Beyoncé a zene királynője nagyon örülök az új albumnak és a klipeket is nagy csodálattal néztem hiba 30 másodperc látható belőlük.
Örülök a sok videónak és a lánya iránti szeretete példa értékű.
Megjelent Beyoncé új albuma
2013. december 14. 09:51
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
2013. december 14. 12:28
Láttam a kisfilmeket és vannak köztük olyanok amik tényleg jól sikerültek, és a számok is tetszetősek.
2013. december 14. 16:02
annyira bejön ez az elektro-hangzás!!! ♥ a kedvencem a Blow és a Haunted ♥
2013. december 14. 17:08
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
nagyon jó album lett minőségi,kedvencem a ***Flawless...amúgy szerintem jobb videóval együtt hallgatni/nézni a dalokat mert sokkal élvezhetőbb amúgy nekem hiányzik az i been on dal
2013. december 14. 17:52
|
|
Fanni_91új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 215047 offline
|
Úristen amikor reggel ez a hír fogadott, hát azt hittem kiugrok a bőrömből.
Imádom imádom imádom. Queen B is back. Letarolt mindenkit, és nem volt szüksége hozzá botrány keltésre. Ezért is az egyik példaképem!! <3
2013. december 14. 21:14
Rettentő kreatív borító és név... Az albumot pedig hamarosan meghallgatom, most nincs energiám hozzá.
2013. december 15. 12:21
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Zseniális album lett. Nincsenek rajta rádióbarát dalok, ahogy a 4-on sem voltak, de szerintem ez nem is baj. Sikeres album lesz, ezt már az eladások is bizonyítják. Annyira tetszik benne, hogy ez megint más, mint az előző albumok. A Drunk In Love lett az első kedvenc, de tényleg nincs rajta olyan dal, ami ne tetszene. Az meg, hogy mindez tök meglepetésszerűen jött, senki nem várta a megjelenést és a plusz videók csak még többet dobnak rajta. Ja és ilyen album mellett pont nem érdekel, hogy milyen a borító.
1 felhasználónak tetszik:
Mia
2013. december 17. 22:44
Egész évben az ő albumát vártam a legjobban és rá voltam a leginkább kíváncsi. Már kissé csalódni kezdtem, gondoltam, talán majd jövőre. Majd szépen meglepetésként mégis csak megjelent az 5. stúdióalbuma. 3 napos eladása (közel 620 ezer eladott példány) elég lesz, hogy jövő7en első helyen nyisson a BB200-on. A tehetség győzött. Remek album lett. Kezdek vele megbarátkozni.
2013. december 19. 14:57
|
|
Muffingirl2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.18. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 217028 offline
|
Nem lett rossz!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.