Megjelent a Teen Wolf új előzetese
2013. december 13. 09:58
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
kikészültem..
2013. december 13. 13:35
már nagyából nem is emlékszek miről szól.. de amúgy a történet teljesen más irányba ment el mint az első 2 évadban. ettől füddegtlenül nagyon várom
2013. december 13. 16:23
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Uristen! Mar nagyon varjuk anyuval!!!! Hat ez hatalmas evad lesz ugy latom! Szet fogjuk fosni, meg izgulni magunkat :DDD Durvanak tunik! Joval, mint az elozo 2 evad
2013. december 13. 18:19
|
|
RusherGirl112visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 210257 offline
|
jujj de várom
!!!!
2013. december 13. 20:19
|
|
BlackRose69|100% CUTE| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1123 Csatolások: 145 Azonosító: 196491 offline
|
Fúúú...erre nagyon kíváncsi vagyok...alig maradok már a bőrömben oly izgatott vagyok :DDDD
2013. december 13. 20:59
Gyönyörűen felfejlődött a sorozat. Engem már az első évaddal is megfogott, mégis sok más szériával ellentétben, az idő előrehaladtával egyre csak jobb lett. Kíváncsian várom az új mitológiát és azt, hogyan alakulnak a kapcsolati szálak az évad második felében.
Ó, basszus, létezik, hogy egy diák már a téli szünet végét várja? Milyen hatással van rám a Teen Wolf...
Ó, basszus, létezik, hogy egy diák már a téli szünet végét várja? Milyen hatással van rám a Teen Wolf...
2013. december 13. 21:01
Akkor valószínűleg meggondolta magát, vagy csak elterelés volt - több cikk is jelent meg a Teen Wolfról az elmúlt hónapokban, mind ezen az oldalon, mind máshol, ahol azt ecsetelték, hogy a halott szereplők visszatérnek. Ahogy malna90 írta, Kate is, bár ez a trailerből is kiderült, Jennifer is, sőt, Allison anyja is!
Idézet (xDemonswithRyux @ 2013.12.12. 21:07)
Szabad tudni honnan lett ez a cikk fordítva? Jeff kijelentette hogy Jennifer nagyon is HALOTT!!!
2013. december 14. 12:08
|
|
xDemonswithRyuxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.08. Hozzászólás: 365 Csatolások: 11 Azonosító: 189327 offline
|
Chelsy: A régebbi cikkek is tele voltak FALS információkkal! Jeff-ék csak vicceltek vele hogy él, hiába bukkant fel a forgatáson is.
2013. december 14. 17:15
Ez így rendben is lenne, de ha valóban csak vicc volt, akkor a trailerben miért szerepel pl Kate Argent? :/ Ő is csak a hecc kedvéért került be? Mert ha igen, akkor elég hülye vicc...
Idézet (xDemonswithRyux @ 2013.12.14. 12:08)
Chelsy: A régebbi cikkek is tele voltak FALS információkkal! Jeff-ék csak vicceltek vele hogy él, hiába bukkant fel a forgatáson is.
2013. december 14. 18:15
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
mivel nem a fórumbon keresztül írok,ezért nem tudom szerkeszteni és két hsz lesz egymás után,ezért sorry.
@Chelsy
Ha jól vettem ki a trailerből,akkor mindenkinek halucinációi lesznek illetve démonok kerülgetik őket, tehát Allison-t Kate "ijesztgeti".Gondolom én,de ez az én verzióm.
@Chelsy
Ha jól vettem ki a trailerből,akkor mindenkinek halucinációi lesznek illetve démonok kerülgetik őket, tehát Allison-t Kate "ijesztgeti".Gondolom én,de ez az én verzióm.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: