Starity

Justin Bieber durván beszólt egy rajongójának

25 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. december 12. 08:59 #121
- törölt felhasználó -    
Idézet (vandacyprus @ 2013.12.12. 02:33)
Ezt ugye nem gondoltad komolyan? Csekkold mar a betoltott linkjeid datumat! TE NAGYON SZOKE!!! treaten.gif 
Mielott a cikkirokat kritizalod, gondolkodj!

Bátorkodom megjegyezni hogy symor részéről ez csupán irónia lett volna...

A cikkről- már ahogy azt egyszer elmondtam, bieber bunkó, és nevetséges, a rajongói meg iszonyatosan elvakultak ha számukra minden ocsmány beszólása után ""tökéletes"" marad.
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Szandiiii
2013. december 12. 09:13 #122
- törölt felhasználó -    
Kedves rajongók, értem én, hogy szeretitek Biebert, amiért nem is lehet titeket kritizálni, mivel mindenkinek eltérő az ízlése. Igen, bizonyára sokak szerint sármos látványt nyújt Justin gyermekded arca, és bicepszein is elaléltok, de mindez, úgy gondolom, nem mentség személyiségére. Az már az elvakultság legmélyebb szintje, hogy ezek után is valaki képes kijelenteni, hogy a fiatal énekes tökéletes - márpedig megjegyzem, senki sem az -. Én személy szerint már azon a híren is teljesen felhúztam magam, amikor attól zengett a sajtó, hogy ez a nyálgép képes volt rajongói táborába köpni, ez pedig már túlmegy mindenen. Úgy néz ki, nagyon unatkozik, nem tud mit tenni magával, és a rengeteg pénzével. Nem tudja feldolgozni a tényt, hogy mennyi tizenéves lány sikítozik, ha meglátja egy poszterét. Gondolom minden fan bevéste az agyába azt a hírt, amikor Justin segített a kisgyerekeknek. Persze, gyönyörű tett, ha egy milliomos igyekszik jótékonykodni, és rászoruló csöppségekre áldozza vagyonát, de mindez, elárulom arra jó, hogy azt a sok mocskosságot elretusálja, mivel reméli, hogy így mégis meg tudja egy kicsit győzni a Beliebereket arról, hogy egy Földre szállt angyalt bálványoznak. Enyhe célzást vetnék arra, hogy akik azt állítják erről az emberről, hogy fantasztikus, olvassák el jó alaposan az utolsó bekezdést. Csak úgy tocsog benne a gúny és az igazság is.
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Beyla, Larive
2013. december 12. 09:41 #123
- törölt felhasználó -    
szeretem Justint ez viszont most nagyon bunkó volt tőle sleep.gif
2013. december 12. 09:51 #124
Janie
Janie
dreamer ^^

StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
Az a baj ezzel a gyerekkel, hogy annyi pénze van, hogy azt hiszi, ez által mindent megtehet. Ráadásul nem hálás a rajongóinak, hanem még sértegeti is őket. Pedig nélkülük sehol sem lenne. Szégyenlhetné magát.
2013. december 12. 09:54 #125
Janie
Janie
dreamer ^^

StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
Livern, teljes mértékben egyetértek.
2013. december 12. 10:01 #126
TianaBlack
TianaBlack

StátuszYou'll only win if you don't give up. Cause love is war and war is love.
Hozzászólás: 672
Csatolások: 36
Azonosító: 212599
Belieber-ek! Lehet hogy ezzel most megsértelek titeket, és a gyönge kis lelketeket, de nektek is be kell vallanotok, hogy ez a srác nem való példeképnek! Most jöhettek azzal, hogy én meg Directioner vagyok, és hogy az mivel különb. Szerény vélemyénem szerint sokkal. Jó, meglehet, hogy a srácok is hoznak rossz döntéseket, hiszen emberek. De ezek nagy részét másokért teszik (gondolok itt például Zayn pofozós esetére). És Justin-nak mi joga ahhoz, hogy másokat kritizáljon? Minek képzeli ő magát? A csillagok közt érzi magát, mikor a föld alatt van. És ezzel most nem akartam senkit sem gyalázni! Sem a rajongókat, sem Bieber-t, nekem ez a véleményem. Ízlések és pofonok! Most ezért nem írok le mindent, mert előttem megtette Livern. Teljesen egyetértek vele!
2013. december 12. 10:48 #127
Lulika
Lulika

