A This Is Us rendezője, Morgan Spurlock nemrégiben egy interjú keretein belül nyilatkozott igen pozitívan a brit sztárról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Morgan Spurlock: „Harry Styles a tökéletes pasijelölt!”
2013. december 12. 16:28
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
ÖÖÖ,oké.Végülis valamennyire igaza van..
2013. december 12. 16:35
Ez most komoly? Bár valamennyire igaza van. De akkor is
2013. december 12. 16:38
Engem egyáltalán nem fog meg a haja, se a gödröcskéje. Engem irritál az egész 1D, talán egyet-kettőt még elviselek, de Ő a legrosszabb... Mindenhol Őt istenítik, mikor nem is helyes és nem is tehetséges. És szerintem nem 'tökéletes pasijelölt'
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. december 12. 16:43
|
|
Yolandiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 214458 offline
|
Idézet (Ms.Princess @ 2013.12.12. 16:38)
Engem egyáltalán nem fog meg a haja, se a gödröcskéje. Engem irritál az egész 1D, talán egyet-kettőt még elviselek, de Ő a legrosszabb... Mindenhol Őt istenítik, mikor nem is helyes és nem is tehetséges. És szerintem nem 'tökéletes pasijelölt' 
Úgy tudod elkerülni, hogy "Mindenhol őt istenítsék", hogy nem kattintasz rá a cikkre, ami Róla szól!
2013. december 12. 16:56
Jaj,de nyalízos duma "tökéletes szülei vannak,, OMG!!!
2013. december 12. 17:02
|
|
krisztintinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.03. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 205165 offline
|
Egyetértek Morgannel! Harrynél az a haj!! <3
2013. december 12. 17:11
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
jajj hát a tökéletes pasijelölt
<3 Morgannak igaza van
2013. december 12. 17:14
Vikóca20 ezt hogy érted? azért, mert az édesanyja, Anne és az apukája, Des nem élnek együtt, ettől nagyon is jó szülők! És tökéletesek is lehetnek. A tökéletességet nem arra érti, hogy hogy néz ki. Hanem, hogy hogyan tanították, hogyan bántak Harry-vel. Azt tanácsolom néha kicst olvas a sorok között. Ettől nem kell ''idézetesen'' mások szüleiről véleményt alkotni...
2013. december 12. 17:19
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Ez a "Morgan" nevezetű esetleg szerelmes Harry-be?
2013. december 12. 17:19
Tökéletes pasijelölt? Ha ha
Ami tökéletesnek látszik, előbb-utóbb úgyis összeomlik, és kiderül, hogy nem az, aminek látszik.
Eddig nem sok olyat tett ez a srác, ami alátámasztaná a rendező szavait. Egyébként elég bunkóság, hogy róla így nyilatkozik, a többieket meg jóformán meg sem említi. Ezen kívül az utolsó mondatok alapján olyan, mintha egy tárgyról beszélne.
Eddig nem sok olyat tett ez a srác, ami alátámasztaná a rendező szavait. Egyébként elég bunkóság, hogy róla így nyilatkozik, a többieket meg jóformán meg sem említi. Ezen kívül az utolsó mondatok alapján olyan, mintha egy tárgyról beszélne.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.