Justin Bieber durván beszólt egy rajongójának
2013. december 12. 14:04
Ahhoz, hogy valaki elfogadjon egy embert olyannak, amilyen, ahhoz egy csöpp intelligencia is kell, nos Bieber ezt a szót még életében nem hallotta, szóval mit is vártunk tőle?! És, könyörgöm? Akkora nagy probléma az neki, hogy ha egy teljesen vad idegen ember kicsit kövérebb? Attól még ő is emberi lény, és pont ennek a vadbaromnak semmi köze hozzá, hogy milyen az alkata a lánynak. Sőt, lehet, hogy egészségügyi problémák miatt teltkarcsúbb, vagy valami, nem is biztos, hogy önszántából. Másodszor, mondja ezt a nagyságos úr, aki aztán annyira tökéletes, hogy van joga hozzá, hogy másokat kritizáljon. Hát kösz'. Egy beképzelt, elkényeztetett senkiházi paraszt, aki csak ahhoz ért, hogy másokat,-méghozzá az esetek nagy részében a rajongóit- sértegesse, és nagy ívben szarik arra, hogy a másiknak ez hogy esik.
2013. december 12. 14:06
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Gondoltam,, ez annyira egy h*lye gyerek..
2013. december 12. 14:11
Idézet (Timcsike @ 2013.12.11. 22:05)
kamu.. hallod akkor kamu ez a cikk hogy a k**va anyátokat már f*szomaz már hazudtok it.. -.- Justin segít a gyerekeknek folyamatosan arról persze b*sszameg nincsen cikk ti kis suttyók -.- JUSTIN SOHA NEM MONDANA ILYENT EGY LÁNYNAK!! MERT JUSTIN MINDIG MONDJA HOGY ÚGY VAGY GYÖNYÖRŰ AHOGY VAGY SZÓVAL AKI EZT A SZUTYKOT KITALÁLTA AZ KÖSSE FEL MAGÁT!! JUSTIN SOSEM MONDANA ILYENT!!IMÁDLAK JUSTIN ÉS TUDOM HOGY TE ILYENT NEM TENNÉL SOHA!!!*o*♥
Büszke lehetsz mmagadra leányom. Téged mire neveltek otthon? Mármint a trágárságon kívül? Édesanyád helyében én már rég a szádra ütöttem volna, akkorát, hogy a fogaid körmérkőzést vívnának a bentmaradásért. Szerintem bújj el egy helyesírás szótárral a kezedben, és ha már egy szót is képes leszel helyesen leírni, majd akkor alkothatsz egyéni véleményt. Addig is puszi.
2013. december 12. 14:18
|
|
Sissy00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.23. Hozzászólás: 469 Csatolások: 156 Azonosító: 210177 offline
|
itt véditek néhányan miközben egyáltalán nincsen igazatok...Folyamatosan botrányt botrány hátára helyez és egyre több idióta p*csa csaj védi. mert?? semmi sajnálni való nincs ezen a p*csfejen. elegem volt már belőle.-.- ez a Timcsike kis r*banc is itt védi. xdd TÖKÉLETES?????? Ez kész. Egy csajnak beszól mert már idáig süllyedt. Mi lesz a következő?Megöl egy kiskutyát?
o
2013. december 12. 14:22
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Kicsit nagyot képzel magáról.
De egyébként honnan tudják, hogy rajongója volt a csaj? Mert a cikkben egyedül a címben van szó ilyesmiről, de egyébként sehol máshol.
De egyébként honnan tudják, hogy rajongója volt a csaj? Mert a cikkben egyedül a címben van szó ilyesmiről, de egyébként sehol máshol.
2013. december 12. 14:32
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Ez, hogy mennyit képzel magáról...szívesen adnék neki egy nagy büdös pofont! (többet is)
2013. december 12. 14:36
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
nemááár ez tényleg sok szerencsétlen lány miről tehet? felőlem legyen 0-24 részeg, drogozzon, cigizzen, tegye magát tönkre, de más embereket ne b*sztasson, belegondolt valaki, hogy milyen lehet egy lánynak, ha beszól neki egy igazán híres híresség?
2013. december 12. 14:37
|
|
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline
|
Idézet (Timcsike @ 2013.12.11. 22:05)
kamu.. hallod akkor kamu ez a cikk hogy a k**va anyátokat már f*szomaz már hazudtok it.. -.- Justin segít a gyerekeknek folyamatosan arról persze b*sszameg nincsen cikk ti kis suttyók -.- JUSTIN SOHA NEM MONDANA ILYENT EGY LÁNYNAK!! MERT JUSTIN MINDIG MONDJA HOGY ÚGY VAGY GYÖNYÖRŰ AHOGY VAGY SZÓVAL AKI EZT A SZUTYKOT KITALÁLTA AZ KÖSSE FEL MAGÁT!! JUSTIN SOSEM MONDANA ILYENT!!IMÁDLAK JUSTIN ÉS TUDOM HOGY TE ILYENT NEM TENNÉL SOHA!!!*o*♥
Úristen. . . Félre ne értsd, én szeretem Justint, de be kell látnod, nem az első eset már. Amit írtál, az csak téged minősít, sajnállak.
2013. december 12. 14:40
|
|
RusherGirl112visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 210257 offline
|
már megint kezditek jajj minek mert beszólt most őszintén ki faszom nem gúnylodott már telt vagy kövér embereken? szerintem van köztetek olyan. és mielőtt valakit piszkáltok nézzetek mélyen magatokba hogy bazzeg én perfect vagyok ( ezt gondoljátok) közben ugyanilyen suttyó parasztok vagytok mint amilyennek mondjátok őt szégyen előre sajnálom az emberiséget.
( egyébként én is telt alkatú vagyok és ha nekem ilyet mondanak nagyban LESZAROM!!!!!!
csinálja ezt az lány is nem ártana -.-
( egyébként én is telt alkatú vagyok és ha nekem ilyet mondanak nagyban LESZAROM!!!!!!
csinálja ezt az lány is nem ártana -.-
2013. december 12. 14:46
RusherGirl112 teljesen egyet értek, és amúgy erre a cikkre semmi alap. Az is lehet hogy egy olyan ember aki utálja Justint, írt egy ilyen cikket.. Szánalmas
2013. december 12. 14:47
Attól függetlenül, hogy ebből az irományból csak úgy csöpög az utálat, és tudtommal objektíven kellene cikket írni, én is fel vagyok háborodva. Ha ez tényleg igaz, akkor igenis hatalmas pofátlanság volt Justin-tól, hiszen ő sem tökéletes(messze nem..). A legjobban azokat az embereket ítélem el, akik lenéznek és kicsúfolnak másokat, JB pedig pont ezt tette. Mi van vele, komolyan?
2013. december 12. 14:57
így van, nem szép dolog ilyet tenni, de az egész csak kamu. mert pont ő mondta hogy úgy vagy szép ahogy vagy. nem kellene más emberről ilyen stílusban cikket írni, mert nagyon nem szép dolog, és neki is vannak érzései!
2013. december 12. 14:57
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Hogy szopná le magát a kis köcsög. Mintha ő annyira tökéletes lenne. Senkisem tökéletes. Főleg nem ő. Húú ezek annyira feltudják baszni az agyamat. Annyir de annyira utálom. Mindenki magából indul ki. Tehát Justin is.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. december 12. 14:58
Idézet (_ToTo_ @ 2013.12.12. 14:51)
Akkor buburka volt a partravetett 'tengerikígyó'?
Inkább cápaürülék.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.