Justin Bieber durván beszólt egy rajongójának
2013. december 11. 22:18
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Idézet (Timcsike @ 2013.12.11. 22:05)
kamu.. hallod akkor kamu ez a cikk hogy a k**va anyátokat már f*szomaz már hazudtok it.. -.- Justin segít a gyerekeknek folyamatosan arról persze b*sszameg nincsen cikk ti kis suttyók -.- JUSTIN SOHA NEM MONDANA ILYENT EGY LÁNYNAK!! MERT JUSTIN MINDIG MONDJA HOGY ÚGY VAGY GYÖNYÖRŰ AHOGY VAGY SZÓVAL AKI EZT A SZUTYKOT KITALÁLTA AZ KÖSSE FEL MAGÁT!! JUSTIN SOSEM MONDANA ILYENT!!IMÁDLAK JUSTIN ÉS TUDOM HOGY TE ILYENT NEM TENNÉL SOHA!!!*o*♥
Ismét egy fanatikus "bármit megteszek bíbörért" lánnyal találtuk magunkat szembe aki a leírtak alapján már 19 éves. Nos... ha én 19 évesen így fogalmaznék, már rég elástam volna magam + oké, tudom, hogy a rajongás (legjobb esetben) soha nem múlik el, de azért ennyi idősen ilyen betegesen rajongani Bibörért, kicsit már beteges. De, lehet nem csak én gondolom így.
Visszatérve a cikkre. El tudnám képzelni Justinról, hogy ilyet tenne, hiszen a mostani összes cikk, ami róla szól csakis botrányt ír. Már azon sem lepődnék meg, ha egész rajongótáborát sértené meg. Ő dolga, de szerintem már a süllyesztőbe került ezzel a viselkedésével.
2013. december 11. 22:18
|
|
BaybeeFly, fly dragonfly. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 144550 offline
|
Mert aztán Justinnak (és a kedves rajongóknak) olyan nagy joga van az emberek feletti bíráskodásban... Inkább örülnie kéne, hogy van még aki szereti...
2013. december 11. 22:19
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
Timcsike: Mintha te annyira ismernéd őt, és annyiszor talàlkoztál vele. Tudod, amikor kedves volt, akkor az egész marketing volt. Most, hogy mindene meg van, lesz.rja, és önmagát adja.
2013. december 11. 22:19
kamu.. hallod akkor kamu ez a cikk hogy a k**va anyátokat már f*szomaz már hazudtok it.. -.- Justin segít a gyerekeknek folyamatosan arról persze b*sszameg nincsen cikk ti kis suttyók -.- JUSTIN SOHA NEM MONDANA ILYENT EGY LÁNYNAK!! MERT JUSTIN MINDIG MONDJA HOGY ÚGY VAGY GYÖNYÖRŰ AHOGY VAGY SZÓVAL AKI EZT A SZUTYKOT KITALÁLTA AZ KÖSSE FEL MAGÁT!! JUSTIN SOSEM MONDANA ILYENT!!IMÁDLAK JUSTIN ÉS TUDOM HOGY TE ILYENT NEM TENNÉL SOHA!!!*o*♥
Kösz, szereztél nekem egy jó estét, mert most sírok a röhögéstől XDDD
2013. december 11. 22:20
Please do not reproduce.
2013. december 11. 22:21
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Hozta a formáját ez a nagyképű majom, de talán ahelyett, hogy vadidegen embereket kritizál, inkább koncentrálhatna a karrierjére, ugyanis arról az utóbbi időben nem sokat hallhattunk.
Szerintem a cikk írója kb olyan közelről ismeri JB-t, mint Te.
JUSTIN SOHA NEM MONDANA ILYENT EGY LÁNYNAK!! MERT JUSTIN MINDIG MONDJA HOGY ÚGY VAGY GYÖNYÖRŰ AHOGY VAGY SZÓVAL AKI EZT A SZUTYKOT KITALÁLTA AZ KÖSSE FEL MAGÁT!! JUSTIN SOSEM MONDANA ILYENT!!IMÁDLAK JUSTIN ÉS TUDOM HOGY TE ILYENT NEM TENNÉL SOHA!!!*o*♥
Szerintem a cikk írója kb olyan közelről ismeri JB-t, mint Te.
2013. december 11. 22:21
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Timcsike @ 2013.12.11. 22:18)
Mindenkinek üzenem: Nem vagyok 19 az Justin születési dátuma
♥
Hidd el, senkit sem érdekel a korod. Azok alapján, amiket írkálsz, még egy lapostetű is intelligensebb nálad.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. december 11. 22:23
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Idézet (Timcsike @ 2013.12.11. 22:18)
Mindenkinek üzenem: Nem vagyok 19 az Justin születési dátuma
♥
Akkor már mindent értek ... Azt, hogy nem tudsz fogalmazni, a szóhasználatot, és az egyéb helyesírási hibákat!
Egyetértek Jolie_77-el.
Szandiiii
2013. december 11. 22:25
Idézet (Timcsike @ 2013.12.11. 22:24)
Nem retardált vagyok:) Hanem egy olyan Belieber aki tényleg megvédi Justint az ilyen kis sok retardált beképzelt kis majmoktól akik attól érzik jól magukat hogy azt akit állítólag utálnak azt szídják:) Tudjátok ha én utálok valakit azt nem szídom hanem hanyagolom és lesz*rom de ti nem ezt csináljátok szóval féltékenyek vagytok Justinra..
♥ van is miért hiszen ő TÖKÉLETES!!*o*♥ .. ennyi befejeztem veletek:) 
Jajj, neee... Az oldalam! Bazz...
Szandi0820
2013. december 11. 22:25
|
|
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline
|
Én is egyetértek Jolie_77-tel...de timcsike a hülyeségeivel mindig feldobja a napom, annyit nevetek rajta, mert már annyira kicsi az iq-ja, hogy sajnálni sem tudom
2013. december 11. 22:28
Justin egy hülye, bunkó, tapló paraszt. Ezt eddig is tudtuk...
2013. december 11. 22:30
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Misuzu86 @ 2013.12.11. 22:25)
Én is egyetértek Jolie_77-tel...de timcsike a hülyeségeivel mindig feldobja a napom, annyit nevetek rajta, mert már annyira kicsi az iq-ja, hogy sajnálni sem tudom 
Tényleg szórakoztató olvasni az ostobaságait, ugyanakkor rémisztő a tudat, hogy ilyenek szívják ugyanazt a levegőt, mint te vagy én.
2013. december 11. 22:35
|
|
heyitsmemivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 208992 offline
|
Felfordul a gyomrom ettől az embertől. Nincsenek olyan emberek, akiket alapjába véve utálok, hiszen nem ismerem őket személyesen, de Justin amiket leművel, az már nálam nem fér bele. Csinál is még zenét ez a gyerek egyáltalán, vagy csak felb*sz mindenkit maga körül? wtf ember?!
2013. december 11. 22:45
|
|
IQninja99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.17. Hozzászólás: 883 Csatolások: 50 Azonosító: 200354 offline
|
Grat..bele se gondol hogy egy lány örökre megjegyzi az ilyet..Tényleg csak a rajongóit sajnálom(persze csak a normálisokat)akik egy aranyos tizenéves fiút ismertek meg,most meg végig kell nézniük ahogy átmegy ilyen tahó parasztba!Na de persze vannak az elvetemült rajongói,akik az egészből azt fogják felfogni,hogy sértegessünk mindenkit aki nem úgy néz ki mint egy szupermodell..Ja és utólag Bubuskának:attól hogy telivarratod magad még nem leszel férfiasabb drága
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.