vélemény. Lehet nyugodtan támadni, hogy milyen vagyok, amiért leszoltam a "nagy tehetségeket", mint a 1D és JB.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. december 15. 08:47
|
|
Debby brightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 204796 offline
|
Egyetértek pár elöttem szóló emberrel!
Az 1D. Őket már az első megjelenésük óta ismerem! Amikor elsőnek láttam őket azt gondoltam de aranyos kis fiúk megpróbálkoznak! Aztán meg bumm híresek lettek azóta 3 év telt el és olyan beképzeld undok bunkó fafelyek lettek hogy az csoda! Az x-faktórba még csak türhetően aranyosak voltak nem ismerték egymást és aztán öszerakták őket és milyen hamar nyalják falják egymást! Én nem utálom őket de mindenki a lábuk előtt hever. Még 1D-s wécé paír is van komolyan!!!! Miezmár! És így a profi képzett király énekesek a háttérbe kerülnek! De ennek a listának örülök!!! Méghogy 1D -.- szánalom!
Az 1D. Őket már az első megjelenésük óta ismerem! Amikor elsőnek láttam őket azt gondoltam de aranyos kis fiúk megpróbálkoznak! Aztán meg bumm híresek lettek azóta 3 év telt el és olyan beképzeld undok bunkó fafelyek lettek hogy az csoda! Az x-faktórba még csak türhetően aranyosak voltak nem ismerték egymást és aztán öszerakták őket és milyen hamar nyalják falják egymást! Én nem utálom őket de mindenki a lábuk előtt hever. Még 1D-s wécé paír is van komolyan!!!! Miezmár! És így a profi képzett király énekesek a háttérbe kerülnek! De ennek a listának örülök!!! Méghogy 1D -.- szánalom!
2013. december 15. 09:15
|
|
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline
|
One Direction?Ugyan már!Szerintem ők csak öt tök átlagos fiú, akik a hangjuk miatt nem tudják,hol a helyük.Különösen Harrynek nagy a pofája,csak mert neki van a legtöbb rajongója.Bah.Az ilyenek miatt jut kevesebb hely az igazi tehetségeknek.Mindenki folyton "1D így,1D úgy".Hihetetlenül idegesítő tud lenni.Meg hogy,"Úúú,de helyesek,ááá!"Ebbe nem lehet beleszólásom,rajongjanak csak,teszek rá,de ne felejtsék el,hogy egy álomba ringatják magukat,és ez nem a valóság,hogy öt fiú mindenki előtt nyivákol és tetvészkedik.Nyugodtan küldjetek méltatlankodó üzeneteket,szeretek vitázni!
2013. december 15. 09:16
|
|
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline
|
Ja és Bieber se különb.
2013. december 15. 15:08
|
|
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline
|
A sok kis aberált tizenévesnek üzenem attól, hogy ti nem láttok túl a one directionon az még nem jelenti azt, hogy körülöttük forog a világ ezt jobb ha megemésztitek. Sok emeber átnéz ezeken a semmit mondó előadókon és figyelembe veszi az igazi normális zenét. Life sucks
2013. december 15. 18:35
|
|
Tinibálványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 491 Csatolások: 0 Azonosító: 206119 offline
|
Pink,Beyoncé,Taylor Swift.!!
♥♥♥
2013. december 16. 13:34
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Idézet (beyo @ 2013.12.15. 17:37)
Azt hittem Beyoncé lesz az első, amilyen drágák voltak a jegyek 
Egyáltalán nem voltak drágák a jegyek. Szinte minden külföldi előadó ilyen árban mozgatja a jegyeit. A többié talán még drágább volt, mint az övé.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.