Státuszonedirection♥onedirection♥onedirection♥
Hozzászólás: 623
Csatolások: 0
Azonosító: 202867
MITKÉPZELMÁRMAGÁRÓL?! ÉN NEM AKAROM MEGSÉRTENI JB-T ÉS A RAJONGÓKAT SEM DE AZÉRT EZ MÁR SOK....EZEK A LÁNYOK TÖBB ÓRÁK VÁRNAK EGY HOTEL ELŐTT H LÁTHASSÁK ŐT 1 MP-RE V. AZ ÖSSZES PÉNZÜKET FELÁLDOZZÁK ARRA H LÁTHASSÁK ŐT EGY KONCERTEN...ERRE MIT CSINÁL EZ A HÜLYE ( BOCS HA VKIT MEGSÉRTEK EZZEL ) LEKÖPI ÉS KICSÚFOLJA ŐKET. SZEMÉTSÉG AMIT CSINÁL EGYRE JOBBAN KEZDEM MEGUTÁLNI ÚGY MINT MILEYT!
2013. december 12. 11:20 #128
Larive
Larive
új tag

Státuszcrazy horror fan
Hozzászólás: 52
Azonosító: 189308
Erre az uninteligens, egomán, nyálasképű kis nyunyókára ráférne már két atyai pofon, hogy leszáljon a magaslóról... A lány helyében olyan taslit lenyomtam volna neki, azonnal kiterül! :@
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2013. december 12. 11:35 #129
- törölt felhasználó -    
Larive!
Most ezt mondod - de nem tudhatod, hogy a lány mit érzett akkor, abban a pillanatban. Lehet, hogy szegény annyira a szívére vette, hogy ez eszébe se jutott.

A kedves rajongók meg gondoljanak bele abba, hogy mi lenne, ha a kis kedvencük nekik szólt volna be. Mondjuk nem azért, mert van rajtuk mit fogni, hanem mert olyanok, mint egy csontváz, vagy valami más, testi "hiba" miatt. Hiszen Jussy maga a megtestesült tökéletesség, és mindenkit van joga leszólni, ráadásul már a rajongóira sincs tekintettel.

Idézet (Larive @ 2013.12.12. 11:20)
Erre az uninteligens, egomán, nyálasképű kis nyunyókára ráférne már két atyai pofon, hogy leszáljon a magaslóról... A lány helyében olyan taslit lenyomtam volna neki, azonnal kiterül! :@
3 felhasználónak tetszik: Larive, Beyla, Szandiiii
2013. december 12. 11:38 #130
- törölt felhasználó -    
Oké......én MOST MEGUTÁLTAM! TELJESEN! -.-
2013. december 12. 12:28 #131
luluxD
luluxD
visszatérő vendég

StátuszARCTIC monkeys not artic monkeys, pls it's not so hard
Hozzászólás: 490
Azonosító: 186626
Eddig is utáltam most meg méginkább :/
2013. december 12. 12:38 #132
Tenshi
Tenshi
visszatérő vendég

StátuszRed moon, red ocean. Under the beautiful sky...
Hozzászólás: 183
Azonosító: 209717
Mi van Bibörke,rád szakadt a Rambo poszter? pardon.gif
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Larive, Beyla, Szandiiii, sMokEe.cLouD
2013. december 12. 13:15 #133
BelieberDirectioner7
BelieberDirectioner7
visszatérő vendég

StátuszIt feels like..everything just disappears. No past, no future: just the moment♥
Hozzászólás: 317
Azonosító: 209223
Én nagyon szeretem Justint de szerintem az is bátorítja abban hogy így viselkedik és ennyi a botránya hogy vannak olyan rajongói akik ha bármi rosszat tesz akkor is megdicsérik! Én szerintem ez nagyon bunkó volt hisz az a lány nem ártott neki semmit,bár azt nem lehet tudni mi volt előtte lehet hogy a lány is leszólta Justint nem lehet tudni! De ha az a lánya(ahogy a cím is írja) tényleg a rajongója akkor meg pláne hisz ha nem vagyunk mi rajongói akkor ki tudja mit csinálna most Kanadában! Én szerintem ezzel teszünk neki jót ha elmondjuk mit csinál rosszul mert akkor egy idő után ha már a rajongói mondják neki akkor jó útra térhet! Remélem helyre teszi az életét! smileeee.gif
2013. december 12. 13:30 #134
sMokEe.cLouD
sMokEe.cLouD
Makaveli
Hozzászólás: 3052
Csatolások: 1445
Azonosító: 191058
Idézet (Tenshi @ 2013.12.12. 12:38)

