Megjelent a Teen Wolf új előzetese
2013. december 15. 08:59
Kateről gondoltam, hogy szellem.
Nem is lenne csoda, ha igazad lenne a riogatással kapcsolatban, mert elég szemét az a nő
De Jenniferről nem gondoltam ezt, mivel több helyen azt mondták, hogy ÉLVE tér vissza - ami érdekes lenne, ezt belátom. De ez úgyis csak az évad folytatásából derül ki.
De Jenniferről nem gondoltam ezt, mivel több helyen azt mondták, hogy ÉLVE tér vissza - ami érdekes lenne, ezt belátom. De ez úgyis csak az évad folytatásából derül ki.
Idézet (N.k @ 2013.12.14. 18:15)
mivel nem a fórumbon keresztül írok,ezért nem tudom szerkeszteni és két hsz lesz egymás után,ezért sorry.
@Chelsy
Ha jól vettem ki a trailerből,akkor mindenkinek halucinációi lesznek illetve démonok kerülgetik őket, tehát Allison-t Kate "ijesztgeti".Gondolom én,de ez az én verzióm.
@Chelsy
Ha jól vettem ki a trailerből,akkor mindenkinek halucinációi lesznek illetve démonok kerülgetik őket, tehát Allison-t Kate "ijesztgeti".Gondolom én,de ez az én verzióm.
2013. december 15. 12:47
|
|
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 523 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline
|
annyira várom már
2013. december 16. 16:00
|
|
xDemonswithRyuxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.08. Hozzászólás: 365 Csatolások: 11 Azonosító: 189327 offline
|
Chelsy: Kate szellem és kísérti Allison-t ahogy lentebb írták. Mivel ez a hallucinációk "évada" lesz így visszatérhetnek halott szereplők. De Blake-ről ki lett jelentve hogy ő meghalt Peter által, így max szellemként térhetne vissza. Eddig is sok butaságot olvastam itt a TW-al kapcsolatban így inkább a külföldi forrásokra hivatkozom vagy épp az interjúkra amik Jeff-el készültek.
2014. március 23. 20:51
|
|
zrenaklaudiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.30. Hozzászólás: 315 Csatolások: 4 Azonosító: 220214 offline
|
most fejeztem be ahh durva feliratosan is de nagyon jó!
2014. április 09. 20:11
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Sokkal jobb feliratosan nézni, az első két évadot ugye szinkronosan néztem, de így sokkal jobb volt a 3. évad!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: