Morgan Spurlock: „Harry Styles a tökéletes pasijelölt!”
2013. december 12. 22:26
Mindig csak Harry... És szerintem Harry tök ronda
Hát nem tökéletes 'pasijelölt'...
2013. december 13. 07:21
|
|
BlackRose69|100% CUTE| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1123 Csatolások: 145 Azonosító: 196491 offline
|
Igaza van Morgan-nek.
2013. december 13. 07:39
Idézet (macsi40 @ 2013.12.12. 22:26)
Mindig csak Harry... És szerintem Harry tök ronda
Hát nem tökéletes 'pasijelölt'... 
Nem is külsőre értette. Nekem sem az a tipikus elalélok, ha meglátom típus, de az biztos, hogy nem a legrondább. Bár én nem ismerem annyira egyiküket sem, az viszont biztos, hogy nagyon szimpatikusak mind az öten és látszik rajtuk, hogy őket legalább megnevelték, értelmesek és normálisak.
2013. december 13. 10:40
szerintem nem a tökéletes de azért nagyon jó harry
2013. december 13. 11:05
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Hogy milyen ember civilként, illetve valójában, nem tudom megítélni, mert nem ismerem, ráadásul olyat sem ismerek, aki ismerné. Plusz, mivel hidegen hagy az 1D, így általában át is siklok a kismillió róluk szóló cikken (meg másokról szóló cikkeken is, akiket nem tartok fontosnak, nem érdekelnek, vagy csak néha figyelmetlenségből).
Mint pasi, nekem sem az esetem a gyerek, túlságosan kölyökképű, sőt, szerintem meglehetősen erős feminin vonásai vannak, ami egyre divatosabb a lányoknál, nálam viszont nagyon nem. Az én szememben a férfi nem kisfiús, sőt, az a minimum, hogy legyen rajta némi szőrzet.
A 'szögletesebb', markánsabb férfias vonások nekem jobban tetszenek, de még a nekem imponáló lágyabb vonású hímneműek közül sem azok jönnek be, akik úgymond "nőiesek / lányosak". Persze ízlés dolgában nem lehet és nem is szabad vitatkozni, hiszen jól is néznénk ki, ha minden nőnek egyazon férfitípus lenne az "ideálja".
Sajnos (vagy nem sajnos), de már társadalmi tényként kezelhető, hogy a fiatalabb generációnak (20 év alatt) már nagyobb eséllyel tetszenek a feminin hatást keltő pasik.
Mint pasi, nekem sem az esetem a gyerek, túlságosan kölyökképű, sőt, szerintem meglehetősen erős feminin vonásai vannak, ami egyre divatosabb a lányoknál, nálam viszont nagyon nem. Az én szememben a férfi nem kisfiús, sőt, az a minimum, hogy legyen rajta némi szőrzet.
Sajnos (vagy nem sajnos), de már társadalmi tényként kezelhető, hogy a fiatalabb generációnak (20 év alatt) már nagyobb eséllyel tetszenek a feminin hatást keltő pasik.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. december 13. 12:29
|
|
lathkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 193087 offline
|
"(20 év alatt) már nagyobb eséllyel tetszenek a feminin hatást keltő pasik."
Én már jó néhány éve taposom a 20-ast, de nekem kifejezetten a "szép" férfiak az eseteim, nem szeretem a szőrös, "férfias" pasikat... Oda vagyok a nagy világos szemekért (kék, zöld, szürke) és a szép mosolyért! A "szemtelen" vagy inkább huncut mosolyával nálam ő az "attractive" kategória megtestesítője.
(Bár újabban idegesít az angol akcentus
Néha csak képen törölném őket
)
Én már jó néhány éve taposom a 20-ast, de nekem kifejezetten a "szép" férfiak az eseteim, nem szeretem a szőrös, "férfias" pasikat... Oda vagyok a nagy világos szemekért (kék, zöld, szürke) és a szép mosolyért! A "szemtelen" vagy inkább huncut mosolyával nálam ő az "attractive" kategória megtestesítője.
2013. december 13. 12:31
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (lathka @ 2013.12.13. 12:29)
"(20 év alatt) már nagyobb eséllyel tetszenek a feminin hatást keltő pasik."
Néha csak képen törölném őket
)
Egészségedre.
2013. december 13. 14:00
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Nem tudom, nekem Harry, csak úgy mint a többi 1D srác, elég szimpatikus. Bízom abban hogy amit a rajongóknak mutatnak, az az eredeti énjük, és személyesen is ilyen aranyos, kedves emberek. Kinézetre nem azt mondom hogy mindent visz, de azért ott van a szeren.
2013. december 13. 15:22
|
|
lathkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 193087 offline
|
Sally Sparrow ahogy mondtad jól is néznénk, ki ha mindenkinek ugyan az lenne az "ideálja". Nem vesznénk össze pasin és szerintem ez így rendben is van.
De tény, hogy a legtöbb velem egyidős lánynak nem a Harry korú "kisfiúk" kellenek. Bár magamhoz korban fiatalnak tartok egy 19 éves fiút, attól még mondhatom rá, hogy helyes.
De tény, hogy a legtöbb velem egyidős lánynak nem a Harry korú "kisfiúk" kellenek. Bár magamhoz korban fiatalnak tartok egy 19 éves fiút, attól még mondhatom rá, hogy helyes.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2013. december 13. 15:36
|
|
Officalmileyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 216033 offline
|
Szerintem Morgannak itt mindenben igaza volt
2013. december 13. 16:18
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
En mindig is mondtam, hogy szamomra Harry egy muveszlelek, aki bolcs, es titokzatos. Mindig is ereztem, hogy nagyon erett srac, es okosan eli az eletet. Barcsak megismerhetnem. Biztos nagyon erdekes szemelyiseg, es nagy szive van
Tuti mazlista lesz a felesege
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.