_nevet.gif Jaj ez nagyon jó volt.
2 felhasználónak tetszik: Szandiiii, Tenshi
2013. december 12. 13:34 #135
- törölt felhasználó -    
Komoly mentális problémákra utal, ha "férfi" (???/vagy inkább csak hímnemű) létére egy nőt kritizál úgy, hogy az hozzá sem szólt, nem provokálta. Meg amúgy is.
Komolyan, mi a szexi a bunkó, megalázó férfiakban? Kik istenítik ezt a hulladékot?
Ha teltkarcsú valaki, attól még van lelke, ő is ember. Mellesleg ettől függetlenül állítólag szép is volt. Mi volt a baja vele? Na elmondom a véleményem. Kis p...e van, és ezzel próbálja kompenzálni, hogy valamiben "nagynak" tűnjön.
Nem a csajnak kellett volna leverten elkullognia, hanem ennek a féregnek!
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Szandiiii
2013. december 12. 13:35 #136
- törölt felhasználó -    
Ez az ember egyre mélyebbre süllyed pedig régen szerettem de most már szégyellem...
2013. december 12. 13:55 #137
ONE DIRECTION20
ONE DIRECTION20
morsa

Státuszte quiero más que nunca
Hozzászólás: 1999
Csatolások: 8
Azonosító: 210787
buziiiiiiiiiiiii.az a csaj nem tehetett a saját testalkátáról.bár lehet,hogy igen,de azért ez egy nagyon szemét dolog volt
2013. december 12. 13:59 #138
ONE DIRECTION20
ONE DIRECTION20
morsa

Státuszte quiero más que nunca
Hozzászólás: 1999
Csatolások: 8
Azonosító: 210787
Tenshi

hát ez hatalmas XDDDDDDDDD
1 felhasználónak tetszik: Tenshi
2013. december 12. 14:02 #139
xMilesss
xMilesss
sztármániás
Hozzászólás: 3655
Csatolások: 3236
Azonosító: 194820
Idézet (Timcsike @ 2013.12.11. 22:05)
kamu.. hallod akkor kamu ez a cikk hogy a k**va anyátokat már f*szomaz már hazudtok it.. -.- Justin segít a gyerekeknek folyamatosan arról persze b*sszameg nincsen cikk ti kis suttyók -.- JUSTIN SOHA NEM MONDANA ILYENT EGY LÁNYNAK!! MERT JUSTIN MINDIG MONDJA HOGY ÚGY VAGY GYÖNYÖRŰ AHOGY VAGY SZÓVAL AKI EZT A SZUTYKOT KITALÁLTA AZ KÖSSE FEL MAGÁT!! JUSTIN SOSEM MONDANA ILYENT!!IMÁDLAK JUSTIN ÉS TUDOM HOGY TE ILYENT NEM TENNÉL SOHA!!!*o*♥

Uram Isten, te látod, miket írsz? Én a helyedben rég elszégyelltem volna magam. Szeresd, senki nem mondhatja (és nem is mondta), hogy ne, de ne vidd ezt túlzásba könyörgöm, mert ez már ijesztő. blink.gif Lehet egy véleményed, de nem tudod normálisan kifejezni? És akkor még csodálkozol, ha csomóan válaszolnak neked.
Ne haragudj, de ez tényleg undorító volt. És senki nem azért írja, mert nem szereti, hanem mert ez tény. Ha mondjuk Miley ilyen mélyre süllyedne ugyanezt mondanám róla, attól függetlenül, hogy a kedvencem. Ha meg kamu, akkor is van miért feltételeznünk róla, hogy megtörtént, hisz nem egy ártatlan bárányka.
2 felhasználónak tetszik: Szandiiii, Nina 10
2013. december 12. 14:03 #140
- törölt felhasználó -    
A hányinger kerülget az ilyen bunkó alakoktól. Senki nem érdemel ilyen bánásmódot. Tapasztalatból mondom, hogyha az embert sértegetik bármennyire is azon van, hogy ne figyeljen rá, valahol mélyen mégis megragad és bizonyos esetekben ez hátrányos lehet később. Én nem tudom, hogy mi lett ezzel a gyerekkel, vajon mindig ilyen volt vagy a hírnév és csillogás formálta át ennyire, hogy az alapvető tiszteletet sem adja meg másoknak. Egyszer valaki olyat fog megtalálni a sértéseivel, aki nem intézi el ilyen egyszerűen, hogy otthagyja, hanem jól megveri.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
25 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok