A 30 éve szakmában lévő Bon Jovi idén is mindenkit lenyomott, de Rihanna és Pink is szép bevételt produkált.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ezek voltak 2013 legnagyobb bevételű turnéi
2013. december 13. 19:50
Fura h Miley vagy Selena nincs benne a 10-ben .....
2013. december 13. 19:59
Ó, ilyen jó statisztikát még életemben nem olvastam, bearanyozta a napom. Először is, nagyon, de nagyon örülök a Bon Jovinak, hiszen egyértelműen megérdemelték, nem véletlenül imádom őket. Az egyetlen, amit bánok, hogy egyik koncertjükön sem lehettem ott, pedig volt egy pár.
De ami késik, az nem múlik. Lényegében gratula nekik, nagyon megérdemelték.
Michael Jackson a második, amire szintén csak az előbbiekben is leírtakat tudnám mondani. De Rihanna, Pink... Őnekik is örülök valamilyen szinten, hiszen tudnak valamit.
A másik, ami kellemes meglepetésként ért, hogy az ilyen tucatsztárok egyike sem szerepel a listán!
A másik, ami kellemes meglepetésként ért, hogy az ilyen tucatsztárok egyike sem szerepel a listán!
2013. december 13. 20:01
|
|
fanni099visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.03. Hozzászólás: 155 Csatolások: 0 Azonosító: 214685 offline
|
Szerintem az a meglepő, h a top 25-ben a one direction csak a 12-ik, justin bieber pedig a 13-ik. nekik pedig sok rajongójuk van és sok koncertjük is volt.
Selenán én nem lepődök me, h nem kerül be, a nyavajgós hangjával
Selenán én nem lepődök me, h nem kerül be, a nyavajgós hangjával
2013. december 13. 20:03
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
Hát igen Bon Jovi igen népszerű és ennek megvan az eredménye
2013. december 13. 20:03
csak Michel Jackson-t ismerem! de ő is már meghalt régen szal ! ehhez nem nagyon tudok hozzászólni
2013. december 13. 20:21
|
|
BaybeeFly, fly dragonfly. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 144550 offline
|
Idézet (CiaraBravo97 @ 2013.12.13. 19:50)
Fura h Miley vagy Selena nincs benne a 10-ben ..
Nem, az a fura, hogy annyira imádják mostanság a One Directiont, mégis csak 12. lett
2013. december 13. 20:22
|
|
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1061 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline
|
Bon Jovi <3 megérdemlik, jó látni, hogy még mindig sikeresek, és hogy van, aki értékeli a minőségi zenét
2013. december 13. 20:28
Idézet (Törpi. @ 2013.12.13. 19:59)
Ó, ilyen jó statisztikát még életemben nem olvastam, bearanyozta a napom. Először is, nagyon, de nagyon örülök a Bon Jovinak, hiszen egyértelműen megérdemelték, nem véletlenül imádom őket. Az egyetlen, amit bánok, hogy egyik koncertjükön sem lehettem ott, pedig volt egy pár.
De ami késik, az nem múlik. Lényegében gratula nekik, nagyon megérdemelték.
Michael Jackson a második, amire szintén csak az előbbiekben is leírtakat tudnám mondani. De Rihanna, Pink... Őnekik is örülök valamilyen szinten, hiszen tudnak valamit.
ahogy mondod.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. december 13. 20:37
Igazatok van! Végre igazi sztárok, és nem tucatok!
és hihetetlenül örülök Rihannának, de vegülis mindenkinek! : ))
2013. december 13. 20:42
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Rihanna csak,az ötödik. :/
2013. december 13. 20:42
Na ezeke végre igazi sztárok, Rihannának gratulálok az 5. helyért
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.