Justin Bieber durván beszólt egy rajongójának
2013. december 12. 15:07
De ha igaz: sokat esett a szemembe. pont őróla nem tudnám elképzelni
2013. december 12. 15:22
|
|
Ruki chibivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 369 Csatolások: 0 Azonosító: 209651 offline
|
Ez a kölyök már egyre rosszabb. Kitiltják a hotelekből k*rvákkal közösül leköpi a rajongóit... Mi lesz a következő alkotása?
2013. december 12. 15:23
|
|
vivi002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 158826 offline
|
Már onnan látszik hogy kamu hogy ingyenkoncertet adott a rajongóknak és utána az árváknak adományzozta! mindenhova feltett képeket hogy segít az embereken! na és hol a video? mivel amikor jön justin mindenki csinál róla videót! na azt mutasd meg nekem te b****ék! szánalmas hogy mindenki őróla talál ki róla hazugságokat hogy utálják őt! végre próbál megváltozni erre meg direkt kitalálnak róla ilyeneket... ez a bunkóság felsőfoka!
2013. december 12. 15:23
|
|
Ruki chibivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 369 Csatolások: 0 Azonosító: 209651 offline
|
Egyszer verik meg úgy, hogy többet nem kel fel.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. december 12. 15:24
|
|
Bulovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.03. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 214700 offline
|
Hát Justin megint bebizonyította, mennyire éretlen, neveletlen, bunkó. Ő sem tökéletes, sőt... Teljesen elszállt magától, milyen kár hogy ezzel egyedül van!
2013. december 12. 15:24
gratulálok neki...gyönyörű vagy Justin-.-" és sosem szerettem, most meg főleg nem (a botrányai miatt szite utálom), de nem is foglalkoztam vele, nem mondtam rá, hogy b*zi meg ilyenek...de ez azért tényleg pofátlan dolog volt...el van szállva magától
2013. december 12. 15:25
valaki fejbelőhetné már ezt a gyíkot, komolyan mondom h már ÉN érzem magam hülyén az ő idiótaságai miatt.. de nem is csodákszok h megint így viselkedett.. szívből kívánom neki, h elhízzon és mindenki kigúnyolja, aztán valaki átmenjen rajta egy úthengerrel kb 2szer-3szor.. vagy 69szer lol
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. december 12. 15:29
Nem tudom miért bántja azt a lányt.Senki sem tökéletes! --__-- Justin se.........
2013. december 12. 15:35
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
na ez már a bunkóság teteje! mit képzel magáról? azt hiszi hogy ő tökéletes? idióta-.- még, hogy kigyúrt test meg belőtt frizura "haha" nézzen már magára!
2013. december 12. 15:35
Nem bírom Biebert.Kettő száma tetszik,ezen a képen nagyon jól néz ki.DE NAGYON SAJNÁLOM A CSAJT!
KApja be...
2013. december 12. 15:38
|
|
Camila_Cabellovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 212875 offline
|
Gratulálok ! Minden tiszteletem az övé . Remélem Justin most örülsz össze törted annak a lánynak a lelki világát . Akárki akármit mond biztos fájt neki . Tudom milyen érzés . Főleg egy olyan embertől kapni aki ennyire """el ismert """ . Nem értem miért jó az ha valaki egy deszka undorító ez a világ és felháborító mert ha van rajtad egy kis felesleg akkor már te egy nagy sz*r vagy . Justin se tökéletes . Tessék itt van Miss . Bibőr ő meg olyan mint egy csaj . Jaj mert ki van gyúrva istenem de nagy dolog attól nem lesz férfi . Féreg ő egy nagy féreg akit el kéne taposni mert senki nem érdemli meg az ilyes fajta beszédet
2013. december 12. 15:42
|
|
Adul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 541 Csatolások: 1 Azonosító: 178786 offline
|
Hát figyeljetek, ha ez igaz, mondom ha igaz...
Én a csaj helyében úgy leütöttem volna, de úgy... kinek képzeli magát? Ezzel is csak megmutatja, hogy nem érdemli meg a rajongóit.
Persze majd jönnek a fangirlök, hogy csak szórakozásból, meg viccből mondott ilyet + úgy kell a csajnak, fogyjon le. Hát menjen Justin a jó édes anyjába.
Én is kövérebb vagyok, mint az átlag, de egy épkézláb, értelmes embertől még sosem hallottam olyat, hogy lekövérezett volna.
Hát, Justin Biebertől még ezt is megkapja az ember.
Nem tudtam, ki hiányzik a címlapról...
Én a csaj helyében úgy leütöttem volna, de úgy... kinek képzeli magát? Ezzel is csak megmutatja, hogy nem érdemli meg a rajongóit.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.