|
- törölt felhasználó -
|
|
|
|
|
Kedves rajongók, értem én, hogy szeretitek Biebert, amiért nem is lehet titeket kritizálni, mivel mindenkinek eltérő az ízlése. Igen, bizonyára sokak szerint sármos látványt nyújt Justin gyermekded arca, és bicepszein is elaléltok, de mindez, úgy gondolom, nem mentség személyiségére. Az már az elvakultság legmélyebb szintje, hogy ezek után is valaki képes kijelenteni, hogy a fiatal énekes tökéletes - márpedig megjegyzem, senki sem az -. Én személy szerint már azon a híren is teljesen felhúztam magam, amikor attól zengett a sajtó, hogy ez a nyálgép képes volt rajongói táborába köpni, ez pedig már túlmegy mindenen. Úgy néz ki, nagyon unatkozik, nem tud mit tenni magával, és a rengeteg pénzével. Nem tudja feldolgozni a tényt, hogy mennyi tizenéves lány sikítozik, ha meglátja egy poszterét. Gondolom minden fan bevéste az agyába azt a hírt, amikor Justin segített a kisgyerekeknek. Persze, gyönyörű tett, ha egy milliomos igyekszik jótékonykodni, és rászoruló csöppségekre áldozza vagyonát, de mindez, elárulom arra jó, hogy azt a sok mocskosságot elretusálja, mivel reméli, hogy így mégis meg tudja egy kicsit győzni a Beliebereket arról, hogy egy Földre szállt angyalt bálványoznak. Enyhe célzást vetnék arra, hogy akik azt állítják erről az emberről, hogy fantasztikus, olvassák el jó alaposan az utolsó bekezdést. Csak úgy tocsog benne a gúny és az igazság is.
3 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Beyla,
Larive