Natasha Hamilton egy kampány keretein belül látogat egy óvodába, valamint mesélt gyermekkori autóbalesetéről is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Natasha Hamilton óvodába látogat
2013. december 12. 15:16
2013. december 12. 15:29
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Ez ki?? Tényleg fogalmam sincs h ki ez.. lol
2013. december 12. 15:31
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
ez ki?? xdddd még nem hallottam róla..
2013. december 12. 15:58
Nagyon kedves tőle
Tényleg nagyon fontos, hogy mindig figyeljünk erre, mert tényleg csak pár másodperc alatt is megtörténhet baleset, amit aztán egy életen át bánunk
A gyermekei pedig tündériek, mind a hárman
Szerk: Elég gáz, hogy nem tudjátok ki ő, és erre még büszkék vagytok, megkérdezitek, és mindenféle vicces szmájlit és ilyet írtok. Először nézzetek utána a dolgoknak, majd ha így sem tudjátok, akkor ezt ne írjátok meg, mert nem vicces
Szerk: Elég gáz, hogy nem tudjátok ki ő, és erre még büszkék vagytok, megkérdezitek, és mindenféle vicces szmájlit és ilyet írtok. Először nézzetek utána a dolgoknak, majd ha így sem tudjátok, akkor ezt ne írjátok meg, mert nem vicces
2013. december 12. 16:11
Ez nagyon jó dolog, fontos foglalkozni a gyerekekkel
2013. december 12. 18:22
"Ki ez?" Nos, a hölgynek van egy kidolgozott adatlapja, meg egy rakat száma, olvassatok, és hallgassatok zenét, aztán majd megtudjátok!
-.-" De nem kéne a saját butaságotokat reklámozni!
Szerintem ez a kampány igazán hasznos, fontos, hogy a szülők - és persze a többi autós - vigyázzon a gyerekekre, főleg, mert sok gyerek nagyon figyelmetlen, össze-vissza mennek az úton.
Szerintem ez a kampány igazán hasznos, fontos, hogy a szülők - és persze a többi autós - vigyázzon a gyerekekre, főleg, mert sok gyerek nagyon figyelmetlen, össze-vissza mennek az úton.
2013. december 12. 18:47
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Nagyon kedves tőle!
2013. december 13. 08:42
|
|
Levente00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 556 Csatolások: 30 Azonosító: 184608 offline
|
Nagyon kedves tőle smileeee.gif Tényleg nagyon fontos, hogy mindig figyeljünk erre, mert tényleg csak pár másodperc alatt is megtörténhet baleset, amit aztán egy életen át bánunk smileeee.gif A gyermekei pedig tündériek, mind a hárman smileeee.gif
2014. január 17. 18:23
|
|
timi5 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.13. Hozzászólás: 2701 Csatolások: 81 Azonosító: 211719 offline
|
hogy hasonlítanak az anyjukra...
aranyos nő,én is imádtam kiskoromban a lábbal hajtós gokartot,de most már inkább benzinessel megyek
imádok gokartozni,már vagy 3 hete voltam,menni kéne újra
aranyos nő,én is imádtam kiskoromban a lábbal hajtós gokartot,de most már inkább benzinessel megyek
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: